Bu hayatta
Kalbinize dokunana,
Umudunuzu kırmayana,
Hüznünüze Ortak olana ,
Karşılıklı çay içmekten sıkılmayana,
iyi ki Varsın dediğimiz Her cana Selam olsun🖤

Bu hayatta
Kalbinize dokunana,
Umudunuzu kırmayana,
Hüznünüze Ortak olana ,
Karşılıklı çay içmekten sıkılmayana,
iyi ki Varsın dediğimiz Her cana Selam olsun🖤
Sevgilim yani sevdiğim aşık odluğum biri olmadı şimdiye kadar * olaydı sevdiğim kadın için tüm fedakarlıkları yapardım sırf onun mutlu olması ve üzülmemesi için tabi ki de... ve yanında olurdum onun mutluluğu için yaşardım. ama maalesef gerçek aşkı bilen birileri de kalmadı bu dünya da herkes birbirini çıkar için seviyor çünkü kimse karakter veya kalp için sevmiyor. tek dertleri dış güzellikten etkilenmek olmuş
Sınavda kopya vermek.😁😀🤣😆😄😂 Yakalandım. Hoca ikimizin de kağıdını aldı. Yalvar yakar affettirdik kendimizi. Sonraki ders, boş bir sınıfta ikimizi de farklı yerlere oturtarak sınav yaptı. Ben 85 aldım. Sema 60 aldı. Kopya çekmesine hiç gerek yokmuş aslında. Kız biraz kendini verip ders çalışsa benden yüksek not alacaktı belki de.🤣🤣🤣😂😂😁😁
A. s.
Bilmiyorum ne yaptım. Benim yaptıklarım ona fedakarlık gelmeyebilir.
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
neler yapmadım ki , sadece onun için nefes alıyor/veriyor ve bunu tekrarlıyordum!..
Sonuç hüsran mı
tabii
P,, zvenkler işte
Cevap
23Cevap
Çalışma hayatıma son verdim ve çocuklarımı kendim büyüttüm. Ama bu bence fedakarlık değil olması gereken ve iyi ki çocuklarımı ben büyüttüm.
Veriyorlar, teşekkür ederim, sizde sağlıcakla kalin🙂
Büyük fedakarlıklar yaptım değdi mi? Nooo
Kendimden her zaman ödün vermek oldu en büyük hatayı da orada yaptım önceleri mantık yerine duygu tercih ederdim ama artık mantık karşılıklı değer ve saygı geliyor
Çok kişiye çok fedakarlık yaptım hepsinde de kullandılar beni. O yüzden artık fedakarlık yapmıyorum kimseye. Benimki de can
Çok şey yaptıkda ne oldu bize en çok şey zaten sevdigimiz insanlardan darbeyi yiyoruz
Anlatırsam roman olur. Değmezmiş. Ederinden fazla verilen değer, Soytarıyı kral eder.
Yanında olmak ama fazla fedakar olmaması lazım
Bir hafta içmedim sonra içtim sonrada ayrıldık bir hafta boşuna içmeden geçirdim
Henüz bir fedakarlık yapacak sevdiğim olmadı
Tek eşli kalmak
Hiçbirine değmedi.
Zamanımı verdim mutlu olsun diye..
Sevmekten büyük fedakarlık mı olur
Hasta olmuştu, günlerce başucunda bekledim
Henüz öyle bir olay olmadı 😅
Ona dünyayı verdim..
Evlendim 2 çocuk yaptım bu yeter bence
öyle birisi olmadı
mesleğimden vazgeçmek
Beklemek saatlerce serefsizi