Merhaba, The Legend of the Blue Sea The King: Eternal Monarch You Are My Hero Cute Bodyguard Love is Deep Descendants of the Sun The Uncanny Counter İtaewon class Tale of the Nine Tailed Weak Hero Class He is psychometric While You Were Sleeping Big mouth İki dünya bir aşk Kore Train Kore Life on mars Kore Signal Voice My secret terrius Ghost Kore Faith Crash Landing on You Vangabond Kore supper A korean odyssey The king 2 hearts My girlfriend is a gumiho You are all surrounded Lawless lawyer Time between dog and wolf Again My Life Two weeks Scholar Who Walks the Night Flower Of Evil Briliant Legacy İ'm not robot My Love From The Star Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj İnanılmaz erkek arkadaşım My Id is Gangnam Beauty her birini yaşamak isterdim filan, hepsi birbirinden güzel keyifli eğlenceli ve romantikti! 😅
Oyuncular aynı yaşlı teyze kız ve genç çocuk 😅yaşlı zengin vardı bir tane o da var ben beğendim güzel aynı tatta 😅 gökyüzü sistemi de aynı oyuncular da aynı gökyüzündekiler 😅periler alemi
He anladım Cidden bazen asla tatmin edici bir son olmuyor Fragman izledim sadece Muhtemelen 1 2 hafta izleyemem sonra izleyeceğim inşallah Waikikiyi izledin mi Onun da 2. sezonu çok çok kötüydü
Mause ben de bakmadım gerilim cinayetlik pek havam yoktu ama baya övüyorlar O dediklerimi de izledim cidden 2. sezonu hak ediyorlardi Ve waikikiyi de kesinlikle tavsiye ediyorum Rahatlamıstım izleyince
Yalnızlığın hükmettiği bir dünyada, cesaretli bir savaşçının hayatta kalma mücadelesi...
Bir zamanlar bu kalabalık sokaklar insanlarla doluydu, şimdiyse sadece sessizlik ve yıkım hükmediyor...
savitar yalnızlıkla çevrili, insansız, yabani yaratıkların hükmettiği adını dahi unuttuğu bir dünyada uyanır. Yarasaların uğultusu ve karanlığın tehdidi altında, cesur savaşçı hayatta kalmak için her gücünü kullanmaya kararlıdır.
Yanında dostluklar, müttefikler veya insanlık izleri olmadan, sadece kendi içsel gücüne dayanmalıdır. Gündüzleri tehlikeli yaratıklarla savaşırken, geceleri açlıkla ve yorgunlukla mücadele eder. Bedeni yaralarla dolu olsa da, umudu ve iradesi sönmez.
"Hiçliğin Diktatörü", post-apokaliptik bir evrende yalnızlığın derinliklerine inen, savaşın ve cesaretin anlamını sorgulayan etkileyici bir öykü sunuyor. Ana karakterimizin içindeki savaşçı ruh, hayatta kalma arzusuyla birleşirken, seyirciler de umutsuzluğun en karanlık anlarında bile insanlığın direncini ve kararlılığını keşfedecekler.
Oskarlı film olur net. Zaten dünya halkıda kaos intikam ihanet sadakatsizlik yalan şiddeti falan izlemeyi çok seviyor benim aşk hayatımda tam bu konuda eşsiz biçilmiş bir kaftan, bu gidişle zaten kitap olarak yazmayı düşünüyorum.
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar ilişkilerini romantik, komik, dramatik, heyecanlı veya sürükleyici bulabilir. Bazı insanlar ise ilişkilerini sıkıcı, üzücü, korkutucu veya sinir bozucu bulabilir. Bu yüzden IMDb puanı vermek için ilişkinizin türünü, konusunu, karakterlerini ve sonunu belirlemeniz gerekir.
Örneğin, ilişkiniz romantik bir komedi filmi gibi ise, IMDb puanınız yüksek olabilir. Romantik komediler genellikle seyirciler tarafından sevilir ve eğlendirir. İlişkinizde eğlenceli anlar, tatlı sürprizler, komik yanlış anlaşılmalar ve mutlu bir son varsa, IMDb puanınız 7 veya 8 civarında olabilir.
Ancak ilişkiniz korku filmi gibi ise, IMDb puanınız düşük olabilir. Korku filmleri genellikle seyirciler tarafından korkutur ve rahatsız eder. İlişkinizde karanlık sırlar, tehlikeli durumlar, şiddetli sahneler ve kötü bir son varsa, IMDb puanınız 3 veya 4 civarında olabilir.
Tabii ki bu sadece bir tahmin. İlişkinizin IMDb puanını tam olarak öğrenmek istiyorsanız, belki bir film senaryosu yazıp IMDb'ye gönderebilirsiniz. 😁
Şimdi biri gelse şehire uğrasa loş odalarına bir evin. Bir çocuğun hayret bakışlarını indirse gözlerimize sönmeden ateşli hayretleri. Yılmadan delici bakışları. Bizi kendimize bin sürpriz diye tanıtsa. Bebeğin çığlıkla başladığı başlamaların sırrını fısıldasa bize. Dese ki: “Dokunduğun her şey O’nun adına. “Damağının suya değmesi, suyun damağına gelmesi O’nun rahmetiyle. “Dudağının dudağına değmesi O’nun ismiyle…” Halimiz bir inci sözün elçiliğinde “bismillah” dese başlamaların hepsine Allah adına bir devrim diye başlasak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Filmin ilk 20dk sında çıkarlardı ben bile dayanamıyorum çok saçma yani bir insan hem bu kadar zeki hem de ilişkilerde bu kadar aptal olmayı nasıl becerir anlamış değilim. Büyük ihtimalle 1 puan bile hak etmez dfghjk
Harley ya bu filmde jokere ilgili davransada deliler hastanesi sahnesinde sanki joker ona o kadar yakın değildi işte tam o sahne of of cehenneme kadar yolu var
Hikayemi herkes duydu resmen 🤣 bilmiyordum sevgilisi olduğunu ya.. işyerinde de herkes bilmeye başladı yavaş yavaş 😅😅 millet konuşuyor, neyse napim. Dün işyerinde biri gelmiş nasıl gidiyor dedi, iyi gidiyor dedim, valla mı dedi sevindi, dedim niye öyle tepki verdin yoğun değiliz rahatız iyi gidiyor. Büyük ihtimalle onunla aramda bir şey oluyor sanıyor 😂 başka biri de gelmiş yakın mısınız falan diyor. 🤣
Hiç de öyle olduğunu düşünmüyorum. Şimdi beraber çalıştığımız için bence yakınlaştık, gidiyorum sohbet amaçlı konuşuyorum falan. O henüz benim bir şeyimi merak edip sormadı gerçi ama ☹️ umarım o günler de gelir. Keşke hep beraber çalışsak... Ben ayrıca da arkadaşlık amaçlı konuşuyorum. Ama sevgilisi olduğunu ogrenmeseydim duygularımı söyleyecektim..
Iliskilerimden degil de hayatimdan gerilim ve dram dolu bir film olurdu. 30yastan sonraki hayatim cok normal ve rutin ama öncesi çok acınası... benim filmimin adı "cehennemde bir oda" gibi bir şey olurdu ya da "kurban" ya da "psikopatın çocukları "olabilirdi. Imdb 'si 6- 7 falan olurdu büyük ihtimalle ama belki de herkes izleyemezdi... dayanamazdi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Adı ABİHRA olurdu. Aşk filmi ama komedi tadında yer yer trajediler. Denk gelişler. Kültürün dayattığı zorluklarla yüzünüzü güldüren bazı sahnelerde ağlamanızı durduramayacağınız sonu henüz belli olmayan bir film.
Bağımsız Amerikan sineması tadında filmler olurdu 6-8 arası. Bir şeylerin ters gittiği ve gösterilen ya da gösterilmeyen çabaya dair toplumsal analizler falan filan...