Seven sevmeyen fark etmez her erkek aldatır ve aldatmayan erkek yoktur. firsatini buldugu an en sadik erkek bile aldatır katiliyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence şöyle olmalı, aldatmayacak erkek yoktur elşne fırsat geçmemiş erkek vardır. Belkş adamda potansiyel yok, henüz aldatmadı
Potansiyel olsa hepsi harem kurar zaten
Potansiyeli yoksa da zaten yapamaz, ele talim
O zaman şu mantıkla konuşalım kadınların hepsi aldatır aldatmamışsa potansiyel yoktur
@Enes06060606 potansiyel olmayan kadin mi var en cirkin kadinin bile talibi olur bu turkiyede. Ama erkeklerin beyninde her yere sperm birakma düşüncesi var doyumsuzluk tatminsizlik var kadın aldatiyorsa ilgisizlikten aldatir cinsell yetersizlikten aldatir onun dışında aldatan kadin yok bile ama erkek sirf macera heyecan yeni bir seruven olsun diye bile aldatiyor maymun istahlisiniz cunku
Evet bu konuda haklısın maalesef abazalarla dolu bir ülke olduğu için dediğin çok doğru ben diğer ülkeleride değerlendirmeye katıp yorum yapmıştım
Hayır. Şöyle genelleme yapmayı bırakın. Her insan farklıdır
Hayır her erkek aynidir
Hayır katılmıyorum ben sevdiğim adamı aldatmam ben böyle birşeyi yapmayacağım gibi eminim bunu yapmayacak erkekler de vardır
Aldatan yalnız erkek değil her erkek de aldatmaz herden kastın çoğunluk ise evet çoğu kadın ve erkek aldatır
hayır ben kendimi düşünerek yola çıkıyorum ve buna katılmıyorum
O zaman iyi bir erkek degilsin
iyi olmak içinde aldatmak lazımdı zaten dimi sağol
Hayir demek ki etrafinda bir cok kadin bulamiyorsun da aldatacak potansiyelin yok anlaminda iyi degilsin demek ki yoksa karakterine iyi degil demedim aldatmayan erkek zaten yok
aldatacak potansiyelim yok değil elime çok defa öyle şanslar geçti ben sevdiğime ihanet edemem kimse kusura bakmasın arkadaş o zaman niye seviyorum madem ihanet ediceksem ne saçma bir düşünce fikrinize saygı duyuyorum ama bana çok saçma geliyor kusura bakmayın
Hayır katılmıyorum çok arkadaşım var senelerdir sevgilileri var ve hiç aldatmamışlar
Haberin yoktur soylememistir
Yakın arkadaşlarım herşeylerini anlatırlar
Hayır hamd olsun ihanet eden taraf olmadım hiç bir zaman
Bence çok nadir çıkar öyle aldatmam diyen çoğu yapamaz ya da çok yapmak istemez ya da beceremez
Şükür bu yaşa kadar acik vermedik :D :D
Eminim öyledir
Olmayan birseyin acigi olmaz cünkü şapşik, cevrende boynuzlular cok olabilir heryeri herkezide öyle sanma abi nasihati sana
Sorunu kökten çözdüm. No man No cry
Yes yes yes
O zaman bu kadınlar içinde geçerli
Kadınların evrim teorisinde bu yok ama erkekler uremek icin elinden geldiginde kadinla birlikte olmaya calisir
Artık o teorilere bakan yok. Son ataştırmalara göre kadınlar sanılandan çok daha fazlası eşini aldatıyor. Yakalanmadığı için problem olmuyor. Bu devirde erkeklerden daha tehlikelisiniz
Nasil yok sizin kafa gelismemis hala ilkel ve hala sevseniz bile gozunuz disarda
Yoo benim öyle değil. Şimdiye kadar öyle bir şey hiç yapmadım. Evlediğimde yapmayacağım ida
Insallah insallah beyfendi yapmam diyenler ilk yaparlar ama
😀 ben sadece dili ile konuşan biri değilim. Çok şükür empati sahibi, mantık bir insan olduğumuda düşünüyorum
katılmıyorum
bir kere bile aldatmadım
Gerçekten sadık olan aldatmaz
Ben aldatmam
Boyle diyenler once aldatir
Sevgi görünce ortadan kaybolursunuz ama
Siz de o sevgiye karşılık buldugunuz an rahat batar baska kollar ararsiniz size surunduren kadin lazim
Ben senin bildiğin erkeklere benzemem
Bunu diyen her erkek ayni biliyor musun güldürme beni
Çekingen biri olduğum için çok fazla kız çevrem olmadı utanıyorum diye geri çekildim
Benim eski sevgilim de böyleydi ama eline gecen ilk firsatta aldatti yok ben o erkeklere benzemem diyordu cekingen utangaçti sonra bir anda ozguven kazandi aldatti beni hem de kac kere yani erkekler varya erkekler hepsi ayni
Ama şöyle bir şey var ben eski sevgilin değilim
Ama erkeksin
Ama kalbi kırık erkek
👏👏
Aynen