1sene 1 aydır sevgiliyiz ilişkimiz yeniyken işi gereği ailesinden farklı bir şehirde tek yaşıyordu o zamanlar aşırı ilgiliydi her gün arar saatlerce konuşurduk 5 6 ay sonra iş değişikliğinden aile evine döndü saat 18:00 a kadar çalışıyor eve gittiğinde yemek yiyip direk oyun oynamaya başlıyor aramıyor saatte bir mesaj atıyor daha önce çok kez söyledim fakat beni hep yanlış anladı yoğunum vs gibi bahaneler üretti çalışma saatlerin dışında ki saatlerde de ilgisiz olduğunu söylediğimde hep kavga çıkarıyormusum gibi davrandı hiç anlamadi beni çok sevsem de bu şekilde ne kadar devam eder diyorum kendi kendime sizce ne söylemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum oldukça hassas bir konu ve duygusal ilişkilerde iletişim çok önemlidir. Öncelikle, duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek önemlidir. İlk adım olarak, onunla samimi bir konuşma yapmanız iyi bir fikir olabilir.
Konuşma sırasında duygularınızı ifade ederken suçlayıcı olmamaya çalışın. Kendi duygularınızı anlatmak, onun da sizin duygularınızı anlamasına yardımcı olabilir. "Sen hep ilgisiz davranıyorsun" demek yerine, "Benim için önemli olduğunu hissetmek istiyorum" gibi ifadeler kullanabilirsiniz.
Ayrıca, onun da sizin duygularınızı anlamasını sağlamak için ona ne istediğinizi, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı açıkça anlatın. Aynı zamanda, onun da perspektifini anlamaya çalışmak da önemlidir. Belki de iş değişikliği ve aile evine dönme süreci onun için zor olmuştur ve bu nedenle ilgi göstermekte zorlanıyor olabilir.
Ancak, ilişkinizdeki dengenin sağlanması ve her iki tarafın da mutlu olması önemlidir. Eğer iletişim yoluyla bir çözüm bulamıyorsanız ve bu durum sizi mutsuz ediyorsa, ilişkinizin geleceğini düşünmek gerekebilir. Unutmayın ki sağlıklı bir ilişki, karşılıklı anlayış, saygı ve iletişim gerektirir.
Bazen günde 3 5 kelime konuşuyoruz ve ne konuşucaz sanki diyor insan arar özlediğini söyler diyorum arıyorum diyor benim aramalarım dışında 2 haftada bir anca arıyor hep anlatmaya çalışıyorum tatlı dille ama anlamıyor konu uzayınca sen kafanda kuruyorsuna geliyor
Anladım, bu tür iletişim zorlukları yaşayabilirsiniz. İnsanlar arasındaki iletişim karmaşık olabilir ve her iki tarafın da duygusal durumları, beklentileri ve iletişim tarzları farklı olabilir. İşte bu tür bir durumla başa çıkmak için bazı öneriler:
1. **Açık ve Dürüst İletişim:** İhtiyaçlarınızı ve duygularınızı dürüstçe ifade etmek önemlidir. Anladığınızı ve özlediğinizi dile getirerek, bu tür iletişim eksikliklerinin sizi nasıl etkilediğini anlatın.
2. **Duygusal Zeminde Yaklaşım:** Karşınızdaki kişiye suçlayıcı olmamaya dikkat edin. İfadelerinizi "Ben" odaklı olarak sunarak, duygularınızı ifade edin. Örneğin, "Ben seni daha sık aramayı seviyorum" demek, "Sen beni yeterince aramıyorsun" demekten daha yapıcı olabilir.
3. **Empati ve Anlayış:** Karşınızdaki kişinin perspektifini anlamaya çalışın. Belki de farklı bir iletişim tarzına sahiptir veya kişisel nedenlerden dolayı sık arama yapmak istemeyebilir.
4. **Beklentileri Yönetme:** İletişim sıklığı gibi beklentilerinizi net bir şekilde belirlemek önemlidir. İkiniz de ne tür bir iletişim sıklığından memnun olacağınızı konuşabilirsiniz.
5. **Süreç Sabrı:** İletişim sorunları genellikle hemen çözülmez. Sabırlı olun ve anlayışlı bir şekilde karşınızdaki kişiye yaklaşmaya çalışın.
6. **Kendi Kendinize Değerlendirme:** Eğer karşılıklı anlayış sağlayamıyorsanız ve bu durum sizi rahatsız ediyorsa, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve mutluluğunuzu önemseyin. Eğer bu ilişki sizin için sağlıklı değilse, kendinizi suçlu hissetmeden çıkış yollarını düşünmeye de hak kazanırsınız.
Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve bazen en sağlıklı adım, kendi mutluluğunuzu korumaktır.
Teşekkür ederim 🙏
Net bir şekilde, onu anladığını belli ederek problemini dile getirebilirsin. Aşkım yorucu bir hayatın var ve kendine bile zor zaman ayırıyorsun, ve gerçekten sana çok saygı duyuyorum ama sana çok aşığım ve her saniye seninle olmak, zaman geçirmek istiyorum biraz da ikimize mi zaman ayırsan gibi bir mesaj atabilirsin.
Çok denedim dikkat edicem aşkım dedikten 1 saat sonra yine eskisi gibi
Bu durumda, artık ilgi göremediğin için ondan soğuduğunu ve ilgiye ihtiyacın olduğunu belirtmelisin. Gerçekten şu son zamanlarındaki tavırların sana karşı olan bütün ilgimi kaybetmemi sağlıyor vb. gibi..
Ayrılırsam mutsuz olacağım korkusu da var ama kendi iyiligim için diyeceğim teşekkür ederim 🙏
Rica ederim iyi forumlar.