O kadar muhabbet açmaya çalışıyorum ama bir türlü ilerlemiyor bende yazmadım daha

O kadar muhabbet açmaya çalışıyorum ama bir türlü ilerlemiyor bende yazmadım daha
Çay muhabbeti gereksiz uzamış sanki. Bir de benden sana tavsiye sen yazmadan bir kız sana yazmıyor ise eğer o kıza bir daha hiç mesaj atma çünkü konuşmak istemiyordur seninle.
Reis hep çay muhabbeti yapmadım ki en son bu açıldı çayda kar suyu falan işte ne biliyim modunu yakalamaya çalıştım kızın başka kızlarla on numara sohbet dönüyor ama bununla ciddi konuşuyoruz diye mi böyle oldu bilemedim
Frekanslar tutmamış olabilir. Kızı tanımadığım için yorum yapmam yanlış olur. Ben şahsen bana geç yazan kız olduğu zaman bir daha mesaj atmam o atarsa yazarım yoksa yazmam artık.
Tabi sürekli geç yazması lazım bunun için
Kanka bir kaç kızla konuşuyorum hepsiyle on numara muhabbet var ama bununla dönmüyor yapacak bişey yok olmuyorsa olmuyor.
Zorlamamak gerek bazen
Cevap
9Cevap
Sjsjsj kahkaha attım “ karda çay, şekersiz çay “ garip bir konuşma
İyide ne konuşsun adam, siyasetmi futbol mu. Sjsjsj
O kadar mı kötü ya 😅
Kız ayrı sorunlu o belli frekans uyuşmamış
Önceki konuşmaları sana atsam durum değerlendirmesi yapar mısın fjdd
Bundan bile belli kız konuşmak istemiyor yazma hee konuşmak isterse kendi yazar tekrardan
Senin adın Didem mi eski sevgilime aşırı benziyo saçların yanakların o da bu sitede Bursalıydı da djdjdjd
Kardeşim çok takılma sadece sohbetine bak, sürekli konuşacam diye çabalama , konu bulmakta zorlanıyorsan ara ver hergün kouşacaksın diye bir durum yok çagın hastalıgı olmuş resmen insan hergün ne konuşur insanlar bir ömür geçirdigi biriyle bile bazen koşucam bir şey bulamıyor
@yarımkalmış ağzına sağlık be kralll
Soruma cevap alamadım heyecanlandırma beni djdjd
Ben kadir motorcu olan hani cevap versene ya valla sen misin Didem
Didem’in konuşmasını, tavırlarını bilmiyor musun?
Evet biliyorum tabiki
Konuşman ve tavırlarından şüphelendim zaten
Değilim
Nedense inanasım gelmedi şu an sana içime şüphe düşürdün.
Kendin bilirsin
Aşırı gıcıksın biliyosun dimii
Şu mesajları iki dk aç ya valla bişey söylemek istiyorum sana yoksa içimde kalacak yemin ederim kötü bişey değil istersen daha sonra engellersinde istemiyorsan
Valla Didem değilim ismimde d harfi bile yok
Ya nickiniz bile benziyor bu nasıl tesadüf. Aylardır sana ulaşmaya çalıştım eğer sensen valla söyle 😒
Değilim değil Kadir isimli flörtüm bile olmadı bırak sevgiliyi
Bu sitede kaçıncı hesabın peki?
3 kızın burcu ne bilirsin
Eski kullanıcı adlarını söyler misin peki. Yalan olmasın hatırlamıyorum. Ama Bursalıydi yurtdışına gitmişti sağlık mezunuydu tüp bebek mi ne işte. Senin gibi biraz deli biraz ciddi biriydi. Saç rengin kulağındaki şey falan aynıları onda da vardı bu kadar tesadüfe yuh dedim
Eski kullanıcı ve şu andaki aynı kullanıcı isim
DengesizBirHatun diye kullanıcı adın olmadı yani hiç
Asla öyle bir kullanıcı adım olmadı olamaz
Bu günden sonra en büyük stalkerin ben olacam yinede
Çok saçma sapan şeyler diyorsun maalesef sorun senin muhabbetinde
Kanka öyle deme adam çayda çıra oynuyor hshs
Daha önce çok mantıklı şeylerden konuştuk ama kıza bir türlü ısınamadım ki aslında hoş biri ama kanım ısınmadı
kanka senin muhabbet bi tık kotu sayılır yani arkasınla dahi konusmayacagın bi tarz bu bence cunku hani kızlar boyle bir seylerin hakkında bilgi paylasımı yapmak yerine cekici bulacakları erkegin kendilerini sasirtmasını isterler daha rahat ve cekici konus
KAR SUYUYLA ÇAY İÇİP MANGAL YAPMAK NE MQ APDĞEPPDPWPELRK kardeşim kız iyi bile konusmus nabıyon sen mk sjahahahahahshahwbsbdbdd ben olsam direkt engeli basardım bune
Abi bir muhabbeti bitirmemişsin Ne çay mıs bu böyle yaşlı muhabbeti yapma
"Çayı şekersiz kullananlar denk geliyor mu sana" jahsjsjs
Dostum başka şeylerde konuştuk ama hiç yardımcı olmuyor ki en son konu buralara geldi
@NaberYakışıklı * yapma aq 😂
Bence karda yapılacak en güzel şey nar suyuyla çay içip an. al yapmak
Yani konuşmak istemiyor da olabilir ama belki sohbeti akıcı değildir, sıkıcıdır. O da olabilir.
Nerde esas olaya gircen diye beklemis girmeyince cekilmis de olabilir zamane kizlari sasirtiyor
Knk açık açık konuştum onunla benden resim istedi attım begenmeme olursa lütfen söyle yazdım ciddi konuşuyorduk biz evlilik üzerine
Kızda beğenmeme olmasa zaten konuşma olmazdi dedi ama sonradan böyle soğuk yaptı hep
Hep bi boyle bu seferlik mi boyle davrandi
Hep mi*
Ciddiyet ağır gelmiştir ciddiyeti rafa kaldırıp takılll
Bı seferlik
@NaberYakışıklı fake Instagram hesabım var takipçisi yüksek ordan bı yazsam mı acaba bakalım ne tarz muhabbet seviyo
Olabilir de kız iletişime açık zaten gülücük koyuyor cevap verebildiği her şeye gayet iyi cevap vermiş bence uzatmadan randevu ayarla dediğim gibi reddetmez buluşur gibi duruyor. Buluşmada biraz daha flörtöz ol ama yakınlaş derim ben sıkılır yoksa
Senin sohbet pek iç açıcı değil.. bırak sen yazmadan o yazmıyor ise konuşmamak en iyisi..
Dene bakalım bir süre ama içine kaygı girmişse 🤷♀️
Ben olsam bende konuşmam. Düzgün muhabbet aç bea 😂
Senin muhabbetin kötü kız gayet cana yakın konuşmuş
Sal kardeşim, hatunun konuşası yok vakit kaybetme
Evlen seviyorsan ve hep seveceksen uzatmayın konuşmayı.
Arkadaş vasıtasıyla tanıştık evlilik üzerine konuşuyoruz zaten ama ne bileyim böyle kısa cevaplar vermesi hoşlanmadığı anlamına geldi sandım
Bazen ne cevap verdiğini bilmediği zamanda öyle kısa cevap atabilir bence
Son bir kez daha yazayım o zaman bakalım ne olacak. Bide şey sormak istiyorum biz konuşalı 3 gün falan oldu bir kaç gün sonra da doğum günü acaba hediye göndersem abartılı mı olur yoksa ciddi olduğumu anlar mı
Aynı şehirdeyseniz buluşun ve küçük bir hediye alabilirsin sen sor istersen neden kısa cevap yaziyorsun diye ama güzelce sinirli görünme hiç
Ben net olmayı seviyorum en başından söyledim beğenme olmadıysa söyle beklenti oluşmasın diye o da gayet samimi ve güzel cevap verdi ama ne TV izliyor ne benim ilgilendiğim şeylerle ilgileniyor muhabbeti yakalamaya çalışıyorum olmadı böyle saçma çay olaylarına girdim 😅
☺️☺️ hayırlısı olsun çoğu kız böyle net değiller sana kalmış her şey
Teşekkürler :)
Rica ederim
konu sıkıcı. kızda sevmemiş yazma dahada bunaltırsın.. yeterşnce bunalmış zaten ayıp olmasın diye yazıyor
Ya kıyamam agsshhwhsuwq aşırı belli etmişsin ilgini. Biraz yavaş
Evet konusmak istemiyor zorla konuşuyor gibi sirf kirilma diye
Devam ettirmek istese ettirir
Dimi konuşmak istese yardımcı olurdu herşeyi benden beklemezdi
Mevzuya gir artık
Reis evlilik üzerine arkadaşlar tanıştırdı zaten bizi
Evlilik ağır gelmiş olabilir biraz daha rahat ol şey yaz Perşembe saat 3'te yaz çayı randevuma davetlisin. Dilekçeler kabul edilmiyor haberin olsun
Sal kanka kim bilir kaç kişi yazıyordur senin gibi.
Saldım
Muhabbetin bayağı kötüymüş
Fazlasıyla hemde 😞
Konuyu değiştir, kız napsın.. 😑
Sacma sacma yazmissin
:)) seni yedekte tutuyo şu an :)
Sabah sabah buzdolabı sırtlattın bana
Üzüldüm iyi birisin sen
Teşekkür ederim:) yani olmayınca olmuyor aslında çok kafa dengi biriyimdir de frekansların uyması lazım tabi
Aman yenisini bulursun
Buldum bile fjdjdj
Çok iyi :d
Bebek güzelmiş ısır benim yerime
Karıdan yeşil ışık yok saalll
Ilgisi yok sohbet biraz tuaf yani konu
Devam et la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?