Selam KS ahalisi! IMDb puanları, çoğu kişinin film izlemeden önce baktığı bir kriterdir. Çoğunlukla da bize seyretmek istediğimiz film hakkında bir ön fikir verir. Şimdi düşünelim: Hayatınız bir film olsaydı IMDb de kaç puan alırdı?Puanları 10 üzerinden verelim lütfen...
Dram ve komedi olayı çokça oldu ya hayatımda. Bir çok olaylar oldu boğuldum falan çok şey yaşadık aslında tek bir tür olarak yorumlayamam ama ortaya harmanlasak ve eleştirisel olarak da 7.3 civarı verebilirdim aslında.
Hikayenin 26 yılı iç anadoluda geçen bir film. aslında gayet sakin bir karakter olmama rağmen evden çıkmadığım günlerde bile sürekli bi atraksiyon, gerilim yaşamamdan dolayı 6,4. yönetmeni nuri bilge ceylan olurdu öyle bir film.
6.2 Bu tür puanları görünce izlemek ve izlememek arasında bir çekimser kalır ya insan ama izlediğinde de bir çok filmden daha ibretlik gelir. Öyle bir şey benimki de.
Yemin ederim 9 un altında vermeye utanırlardı hatta bakıp sen nasıl yaşıyosun helal olsun derlerdi öyle böyle degil 😃 genel olarak insanlara anlattıgım da inanmıyorlar kanıtlamak zorunda kalıyorum
Teşekkür ederim. Bugün biri nikin gibi cahilsin dedi. Sen böyle dedin ikisi de doğru aslında. Okudukça ne kadar cahil olduğunu anlıyor insan. Bir de şu var; dünyada bilgi sayısız ve sınırsız, insan beynin kapasitesine bölündüğünde sonuç sıfır çıkar dolayısı ile her insan cahil olur bu sonuçla.