Amerikalılar çok çirkin en iyisi ben Almanya'dan birini bulup evlenip daha sonra Amerika'ya gideyim Green card var
Türk düşünmüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amerikalılar çok çirkin en iyisi ben Almanya'dan birini bulup evlenip daha sonra Amerika'ya gideyim Green card var
Türk düşünmüyorum?
A. Ben. Amerikada. Yasiyorum. 6 yillik evliyim... Sizin. sozlerinize maalesef katilmiyorum.. Amerikalilarin. Avrupa kokenlilerin maalesef. Frozen. Foodlar sayesinde. Sismanlar. Ama bizim. gibi gocmen. olup Cok sayida yakisikli. calisan. ve guvenilir insan. var. Eger green card, iniz varsa. gelir durumda bakarsiniz. hayatinizi birlestireceginiz. insan. icin.. insallah gonlunuze. gore birini bulursunuz. size. Mutluluklar. dilerim... unutmadan. Ben. NJ, de Yirmi yildir yasiyorum..
Teşekkürederim ☺️ hangi eyaleti öneriyorsun bana
Eger. Greencard, in. Varsa. Dogu eyaletlerde
Ny Nj delaware gibi.. derim... Maddiyatinizi
bilmiyorum ev kiralayabilirsiniz. Ve ehliyet ve araba. alirsiniz. Cunku greencard, iniz. var... Eger. Harcamalarinizi. duzenli yaparsaniz.. is. bakmak. icin. vaktiniz. olacaktir.. ise. Girdiginizde es icin. belli etmeden. bakabilirsiniz. ve Turklerin. oldugu yerlere arada siradan. ugrayabilirsiniz Yani once cevre yaptiktan sonra. mustakbel. esinizi. secebilirsiniz.. inanin. Kalbe. soyluyorum. insallah gonlunuze gore Bir es bulursunuz.. Cunku. Biz. yabanci ulkelerde uzun. sure yasayanlarin. kalp. acilari. zorluklari. Cok fazla oluyor... Ve. siz bunu Bir bayan. olarak. yapiyorsunuz.. insallah. her sey yolunda gider... Size kalben basarilar dilerim... Eger. is konusunda. yardima. ihtiyaciniz olursa. matt_ilhan@hotmail. com. aslinda. baslangic olarak marketler. Cok iyi.. burada. Size iyi. Sanslar. Hayatinizda. Basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim 🥰 yazarım
Cevap
2Cevap
21. yüz yılda hala koca derdinde olan tiplerin olması trajikomik.
Alman koca istiyorum sadece benim olsun
Gulumsettin. Beni.. Sagol. Alman. Erkekleri ile ilgili. bilginiz. Var mi yoksa tahmin uzerine. Alman. Koca. Olsun. Benim olsun diyorsunuz.. Simdiden. O Almaniz Cok sahipleneceginiz. belli
@ShelbyCobra Evet öyle en güzellerinden bir tanesini alacağım ömürlük benim olabilecek mavi gözlü yakışıklı bir Alman istiyorum umarım olur
Off be. Tam. Bir ask hikayesi diyorsun. insallah mutlu olursun..(. Bir. Hikaye var. Bir arkadasima ait... sevdigi kiz. Onu istemedi ve baskasiyla evlenecegini duydu.. Gece. Gunduz iki sarkiyi dinledi.. Nikah. Masasi. Ve. Gelin mi. Oluyorsundu.." birincide.. nikahina benim cagir sevgilim... istersen sahidin. Olurum. Senin... bu adam kim diye soran olursa. Eski bir Tanidik dersin sevgilim... IKINCISI. Siyahlari. Cikarip Beyazlari giymissin. Bana olan. Sevgini Baskasina. Vermissin.. kime giyindin oyle hazirladin kendini!!!". idi. Simdi. Hatirladim. Ve gulumsedim... Sagol Varol.. insallah. aradigini bulursun...
@ShelbyCobra teşekkürler güzel dileklerin için 😊
green card ın mı var senin
lütfen evlenelim benim de param var
Evet ben Alman erkek istiyorum
Çok yakışıklı onlar Alman erkekle evleneceğim
Güzelliğim yeter
Kıvanç olsa dahi Türk istemiyorum
Ben bir yerden Alman bulacağım bu kadar netim Alman bulacağım
Almanyada. Green card. Var mi? Ben. Amerika, da var. biliyorum.
@ShelbyCobra almanla amerikaya gidecekmiş
O kadar cahil değiliz biliyoruz bu renk kart sadece Amerika'da geçerli olduğu da Almanya'yı bir şekilde gideriz herhalde
Ben Usa, da yasiyorum.. Greenkart, la. Yapilan. Evliliklerden. Oturma izni. Cok. Uzun suruyor.. Eger. Usa Vatandasi olsaydi. Cok kisa. Zamanda. evlenecegi. Alman. Oturum. izni. alirdi. Ama greenkartla. Cok. uzun. ve. Cok. gocmenlik. avukati ucreti gerekir..
Almanlar da bu anı bekliyordu dostum. Onları mutlu ettiğin için sana minnettarlar
Çatla sen alman bulup evleneceğim
He mk bulursun 😃
Ayy patlayacak 😂😂😂😂😂 gerekirse Almanya'da yaşarım bir iki kocamı alıp giderim sende Catla
Carla catla. Vur gozunden turnayi.. Adli sarkiyi. sizin. Sayenizde. actim dinledim. Youtube, den. Sagolun. guzel Bir sarkiymis
Alman, larla. Turkiye, deyken. Calismistim. Mattbaa makineleri. getirince. Alman. Gorevliler. Size nasil kullanacaginizi gosteriyordu.. Tek. Kelime!!! Oyle. Caliskan disiplinli. tam saatinde. gelen. Almanlari gorunce.. Onlara HELAL. Olsun demistim.. Caliskanliklarindan. Ve disiplinliklerinden zerre kadar kuskum yok.. Ama. duygusal. olarak. kadinlara karsi nasillar? bilmiyorum.. Tanidiginiz. Alman var mi. duygusal olarak nasillar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?