24 yaşımdayım Nisan da 25 olucam bekarım niyeti ciddi olan kimse yok etrafimda sorun bende mi acaba? geçen sene mezun oldum şu an isim yok hep işim olmadan evlenmem dedim şimdi ne iş var ne de eş benim gibi okumuş zeki Allah korkusu olan helal para çalışkan zeki eli yüzü düzgün saygılı sevgili birisini istiyorum çok mu şey istiyorum anlamadım ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle ne tarz bir iş bakıyorsunuz Türkiye’de şu an iş yok diyen insan bence yalan konuşuyor iş beğenmemesizlik var bunu ben bir işadamı olarak net söyleyebilirim ben bir hafta önce istanbuldaydım en az dört tane Sanayi Sitesi nde bir çok yere uğradım imalat sektöründe ve herkes işten değil işçiden dert yanıyor işçi bulamıyoruz çalışacak adam yok gibisinden Hatta bir yerde şunu söylemiş cümle kurdum dedim ki millet işsizlik var diye dert yanıyor patronlar işçi yok diye dert yanıyor dedim siz mi yanlış yerde eleman arıyorsunuz yoksa bu elemanlar mı yanlış yere dedim iş arıyor nasıl dedim bir araya gelemiyorsunuz diye söylemiştim yaşın genç mutlaka başarılı olursun ama artık sadece Türkiye değil ben yurtdışındayım yurtdışında da kalifiyeli personel arayışı çok fazla o yüzden herhangi bir meslekte kendinizi geliştirmeniz gerekiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılİş verenler kendisine köle arıyor da ondan bulamıyorum 20 tane özellik istiyor elektronik eşya seçiyor sanki üzerine mobbing hak ettiğini istediğin de vermemeye çalışmak izinden yemek moladan kısmaya çalışmak böyle giderse bulmaları zor bu devlette bu üniversiteleri açıyorsa her bölümden iş sahası hazırlamak zorunda aylak gezen üniversite mezunu doldurdular sayelerinde her yeri ben o kadar emek verip okuyup kadin halimle sanayi de mi çalışıyım sanayi demişsinizde
- +1 yıl
Ben genel yorum yaptım orada yani okuduğun bölümü bilmiyorum ne mezunusun onu da bilmiyorum ama ben de mesela geçen bir fabrikaya gittim bayanlar çalışıyordu orada çokta gururlandım yani Sanayi tezgahın başında bayan çalışması ben bunu Almanya’da da görmüştüm Türkiye’de de böyle şeylerin olması güzel bir şey bence
Soran+1 yılMecburiyetten çalışıyorlar napsınlar
- +1 yıl
Sen ne mezunusun mesela ranchle meslek ne kariyer ne
Soran+1 yılPek bi önemi olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Hayatta her şey önemlidir okul okumak bir yere kadar bir yerden sonra insanın kendini geliştirmesi gerekiyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kafandaki hedeflerini tamamlamışsın güzel. Fakat tek bir sorun var oda hayırlı insan. Bu kötü devirde hayırlı insanı bulmak hem erkek için hem kadın için zor. Aslında böyle olsun isteyen biziz. Toplumda fazla şımarıklığın ve genişliğin sonucu insanlar arasında güvensizliğe neden oldu. Ama haklı da millet bu devirde babana güvenmeyeceksin. İnsanlar bi başkalaştı. Maalesef huyu husuna suyu suyuna birini de bulamıyoruz. Ya takılmalık ilişkiler yaşayıp kendini ruh hastası etmiş insanlarla tanışıyoruz ya da geçmişinden kalan yaraları kapatmak için başkalarını kullanan insanlarla.
00 Yorumla
Hanım efendi çok sıkmayın canınızı. Elbet bir yerde nasibiniz vardır. Eskiler ne demiş "Kısmet ise gelir Hint'ten Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden?" Yani sizin de bir yerde nasibiniz vardır. Yani bunu diyen ben bekar evde kaldım ama bazen isteseniz de olmuyor. Yani Bazen her şey tam oluyor evlilik işi olmuyor
Ancak siz daha gençsiniz bence çok umutsuz olamayın. Allah ın izni ile işte olur eşte olur. Hayırlısını dileyin. Allah karşınıza düzgün insanlar çıkartsın. Birde sosyal ortamlardan yazanlara dikkat edin özellikle00 Yorumla
Bu dönemde ayda 10 kira verip , 10bin mutfak masrafı 10 bin gez toz parası 10 bin kıyafet bakım parasi verecek baba yiğit bulman zor :) birde bu paraları ödedikten sonra evdeki kadın kafasını yiycek vs.. bunu ancak Allah'tan korkan kimse sırtlar... ama. Tabi sen helali koru Allah kapı açar.
017 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan korkan doğru ama önce sevgi gerek sevgi olmadan hiç bir şey olmaz öyle olsa Allah kitap bilmeyen insanlar da evlenmezdi dimi
Soran+1 yılMaddi durumu biraz iyi olacak tabi ki
Soran+1 yılBen memurla evlenirim 😅
Soran+1 yılBenim babam işçi bu ay 21 aldı memur nasıl nasıl 20 alıyor ve geçinemiyor biz ev aile geçindiriyoruz
Soran+1 yılDoğru kira ödemiyoruz ama geçim derdine düşüp evlilikten vazgeçilmez iki kişi çalışır aileler yardım eder gene geçinirsin
Soran+1 yılNasıl bi daire bu asgari ücretle rezidans da mı oturuyoruz biz napiyoruz
Soran+1 yılİstanbul’da da asgari ücretle çalıştıran yoktur bence zaten en son yaşamak isteyeceğim şehir bizim kiracımız 2500 e oturuyor 2+1 yeni bina 5 yıllık kiracımız 😅 Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Soran+1 yılBen niye babamın evinde oturiyim ya dip dibe evi de tutamicaksa beyefendi evlenmeyelim daha iyi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun sende değil
00 Yorumla
+1 yılSorun Sende Değil. Bende Arıyorum Saygılı Kıymetimi Değerimi Bilecek Birisini Ama Çıkmıyor Karşıma İnşallah Çıkar Karşına Merak Etme. Niyetini Her Zaman Halis Tut :)
18 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyorum karşıma biri çıkmadıkça hem erkeklerden hem evlilikten aklım başıma geldikçe daha da zor evlenirim zaten
- +1 yıl
Öyle Düşünme Ve Seni Soğutan Nedenler Nelerdir Acaba
Soran+1 yılErkeğin evlilikte ilgisiz olması sadık insanın çok az olması vs ben bi de çok zor güveniyorum geçmiş ilişkilerimden dolayı karşıma hep yalancilar çıktı
- +1 yıl
Sende Haklısın. Ama Şunu Hiçbir Zaman Unutma 5 Parmağın 5i de Bir Değildir. Bende Her Kızı Sadakatsiz Veya Ne Bileyim Çeşitli Nedenlerden Ötürü Hep Öyle Sanıyorum Ama Öyle Olmadığını da Düşünmeden de Edemiyorum. Hemcinslerimin Bazıları Evet Sadece Tek Gecelik İlişki Veya Birisi Olsun Bi Daha Sevgili Yaparım Havasında Ve Sadakatsiz Oluşu Seni İtiyor. Güvenmek İçin Herkesin Belirli Bir Kriterleri Vs Vardır Mutlaka En Önemlisi İlişkilerde Güven Olması Sağlam Temel Yapı Taşıdır. Yalancılar Elbette Var Benim Karşıma da Çıkıyor Senin Karşına da Çıkıyor
Soran+1 yılKaderime küsmeme çok az kaldı artık hiç bir duam kabul olmuyor isyan etme diyorum ama dayanamıyorum artık
- +1 yıl
Aaa Duan Kabul Olmuyor Değil Oluyordur Elbet Lakin Allah Zamanını Bekliyordur. Senin Sabretmene Vs Bakıyor Her Dua Hemen Kabul Olsaydı Dünya Nasıl Bir Hale Gelirdi Bi Düşün :) Dayan Elbette Ve Dayanamadığın Başka Konular da Mı Var Ve Ben Ne Yapayım Söyle :(
Soran+1 yılBen bugüne dek hic duam kabul oldu mutluluğu yaşamadım bilmiyorum sınanıyorsun dayan diyorum da hiç mi güzel bir şey olmaz insanın hayatında
- +1 yıl
Hz. Mevlana'nın Bir Sözü Var; " Sabır, Genişliğin Anahtarıdır" Diye Sabret Sınanıyorsun Bak Kendin Söyledin Ne Güzel Sabret Olacak Güzel Şeyler Allah Zamanını Bekliyor Vermek İçin. Verecektir Elbette İsteklerini Neyin Duasını Yaptın Ki
+1 yılSorunun sizde olduğunuzu düşünüyorsanız çevrenize vb nasıl davrandığınızı düşünün. Karakteriniz nasıl? Toxic misiniz? Mizahınız nasıl? Konuşma tarzınız ve giyim tarzınız nasıl? Bunları ve benzeri şeyleri detaylıca düşünün derim. Ama illa sorun sizde olacak diye de bir şey yok veya illa bu yaşta evleneceksiniz diye de bir şey yok. İş araştırın olmuyorsa olmuyordur. Eğer doğru kişiyi bulup evlenirseniz o size bakar ev hanımı da olabilirsiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kendiniz iş bulamayacak derecede zekası düşükken karşınızdaki kişinin neden zeki olmasını istiyorsunuz bu konuda bence hatalısınız.
Soran+1 yılİşsiz olmakla ve zekanın tam olarak ilgisi nedir KPSS’den 85 atanamayanlar insanlar da bunlar da mı zeki değil senin gözünde sen hiç iş arama sürecini yaşamadın sanırım karşımdaki canım ve laftan anlamıyorsa tahammül edemiyorum zeki ve henüz işi olmayan biri de benim için makul elinden iş gelsin aklını kullanabilsin yeter ki
- +1 yıl
Anladım kritelleriniz çokta yüksek değil ama atanmak evet çok zor bu yüzden işi olan birini bulmanız biraz uzun sürebilir 1-2 yıl sonra veya içinde bence bulabilirsiniz şu an bulmanız biraz zor diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHayırlısı artık yapacak bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olması gerekeni istiyorsun. Emin ol bulacaksın
İşini, aşını bulursun. Gir bir yere çalışsana.
110 Yorumla
Soran+1 yılAbi iş varda ben mi girmiyorum ya
- +1 yıl
Çok seçici olma
Soran+1 yılSeçici de değilim başvuruyorum aramıyorlar yapabileceğimi düşündüğüm her yere başvurdum yapamayacağım işe de girip kendime eziyet çektiremem
- +1 yıl
iŞKURA git.
Soran+1 yılOraya da gittim kariyer net secretcv eleman. net daha ne kadar yer varsa
- +1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun ya fabrika falan gir işte.
Soran+1 yılBoşuna mı okudum ben ya KPSS çalışırım daha iyi
- +1 yıl
Tamam yine gir bir yere çalış, boşta kalma daha iyi bir yer bulursan geçersin oraya.
Soran+1 yılSonuç bekliyorum parkura hazırlanıcam olmazsa belki girerim
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlaki kendi işini yapacaksın diye bekleme bence;
Ufak çaplı ihtiyaçlarını giderecek ekonomik anlamda bir işe girebilirsin..
Sonra daha iyi bir iş imkanı bulabilirsin ileri ki zaman diliminde..
Kişi de şans işi illaki isabet edecektir..13 Yorumla
Soran+1 yılİş seçmiyorum her yere başvurdum arayan yok
Cevap sahibi+1 yılUmarım olacaktır..
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin karamsar olma..
Bende mezun olunca evlenirim dedim iş bulurum dedim kpss ye hazırlandım ama zamanı değilmiş daha bende senin gibiyim yani merak etme sen yine olumsuz dusunme Allah geç verdiği şeyi en güzelinden verir
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyledir sabrın sonu belki çok daha güzeldir bilemiyorum umut fakirin ekmeği
+1 yılMerhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve gerçekler maalesef çok acı şöyleki hayat pahalılığından herkes evlenmekten çekiniyor kiralar uçmuş altın almış başını gidiyor eşyalar ev kurmak hiç kolay değil her şey çok pahallı 40 yaşında bir erkek olarak bu durumu maalesef kabullenmek zorunda kaldım onun için maceraya gerek yok birde son zamanlarda boşanma davalarının artması ömür boyu nafaka ve maddi manevi tazminat ödemek zorunda kalmak gerek yok maceraya derim 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi eş seçtiğinizle alakalı hepsi
- +1 yıl
Esra hanım haklısınız ama samanlıkta iğne aramak gibi bir şey bu 😬
Soran+1 yılSiz bilirsiniz imanlı bi insanda hepsini bulabilirsiniz diye düşünüyorum
- +1 yıl
En çok oradan vuruyorlar vicdan merhamet dizisi oyuncuları 🤲
Kendini üzme. Bakımlı ol. İş için çaba sarf et. İşin olursa bu yoğun düşüncelerden kurtulursun. Bir çevren olur. Mutlaka birisi karşına çıkacaktır. Seçici ol derim.
00 Yorumla
+1 yılBaştan diyeyim burada ben öyleyim deyip özele cagiranlari dikkate alma. Sokağa çıkıp gözünü kapatıp birini secsen doğruya denk gelme ihtimalin burdan daha yüksek
00 YorumlaSorun sende degil bende senin gibiyim ayni yastayiz dogru duzgun is bulmakta zorluk cekiyorum boyle uzun sureli olsun istiyorum ki bana bi faydasi olsun erkekler kendine muhtac kadinlari sever ben yaparim ederim cebinde parasi olmayinca evlenmek istemeyen kadinlari sevmezlerr...
00 YorumlaBende aynı durumdatım şu an ama Allah bilir biz bilemeyiz, ben o olsun isterim sürekli (istedim de) ama olmadı Belkide o benim için hayırlı değildi o yüzden Allah istemedi. Hayalhanem gibi yerlerden bu konu hakkında videolar izliyorum. Bu arada evliliğin iş ile alakası yok yani tabi çeyiz vs. İçin para lazım tabiki ama en azından biriyle tanışmaya engel değil işsiz olmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben napim 😂 işi buldum, seveceğim adamı da buldum, aah ah neyse 😅😅
18 Yorumla- +1 yıl
@sPoRtMeNm ahahhahaha 🤣 ben daha sana bir şey demiyorum diyorsun yani
Soran+1 yılE sonuç
- +1 yıl
@sPoRtMeNm beni tanımadan herhangi bir şey demezdim. Sonuç güzel, ilgisini hissediyorum..
- +1 yıl
@sPoRtMeNm dalga değil dostum, ciddiyim ben.
- +1 yıl
Umarım gönlümce olur, sağol.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorun şimdilik ETRAFTA. Sular durulunca kendine bir daha bakarsın 2025 gibi...
05 Yorumla
Soran+1 yılEkonomiden dolayı mı diyorsunuz
Soran+1 yılHahahsjsjx yakında Türk kızları Suriyelilerle evlenmeye başlar
Soran+1 yılEvet benimde gördüklerim var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKısmete engel değil bu durum. Ve gençsiniz, moralinizi bozmaya mahal bir durum yok ortada
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılDaha yeni mezun olmuşsun. Bu devirde hemen mezun olur olmaz iş bulamazsın. Ayrica daha yaşın 25.. Hem iş, hemde evlilik olacaktır zamanla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılAlmanya gurbetçi arkadaş flört facebook gruplarına gir sen en iyisi O3BDO3BCO3BXO2BDOWBDSJDBW
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim derdim para değil sevgi para her halükarda bulunur
- +1 yıl
boş ver zamanla karsina cikar
Guzel bırsey ıstıyorsun aynı dusuncede olan ınsanlar denk gelemıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYani ben evde eşine yardım etmeyi sevecek sadık kalacak akıllı tatlı dilli biri olsun istiyorum böyle eledigim bi kaç insan oldu çünkü çok kabalardi evlenmek için evlenmek istemiyorum aslında yoksa çok yakışıklı işi gücü olan insanlarla da vardı ama üslup her şeydir
Soran+1 yılNasipsizimdir belki de
Evlenmek için evlenmek isteyişine bakarsak, sorun sende Necla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek için mi açıklamayı okumadın heralde
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evde oturursan maalesef gökten önüne düşmüyor beyaz altı prensin.
08 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim televizyona mı çikiyim nasıl bulabilirim ki dışarda da kim güveneceksin zaten tanışmak için gelen de yok
Soran+1 yılKapalıyım belki de insanlar ondan benden çekiniyordur diye düşünüyorum ayrıca ne gibi ortama girebilirim ki ben burdayım diye bağıriyim mi illa
Soran+1 yılNapiyim kafeye gidip erkeklere kas göz mu yapıyım masaya mı davet ediyim adam akıllı bı fikrin varsa söyle
Soran+1 yılBenim yaşam tarzım bu sonuç olarak koca aramak için bi yere gitmek de çok saçma geliyor bana ortam Dediğin ne zaman bunu bi açıklasan
Soran+1 yılYaklaşık 4 aydır hep dışardaydım kütüphaneye vs gidiyordum ama kimseyle karşılaşmadım hoşlandığım kişiye açıldım o da konuştuğum var dedi daha da yapabileceğim bir şey yok iş arıyorum bulamıyorum o da mı benim suçum
+1 yılHerkesin ortak sorunu bişeyleri yaşamak için bişeyleri şart koşmak, akışına bırakın az
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAslında olması gerekeni istiyorsun fakat etrafta öyle adam fazla kalmadı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neye niyetlensek bu ülkede herzaman olmuyor engellerle dolu bir hayat
00 Yorumla
+1 yılHayat sürprizlerle doludur beklemediğin anda çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış düşünce işinle evliliğin ne alakası var? Güzel olan her şey Allah'tan istenir
00 YorumlaBende 25 yaşındayım iş buldum ama sevmiyom bı kız bulmak istiyom
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. iş bulamıyorsan başka bölüm oku kurslara falan gidebilirsin
00 YorumlaMerhaba canim bende okulumu bitirdim 2 ay sonra evlendim keske is bulup düzgünce 2-3 sene calisip evlenseydim diyorum yasi sorun etme sen kariyerini yaparken buna saygi duyan seni seven biri cikar illaki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey istemiyorsun Allah nasibini çıkarır karşına elbet sürekli karamsar da olma pes etme kısacası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişsizlik var ve erkeklerin çoğu artık evlilik düşünmüyor yani
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir devire geldiysek valla
+1 yılTc şartlarında bu kadar kanka hepimiz aynı
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanı vatanından yıldırdılar yemin ederim
- +1 yıl
Evet maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öyle erkekler o kadar azaldı ki umarım denk gelir en kısa sürede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe mezunusunuz elbet biri denk gelir gonlunuze gore
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ciddi düsünuyorum Allah yolunda birisiyim özetle😇
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisan kaçında doğdun? Bende Nisan doğumluyum da
00 Yorumla
+1 yılİlaki kendi işini yapacaksın diye bekleme bence;
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi işim değil polisliğe hazırlanıyorum zaten bi kaç defa denerim olmazsa kendim bi iş kurarım belki
Karşına çıkmadımı çıkmıyor işte birisini bulmak artık çok zor
08 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı bi evlilik çok zor zaten
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Benim durumumda olsan bence daha kötü uzun süreli ilişkim oldu ayrıldık hayatımı ona göre çizdim tamamen evlilik için gün sayıyorduk okul askerlik iş hepsini hallettim herşeyimde vardı yeterince olmadı işte ayrıldık şimdi ne kız arkadaşım kaldı nede çevrem iş ev spor hayatım bu şekilde geçiyor
Soran+1 yılBelki uzun süreli bi ilişkim olmadı ama bende 1 yıl aşk acısı çektim her gün ağladım aşka küstüm kimsenin kolay bi yaşantısı yok belki evlenince daha kötü olacaktı öyle düşün
Soran+1 yılYa daha çok gençsin boş ver Allah daha iyileriyle karşılaştırsın
burada bunu söyleyen çok ama sevgili olup evleneni duymadım. Sürekli kusur bulmaca laf sokmaca oynanıyor. Gerçek insan tasfirini unuttum.
00 Yorumlaİnşallah hayalindeki kişiyi bulup evlenirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılYa ben böyle bi soru yazdığımı hatırlamıyorum ckdkdkdkdk ya sen ben misin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 🥲😅
+1 yılEvlilik arayışında olma zamanı gelince o seni sen onu bulucaksın
00 Yorumla
+1 yılYaşın o kadar küçük ki evlenip ne yapacaksın.. çok bisey istemiyorsun zamani var demekki..
01 Yorumla
+1 yılEvlenmek isteyen biri bence okumamali okusa bile çalismamali bizim burada millet 15 yaşında gidiyor
00 Yorumla
+1 yılherkeste namuslu aamk
03 Yorumla
Soran+1 yılSen namussuz ırz düşmanı bul o zaman knk farklılık olsun okey
- +1 yıl
nerden bilcez namuslu olduğunu
Soran+1 yılHiç mi hayat tecrüben yok kardeşim
+1 yılNasip ise yaz bana
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş üstünün bana yazmasını anlamıyorum cidden
- +1 yıl
Neden ki? Yaşla ne alakası var neyse boş ver. Sen annenin sütünü em. Agzin süt kokuyor yigenim
+1 yılMerak ettim de burcunuz ne acaba?
06 Yorumla
Soran+1 yılKoç
- +1 yıl
Koçlar dışarıdan çok sert durur genelde. Bi de biraz diktatör oluyorlar. Yorumlarınızı okudum ve temiz kalbi birine benziyorsunuz ama dediğim gibi dışarıdan bahsettiğim gibi gözüküyor olabilirsiniz. Bu da karşınıza çıkan insanların çekinip açılamamasına sebep oluyor olabilir.
Soran+1 yılOlabilir sert durduğumun farkındayım ama yapabileceğim bir şey törpülemeye çalışıyorum ama huy bu da hoşlandığım bi kişi olmuştu sırf bana acilamazsa diye ben açıldım o da olmadı
- +1 yıl
Bunda da bir hayır vardır bence. İnşallah hem doğru kişi karşınıza çıkar hem de istediğiniz işi yapmak nasip olur. Ama tavsiyem pes etmeyin. Hayatın güzel şeyleri karşımıza ne zaman çıkaracağı belli olmuyor çünkü.
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim 🥹
- +1 yıl
Estağfurullah ben teşekkür ederim 😊
+1 yılYok biz o pu arıyoruz. Ka şar arıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu arayan da çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hiç bir kaybın yok 24 çok büyük bir yaş değil geç kalınmış bir yaşta değil şimdi 22 yaşındayım yeniden 4 yıl üni okuma fikrindeyim
00 Yorumla
+1 yılSorun bir insanın 24 yaşında evlenmek istemesi
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen 24 yaşında olgunlaşmadın diye herkesi aynı mı sanıyorsun benim hayallerim ve hayat görüşüm seninle aynı olmak zorunda mı
- +1 yıl
Evet zorunda. 59 yaşında evlenmeni istiyorum Esra
Soran+1 yılErkeklere hava hoş benim bi rahatsızlığım var ve genç yaşta evlenirsem çocuğum olabilir bir şey düşünüyorsam her yönüyle düşünüyorum bi sadece 1 tanesi ve listenin son maddesi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende de iş var da eş yok
05 Yorumla
Soran+1 yılEn azından param olsa kendime daha çok bakarım gezerim vs paran yoksa ne bi yere gidebilirsin ne bakım yapabilirsin
- +1 yıl
Çok haklısın canım ne mezunusun
Soran+1 yılHalkla ilişkiler ve reklamcılık
- +1 yıl
Hmm inşallah önce iş bulursun kendi ayaklarının üstünde durursub
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de niyetim ciddi de ne fark ediyor ki zaten herkes herkesle
01 Yorumla
Soran+1 yılİşim olsun ataniyim kafasındayım artık bi erkekle uğraşmak çok zor geliyor evlilik yükü taşımak artık vs
+1 yılÇook istşyorsunda ondan olabilir bence
07 Yorumla- +1 yıl
Her nasip vaktine esirdir
Soran+1 yılYine napabilirim istiyorsam içten gelen bir şey ben istemiyorum diyince kendimi kandirmis olurum sadece
- +1 yıl
Biraz akışına filan bırak bence bi iş fşlan bul ordan birikeri olur belkş
Soran+1 yılİş de bulamıyorum Kpss ye hazırlandım 1 yol boyunca sınavım çok kötü geçti ağlayarak çıktım salondan iş başvurularıma da kimse dönmüyor arkadaşlarımla aram eskisi gibi değil hayata küsücem az kaldı
- +1 yıl
Öesaj hocam :)
Soran+1 yılBen atamıyorum
- +1 yıl
T@akip et ben atarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen guzelsen huyunda guzelse merak etme birileri seni bluur
08 Yorumla
Soran+1 yılYani normal bi güzelliğim olduğunu düşünüyorum sevince çok değer veren bi insanım bilmiyorum neden kimse yok etrafımda benden cirkinleri bile buluyor ben çok mu kriterliyim çok mu zor bi insanım acaba insanları kaçırıyor muyum diyecem hiç o niyetle gelen de yok
Cevap sahibi+1 yıltaniyip konusmak lazim aslinda. Instagram verir misin
Soran+1 yılYasınız benim için çok büyük
Cevap sahibi+1 yıl30 sorunsa ok.
Soran+1 yılBen 24 düm diyorum
Cevap sahibi+1 yıleeee.. aman neyse ne. bye
Soran+1 yılHödüklerle işim olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılsen hic bu atasozunu duydun mu
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. türkiye gerçekleri baby.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşında ne evliliği?
00 Yorumla Umarım bulursun öyle birini kalbine göre
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. sorun sende değildir emin ol
00 Yorumla
+1 yılŞansa bak😅😅😅 allah yardımcın olsun🤷♀️🤷♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah gönlüne göre versin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak insanlar öyle şimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şey istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşımdayım, işim olmadan evlenmem dedim. Şimdi ne iş var, ne de eş. Sorun bende mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler