Gordüm metronun camından yüzünü ilk karşılaşmaydı. Içim aktı gitti. sarıldım sanki on yıldır sevgilimmiş gibi. O ayrılırken , boynuma atladın demişti. O gün onun oldum. Tüm hayatım kurallarım tabularım günah.. tüm duvarlar yoktu o an. Koynunda uyuduğum her anı, nefesi kokusu kazımıştım hafızama. Koku hafızası diye bir şey var ölse unutmaz insan. Tüm ezberlerimi unutmuştum. Bağlılık sorunu olan ben tutulmuştum kalbim beynim her hücremle sevdim. Açık bir kızdım sırf ailesi muhafazakar diye kapanabilirdim bile onun için. Ben ya ben , kendi milli marşinı bunca zaman okumuş ben. Hiçbirsey istemedim ne lüks restoranlarda yemek ne hediyeler vs. Ortakoyde bir banka oturup kumpir paylaştım ben onla ki, ne lüks mekanlar gördüm gezdim yedim. Bir dikili ağacı yoktu evlensek zar zor geçinirdik ama razıydım ya. Çalışırdık olurdu.. koşar adım gittim boyle yalınayak.. uykusunda yüzünu gözünü optum, cocuk gibi sevdim onu. Sadık kaldım yalnız o idi mabedim. Değmedi tabi.. şimdi karaktersizliginden bahsetmeyeyim. Herkes kendini bilir aslında ve mutlaka layığını bulur. Bu kadar guzel sevdim de noldu deyip, sevdaya küstüm sonra. Birgun Allah, kalbimi gorup tum kırıklarımı iyileştirecek birini nasip eder belki. Etsin. Amin.
.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer