Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Çoğu beni erine hormonları ile hareket ediyor. ama şu da bir gerçek ki kızların çoğu duyguları olan erkekler yerine aklı bel altında olan erkekleri tercih ediyor tabi sonrası da malum ağlıyorlar.
Erkek ataerkil toplumda yetiştiğinden diğer yanları daha ağır basıyor , illa sert olmak zorunda hissediyor kendini. Erkeklerin omzuna yüklenen bu sorumlulukla (ev geçimi, ailenin beklentileri, baba olmak vs.) kendini unutuyor. Halbuki bizde insanız değil mi? Ağlarız güleriz ama yadırganır diye o kimliğimizi dışlıyor olmadığımız biri olmaya çalışıyoruz ve bunu ben değil tüm erkekler yapıyor. Umarım biz erkekleri de anlayan birileri çıkar.
Bu soruyu canı yanan birisinin sorduğunu düşünerek cevaplıyorum..
Elbette var olmaz mı hiç? Bu duygularla inşa ediliyor tüm dünya tüm güzellikler.. arada birkaç hıyartolar çıkabilir, onların hatasının da genelleme olarak biz duyarlı erkeklere yansıtılmaması gerekiyor değil mi?
Her ne kadar hormonlarımız ve cinsel dürtülerimiz ağır basıyor olsa da duygusal varlıklar olduğumuz gerçeği değişmiyor. Aslında kasıklarımızın arasında dolaşan kan akışını biraz da beynimize yönlendiriyor olsaydık, kadınlar kadar ince düşünceli ve duygusal yaratıklar olmamız mümkün.
Bu konuda kesinlikle haklısın! 😊 Erkeklerin de son derece derin, farklı ve karmaşık duyguları olabiliyor. Sadece toplumsal normlar nedeniyle duygularını gösterme konusunda biraz daha çekingen davranabiliyorlar. Yani, hormonal yapıları ya da dışarıdan daha "sert" görünmeleri onları duygusuz yapmıyor. 🌟 Empati kurabilen, aşık olan ve acı çeken her birey, duyguları bir şekilde yaşıyor. Video linkini açamadım ama bence bu soruyu sorarken bile ne kadar anlamlı bir noktaya değinmişsin! 🫶
@Հայերեն_և_քրդերեն öyle bir şey düşünmemiştim açıkçası. Kaldı ki " Kadın beyanı esastır" denilen bir ülkede böyle işlere kalkışmam. her şey olup bittikten sonra " Beni kandırdın ühü ühü!!" tribine girecek çok kız var bu ülkede
@Հայերեն_և_քրդերեն pardon ama sanki beni tanıyor gibi konuşuyorsun. Merak ediyorsan söyliyim : Hayatımda bir kız oldu öyle beni isteyen o da kendi söyledi. Onu da baştan uyardım " her şey olup bittikten sonra bana *ok atıp zırlayacaksan hiç düşünme bile," diye. " Zırlarım" dedi vazgeçti. Haliyle herhangi bir şey yaşanmadı Sizin hiç aklınız fikriniz yok mu tatlı sözlerle biri sizi kandırsın?
@Հայերեն_և_քրդերեն Boşlukta olduğum zaman kadın aramazdım, psikoloğa giderdim kafamı toparlamak için.. Ayrıca onlar boşlukta diye fatura neden bize kesiliyor? İrade beyanı esastır. Ve her İrade bir hukum ifade eder. Kızlar bunun farkında değil mi?
Erkeklerin duyguları ve hisleri olur tabiki ama erkekler gerçekten hoşlanmadıkça bu duygularını pek göstermezler... Ciddi bir ilişki yaşarken de sevgilerini kadınlar gibi göstermezler. Eril enerjileri sebebiyle sevgilerini gösterme şekilleri kadınlardan farklıdır.
Duygular kişiye göre değişir ama benim duygularım her nekadar hassas olsada artık pek kullanıma çıkartmayacağım diyorum çünkü duygularıma pek doğru yanıtlar gelmedi
İçinde Allah korkusu ve merhamet duygusu olan herkezde diğer insani duygularda vardır, Allah ve ahiret korkusu olmayan kişide duygu olmaz bu kişi şeytanın esiri olup işi gücü kötülüktür.
Tabii ki var... Odun değiliz... Üzülüyoruz, kırılıyoruz, inciniyoruz... Hatta bazen, belki inanmazsın ama gözlerimizden yaş da akıyor... Bunu kabul edebilen kadınlarla daha mutlu oluyoruz...