İyi geceler arkadaşlarrrrr?

Merhabalar arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 ay oldu başlayalı ama Nisan ayından beri benim peşimde..2 yıldır tanıyoruz birbirimizi biz içinde yavaş yavaş oluşmuş sevgisi en son açıldı.. başladık bu arada ben 5 yaş büyüğüm ama küçük duruyorum zaten yan yana yaşıt gibiyiz. benim yanıma geliyor ve elimi tutuyor benim yanağımdan öpüyor boynumu kokluyor ama başka bişey yapmıyor zaten yapmaz öyle biri değil çok içine kapanık..1 hafta önce beni dudaklarımdan öptü ve sarıldı titremeye başladı arkadaşlar elimde yara vardı sürekli elimdeki yarayı öptü ve saçlarımı sevdi koluma yattı ve boynumu kokladı.. bugün de servisle eve geçiyorduk bir ara şoför indi ve sakince dudaklarımdan öptü.. beni çok öpmek istiyor ve ileriye gitmeden öpüyor mesela yapamadığında da nefes alamıyor, titremeye başlıyor, tanımda otururken mesela birden nefes nefese kalıyor ve titremeye başlıyor.. ama şunu anlamıyorum mesela sadece bu amaçla yanımda değil her zaman yanımda benim beni seviyor biliyorum ben ama bu mesela öperken çok nadir davranıyor çok garip incitmeden.. birde arkadaşlar çok kıvranıyor sanırım gözlerini kısıyor sürekli ve bacak bacak üstüne atıyor kıvranıyor ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce de demişti ki bana benim önüme çok fırsat geldi ama yapmadım hiç.. istese yağabilecek bir çocuk çünkü hoş biri gerçekten.. ben kimseye dokunmadım demişti. bu titreme, nefes darlığı benimle birlikte başlamış öyle söyledi ilk defa yaşıyorum dedi bu heyecanı ona ben mi yaşatıyorum yoksa başkası da olsa aynı şey olur muydu
İyi geceler arkadaşlarrrrr?