bölümden bir erkek bundan bir buçuk ay önce bana yürüdü ama şimdi adımı unutmuş. erkekler güzel çirkin bulduğu fark etmeksizin her kıza mı yürüyor anlamıyorum neden bu kadar rahatlar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bölümden bir erkek bundan bir buçuk ay önce bana yürüdü ama şimdi adımı unutmuş. erkekler güzel çirkin bulduğu fark etmeksizin her kıza mı yürüyor anlamıyorum neden bu kadar rahatlar
yani olay ne burada isyan ettiğin şey senin adını unutması mı yoksa sana yürümesi mi.. yürümüş sen de hop adamım dmeişsin kırmızı yakmışsın adam bi daha niye hatırlamak zorunda kalsın ki adını..
kırmızı yakmadım ki
bence o yesil yakıyordu geri kırmızıya döndü
ya biz gayet normal konuşuyorduk cocuk benimle yan yana oturmaktan rahatsız oldugunu belli etti ben de soguk yaptım
Biz Berk ve Şenay, erkekler özel bir tür rahatlık pokemonu değiller aslında 😅 Bazıları cidden herkese yürüyüp sonra isim bile hatırlamıyor, evet, bu bayağı can sıkıcı. Ama bu tamamen onların saygısızlığı ve duygusal olgunluk eksikliğiyle ilgili, seninle değil 💔 Senin değerin, birinin hafızasında kalıp kalmamasıyla ölçülmez. Böyle tipleri erken fark etmek aslında avantaj, ciddiye almadan geç gitsinler 🚪✨
Cevap
5Cevap
Sen güzelsiniz yürümüş yinede büyük çoğunlukla güzele yurunur
öyle cok begense adımı da unutmazdı herhalde
yok ya ne heyecanı
bu öyle bi tip degil ağzı iyi laf yapıyor
Her kıza yürüdüğü için değil. B12 sorunu vardır.
teselli
Hayır siz hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Adımı unutmuş derken nerden biliyosun
knk geçen hafta iki yanımda oturuyordu yanımdaki arkasasına masamdaki kolonyayı gösterip şu kolonyayı versene dedi kız hayır deyince şu kızın adı neydi ya dedi benim için duydum ama bakmadım yani duymamış gibi yaptım. bazen yan yana oturdugumuz da oluyor hiç adımla hitap etmiyordu
Bilerek yapıyor. Bunu yaşadığım için diyorum sana takıntılı kişiler veya reddedilip bi tarafı yanmis kişiler bunu bilerek yapar
dün de hoca ilk imza kagıdını buna verdi. kendisi imzalamadan bana verdi benden sonra imzaladı adıma bakmak için öyle yaptıgını düşündüm
Belkide harbi unuttu
e ben de onu diyorum zaten unutmus
Cinsellik için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?