...aldatmak her erkeğe mi mahsustur .. illa her erkek aldatır diye bir şey var midir sizce ben çoğu şeye doymuş erkeklerin aldatacağını sanmıyorum ..sizcee
Cevabın nedir?
Şu zamana kadar birlikte olduğum bütün kadınları aldattım. Bununla gurur duyuyor muyum? hayır.
Ama bu durum bana çok şey kattı. Evet pislik gibi davrandım. Bencildim, tahamül edilmeyecek biriydim, ama artık bunları görebiliyorum. Bir daha aldatmayacağımı biliyorum. buna gerçekten inanıyorum. Kendime bu konuda güveniyorum. Bence bu kıvama gelene kadar her erkeğin bunu yaşaması gerekli. Çünkü diğer türlü gözün dışarda, aklın dışarda olur diye düşünüyorum. Yok şununla sevişsem yok şu hatun fena gibi şeyler. ama belli bir olgunluktan sonra herşey farklılaşabliyor.
bu cümleyi benim kullanıyor olmam gerçekten garip.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen dediğin gibi böyle şeylere doymuş bir erkek asla aldatmaz sadece ve sadece sevgi arar ve başk hiçbir kadınla ilgilenmez
21 Yorumla- +1 yıl
bende senn qbı dusunuyorum doymusdan kastım bazı seylerı yasamıs we sadece sewdıqı ınsanın ona yettıqı erkek tıpleriii... karınla herseyı yasıosan we cok mutluysan neden aldatasınkı ... saOL YORUMUN ICIN
benim 4*5 ilişkim oldu.Allah'a şükür aldatan sevgilim olmadı hiç.bu biraz da sana bağlı.onu kendine bağlamana,ilgine,kendine bakmana,yakınlaşmalarınıza bağlı.aksi takdirde aldatır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılyürekten seven hicbir insan aldatmaz bunu ne aklina getirebilir nede vicdani buna el verebilir...
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
55Cevap
İşte sizin gibi düşünenler aldatılmaya mahkumdur...
"Her erkek aldatır" soganı, erkekler tarafından aldatılan kadınların (ki tamamen kendi hatalarıdır) diğer erkeklere bok atarak "nasılsa herkes yapıyor, ama çoğu yakalanmıyor" diye, kendi yaptıkları yanlış erkek seçimini örtbas etme umuduyla çırpınmasından başka bişey değildir.
Ayrıca doymuş erkek diye bişey yoktur. Dün akşam yemek yedin. Doymadın mı? Bugün niye yiyiyorsun öyleyse?... Çok çeşitli beslenmeye alışan bünye, tek salata ile idare edemez. Ama ahmak kızlarımıza gel de anlat...32 Yorumla- +1 yıl
erkekler de diyor her erkek aldatır diye ya
- +1 yıl
Erkekler der tabi. Eee bakıyor karşısındakinin kapasite belli. "Bak her erkek aldatıyor nasılsa, takılma böyle şeylere" hissiyatını veriyor ki ilerde kendi kafasına sorun çıkmasın. Eeeee koymuş kafaya aldatmayı, şimdiden yolunu yapıyor. Ahmak kızlarımız da yiyiyor. Az aklınızı kullansanız diyecem de... yok ki ama neyi kullanacanız? Ha elbise kombine etmeye gelince, bu tarz benim izlemeye gelince en önde gidersiniz. Sanırsın ki hayatları elbise yakışmış mı yakışmamışmıdan ibaret. İnsani vasıfları yok ki. Cesedi güzel bir yatakta. Ruhu yok... Kimse kusurabakmasın ama, öyle kızın aldatılması da doğal. Adam aldatmasın ne yapsın? Mecbuuuurr.
kadın erkek meselesi değil bu! geçmişinde çok ilişki yaşamış insanlar tek eşli olarak uzun süre yaşayamıyorlar. farklı heyecan insanı cezbediyor ve hataya sürüklüyor. ben hiç aldatmadım fakat uzun süreli ilişkim olmadığı için aldatmadım. başka bir arayışa girdiğimde mevcut ilişkimi bitirmeyi seçtim.
aldatılmak ve terk edilmek istemiyorsan geçmişinde fazla kadın olmayan erkek bulmalısın70 YorumlaAldatmayan erkekler çoktur. Doğru kişiyle hayatını birleştirirsen, duygusal ve cinsel sorunlar büyümeden anlayışla (ve gerekirse psikolog yardımıyla çözülürse) kimse kimseyi aldatmaz. Aldatmaların çoğaldığı doğru ama bunun yanlış kişilerle birliktelikler kurmak ve de medya eliyle aşırı özendirme "özgür" hippicilikten olduğu ortada
30 Yorumlabiyolojik kuramları iyi irdelerseniz her erkeğin fizyolojik ve subkortikal olarak aldatmaya çok yakın olduğunu anlarsınız ama ahlaksal kuramlar aldatmayı ve aldatılmayı sikko birşey gibi gösterdiği için birey id ve süperego arasında sıkışır sonra da işte alkoldu bıdıbıdıydı bişeylerin arkasına sığınıp fırsatını bulduğu ilk anda kendi özbenliğine yenilir ve aldatır. ha bu demek değil ki aldatmayan erkek yoktur. harbiden 'ahlaklı' ve aldatmayan erkekler vardır bunlara kıyı bölgelerinden ziyade anadoluda daha sık rastlanır.karasal iklimi severler. huzuru orda arayın kızlar.
eyyorlamam bukadar.30 Yorumla
+1 yıldoğru soruyu sorsaydınız cevabı içinde olurdu...
her kadın aldatılır mı? doğru soru bu ve cevabı evet ya da hayır değil...
aldatılır değil, aldatılabilir... ama yönetmeyi biliyorsa kadın, romantizme karşı naz yapmanın sınırını aşmıyorsa, her erkek aldatmaz.
insan sevdiğini cidden aldatmaz. aldatıyorsa zaten sevmiyordur ona da aldatma denmez. karışık bişi bu.10 Yorumla
+1 yılkişisine göre değişir ne aldatmaz denilen insanlar aldatabiliyor :( bazen bunu yıllar sonra öğrenebiliyorsun aslında önemli olan ortamın içinde olmadığı için aldatmaması değil ne olursa olsun aldatmayacak bir insanı bulmak onun da garantisi yok malesef ama çok düşünmek de iyi değil paranoyak oluyor insan :(
00 Yorumlaönemli degil ama aldatmak için sevmek bence yeterli degildir yada doyuma ulaşmak aldatma işini karaktersiz kişiler o durumu alışkanlık haline getirmiş kişiler iradesine sahip olamayan kişiler anlık heyecan yaşamak isteyen kişiler aldatır ama en önemlisi karektersiz kişiler aldadır.. ALLAH cümlemizi şeytanın vesvesesinden uzak tutsun inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
yaa deglseee ?
benim görüşüm her insan aynı değildir örnek vericek olursak ben kendimide övmek gibi olmasın ama ben seviyorsam eğer gözüm o kişiden başkasını görmez ve ömür boyuda severim o kişiyi terk edilmediğim sürece ben terk etmem sonuna kadarda giderim o aldatan kişilere gelince onlar kendini bilmez karaktersiz insanlar sevgi nedir bilmeyen insanlar
00 YorumlaErkek aldatmaz, Bak kimse aldatır demiyor neredeyse yorumlarda ama bakıldığı zaman aldatma oranı Türkiyede % 90 larda bırakın erkekler maval okumayı herkes ne meraklıymış kendini bu %10 koymaya, ama haklısnız erkek aldatmaz.Çünkü erkeğin Lügatında aldatma yoktur, ÇAPNKINLIK, HAYTALIK, KAÇAMAK,YARAMAZLIK vardır.Onun için erkek aldatmaz, Kendini aldatır.
10 Yorumlabence yanlış düşünüyorsun esas çogu şeye doyan kişiler aldatır olata şöyle bakalım örnek x kişi erkek yada kadın farketmez günde 2 kişiyle beraber oluyor ve her türlü zevki tadıyor sonucta bu kişide insan oldugundan bir zaman sonra bıkıyor ve farklı şeyler denemeye başlıyor rahmetli kemal sunalın zübük adlı filminde bir sözü vardı hergün şeftali yersen usanırsın ;)) aslında olay budur ama bunun yanı sıra insanda irade olmalı nefsine hakim olmalı o zaman sorun olmaz..
00 YorumlaTüm samimiyetim ve içtenligimle söylüyorum , kaçtane ilişkim oldu ama asla ve asla aldatmadım, karakterime ters bana yapılmasını istemedigim şeyi karşımdakine yapmam
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayatta aldatmam, aldatanla konuşmam, ama erkeklerin hepsini merak eden kızları çok şey bulurum şey...eee açgözlü...napıcak ki erkeklerin hepsini derim ve belki bi ince aldatabilirim böyle birisini...asadsa
00 YorumlaHer erkek aldatmaz. Ben mesela hayatta aldatmam. Yani tabi ben de terkettim veya terkedildim ama hiç ilişki sırasındayken aldatmadım. Gözüm görmez başka hatunu. Mesela böyle tanıdığım arkadaşlarım var.
11 Yorumla- +1 yıl
bncde ..saolun ya ıcm rhatladı xd
kanında olan bir insan kanı kaynar yerinde durmaz gene yapar. Bunu bilemessin. Sevdiğine ne kadar bağlı olduğuna bağlı bir durum olarak düşünüyorum. Ancak gözü kör olmuş, gözlerine at gözlüğü takmış kişiler aldatmaz diyorum ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. uygun şartlar sağlandığı taktirde aldatmama olasılığı zayıftır.
seksi bir kadınla başbaşa kadın sulanıyor ne kadar karşı koyabilir zaten o ortamın olmasına izin veriyorsa niyeti bozmuştur10 Yorumla
+1 yılYetiştirilme şekli ile çok alakası var bunu kimse söylemiyor ama böyle aileler oğullarına ilerde çok can yakacak, çapkın oğlum gibi sözlerle büyütürlerse erkekler kendinde o hakkı bulur tabi karakter de önemli ama yetiştirme şekli nasıl bir aileden geldiğini de gösterir eğer ailesi tarafından sapık gibi yetiştirilmişse bir erkek isterse haremi olsun her gece Başka bir kadınla birlikte olmuş olsun evlenmeden önce evlendikten sonra yine yapar
00 Yorumla
+1 yılşunu unutmayalım ki erkeklerin cinsel dünyasıyla kadınların bir değil erkeğin mutlaka canı çeker çevresinde olsun tanıdığı olsun yada sokaktaki herhangi bir kız bile konuşması bile cezbedebilir doymuş erkek yoktur bence tabi erkekse.. EĞER ERKEKSE.. arada cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birileriyle beraber olabilir geyet normal
00 Yorumla
+1 yılevet hepsinin kanında var. illa gidip yapmaları gerekmiyor başkalarını düşlemek de aldatmaktır. ve bu hepsinde var. yakalım erkekleri kazığa bağlayıp ne dersin?
22 Yorumla- +1 yıl
haha :) hoşuna gideceğini tahmin etmiştim :D
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bütün erkekler aldatmaz. Aradığını bulamayan erkek aldatır. Her anlamda tam doyuma ulaşan ve seven erkek aldatmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aldatmayan erkek vardır ama genele bakıldığında aldatan çoğunlukta.
Fırsat bulursa erkeklerin büyük çoğunluğu aldatır.20 Yorumla
+1 yılBazı şeyler yolunda gitmiyorsa belirtirim düzelme yoksa ayrılırım.Niye aldatayım ? olsada aldatmasak :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bütün kadınlar aldatılır mı yoksa bazıları aldatılamayacak kadar farklı mıdır?
(alternatif tıp)11 Yorumla- +1 yıl
yeminle ansiklopedi girişi olur bu söz
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kişiliği oturmamış insanların tercihleridir bunlar.
20 Yorumlao adamın kişiliğine bağlı doymuş yada doymamış farketmez..her erkek aldatmaz..kendi adıma konuşiyim ben aldatmadım..aldatmamda..
00 Yorumla
+1 yılaldatmayan erkek vardır hersey kızda biter erkegine kadınlık yapabiliyossan buna ihtiyac duymaz ve kadının içinde seytanlık kotu dusunce olmayıp erkegine guvenmeli
00 YorumlaAldatmayan erkek, eline fırsat geçmeyen erkektir. Yok değil var. O da zihnen aldatıyodur. Bi erkek düşün ki kadınlar tarafından fazlaca tercih ediliyor. İşte o erkek kesin aldatır
00 Yorumlaseven adam aldatmaz. aldatirsa adam degildir zaten.
20 Yorumla
+1 yılaldatmayan kız var mıdır? diye cevap vereceğim soru türüdür..
32 Yorumla- +1 yıl
@derya1991 yoktur
+1 yılAldatmayan değil de fırsat bulamayan vardır diyelim ...
10 Yorumla
+1 yılşöle söylim ben aldattım aynı zamanda aldatıldım da ama şunu ögrendim ki bende aldattıysam herkes aldatır :D
00 Yorumlaüf ne saçma bir soru. bana göre de her kadın aldatır o halde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin hepsiiiii aldatır aldatmasa bile gözleriyle aldatırr açıkcası erkeklere ölümmm kızlarla baş başa kalmak daha keyifli olurdu bu dünyada :)
50 Yorumlasenin tanıdıgın butun erkeklerın aldatan türdeşlerim oldugunu fark ettım
bi efsaneye göre bundan 10 bin ışık yılı önce yaşamış ve aldatmamış bi erkek varmış10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. kaya çilingiroğlu
teoman
tamer karadağlı
tolga karel
vs vs
ve daha bir sürü doyumsuz adam yani bunun doymakla doymamakla ilgisi yok bir erkek şeye doymaz daha da kudurur00 Yorumla
+1 yılerkeklere sormuşsun ama bende bir bayan olarak söyleyeyim,aldatmayan erkekte vardır.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatır diye birşey yok.Aldatma meselesini erkek kadın diye ayırmak yanlış olur.
Çünkü kadınlar da aldatabiliyorlar bir sürüde örneği var.Bazıları farklıdır önemli olan da o bazıları farklı olanları bulabilmendir.00 YorumlaErkek sevgilisini yada eşini uzaylıyla mı aldatıyor ? Yine bir bayanla birlikte oluyor !
... Aldatmanın cinsiyeti yoktur, bir kişilik sorunudur.00 YorumlaKaç Paralık Adam olduğuna bağlı.. Her erkek Aldatır diye birşey yoktur.
10 Yorumla
+1 yılvalla bazı erkekler dünya güzeli gelse iplemez hepten abazan olmadı ya bu millet erkekliğin de bi şerefi var
10 Yorumla
+1 yılgüzelinde güzeli her daim olacağına göre:D cevabı sen ver?
03 Yorumla- +1 yıl
her şey güzellik mi? erkeğinde iyisi var yani
- +1 yıl
@BitterSweety armutun iyisini kim yer?
- +1 yıl
Yanlış bir düşünce. Armutun iyisini paralı erkekler yer neyse şunu söyleyeyim. İnan kadınlarda dışarda gördükleri erkeklere bakıp iç geçiriyorlardır. Ama aldatmıyorlar. Sadakat bekliyorsan sadık olacaksın.
O zaman kadınlarda kocalarından iyi erkeklerle aldatsınlar. Bu kadar ataerkil kafa yaşamayın. Yemin ederim aldatan kadınların yüzde sekseni sırf intikam için aldatıyor. Bana kalsa hepinizin kadınlarında erkeklerinde canı cehenneme ama..
+1 yılKaraktersiz olan her insan aldatır.. yok bu işin kadını,erkeği...
20 Yorumlaben daha eline kız eli değmemiş insanlar tanıyorum hemde yüzlerce var bundan bu adamlar asla aldatmaz ondan da eminim
03 Yorumla
+1 yılbencede öyle her erkek aynı değildir çok sevenler war aşkı başkasında arayanlarda ama o aşkı bulduklarında bence aldatmaya ihtiyaçları kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBu gerçekmi yoksa yalanmı bilmek isterim. Bunu düşününce kendimden tiksiniyor, penisimi kesmek istiyorum. Keşke kadın olsaydım. Her duyduğumda aynı acıyı çekiyorum.
00 Yorumlaaldatmayan erkek genelde yalnız olan erkektir onlar aldatmaz
00 Yorumlaaldatmayan kadın olacağı gibi aldatmayan erkekte var kişilk meselesi bu
00 Yorumla
+1 yılBen inanmiyorum bazi erkekler aldatir ve kadjnlardada ayni sekilde
00 Yorumlaher erkek aldatır sevgiyle alakası olmayan bir durum tamamen içgüdüsel
10 Yorumlahepsi aldatacak diye birşey yok...
gözü doymuş olan kolaylıkla aldatmayacaktır...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkek aldatmaz tıpkı her bayan gibi bayanlarında çoğu aldatıyor bu ara bakıyorum bekar kızlar evli adamlarla daha çok takılıyorlar onları seciyorlar
00 Yorumla
+1 yılsadakat insanın genlerindedir bence. beni kesseler aldatmam ...
00 Yorumlaeğer erkek sevgilisine istediği şeyi alıyorsa aldatmaz
02 Yorumlavalla ben aldatmıyom sadece gözlerimle aldatırım o kadar:)
02 Yorumla
+1 yılHayir karaktersiz erkekler aldatir her erkek aldatir diye bisey yok
00 Yorumla
+1 yılHepsi aldatmayacağını iddia eder, uygun zaman ortam ve kadını bulunca aldatır :)
02 Yorumla- +1 yıl
uygun zemin oluşmamış demekki
mesela hafif alkol felan :()
cok güzel bir soru sormuşsun bu bir erkegin nefsini kalmış bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır hepsi aldatmaz. karakter ve irade meselesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence aldatmayan erkek yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aldatmayanda var aldatanayanda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı olanlarını nesilleri tükenmek üzere.:)
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt