Aynı bölümde okuyalım diye onunla aynı bölümü tercih etmiştim. Şimdi işsiz kaldım djkfjdk

Aynı bölümde okuyalım diye onunla aynı bölümü tercih etmiştim. Şimdi işsiz kaldım djkfjdk

Sevdiğim biri olmadı şimdiye kadar.. ama olsaydı da zaten sevdiğim kadın için her şeyimi verirdim.. onun mutluluğu için yapmayacağım şey olmazdı..
ama bu dünyada daha çok kötüler sevildiği için gerçekten hak eden insanı değerini kimse bilmiyor maalesef
Ben hep iyi diye yanaştım valla. Demek ki malım dkdjk
Hayır ya değilsin sdfjsdj onlar karaktersiz. .
Peki djjdkd
🌸✨ sjsjssj
Sevmek ilgi değer göstermek, ama beni bu ♿ haldeyim diye reddettiler
Ama ben kendimi yıktım mı veya kendimi dünyaya kapatım mı hayır tabi ki ben her zaman mücadele ettim etmeye de devam ediyorum şu an da hayallerim için ders çalışıyorum, namaz kılmaya da başladım artık beni hiçbir şey üzemez ve yıkamaz, kaderime yazılı bir insan var ama o da yakında gelip beni bulacak buna inanıyorum 😊
Sırf o istedi diye kahvaltı yapmadan yanına gittim. Yetmiyormuş gibi 1.5 saat dışarda bekletti ve birlikte yapacağımız kahvaltıyı evde yapmış şekilde yanıma geldi 🤡🤡🤡 ona iyi görüneyim diye yeni ayakkabı almıştım, ama ayakkabı nedense sıktı. Yine de olsun diyip 12 saat ayağımda durdu. Topuklarımdan kan aktı, yürürken çok zorlanmama rağmen onu huzursuz etmeyeyim diye sustum. 🤡🤡
Vay be 😅
Yanına gittim derken 230 km yol yaptım (Bursa - İstanbul) şehirlerarası yolculuk 😅
Değmedi dimi dkjjdd
Kendisi kahvaltıya çağırıp sonrasında açlığa dayanamayıp yiyen, 1.5 saat dışarda bekleten birisi için ne değebilir? Sağ olsun, piyasadan çekilmeme sebep oldu.
Maşallah sana ne diyim
@Gizemallica bir şey demene gerek yok. Bu kadar değer vermenin bir anlamı olmadığını gördüm.
Kendimden vazgeçmek.. Karakterimden, davranış tarzımdan, hatta seçtiğim kelimelerden.. Ama gördüm ki kimse için değmiyor. Tabi bu hatayı yaptığımda henüz yaşım çok küçüktü. Şimdiki aklım olsaydı ahh ahhh 😃😃
Cevap
14Cevap
Defalarca kendimden vazgeçmek affetmek denemek
Aşkın gözü kördür neler yaptırıyor insana sevdiğim çocuğa kendimi beğendirecem diye ölümüne zayıflamıştim şimdiki aklım olsaydı sağlımdan vazgeçemezdim
Kıymetimiz bilenseydi bari...
Benimki de evlendi ve bölümünü değiştirdi djjdhdfh
Aynen dhhd
İşten çıkıp 36 saat uykusuz kaldığımı bilirim. Belki çocukları olmuştur kim bilir. Benim gibi bu yaşta bekar kalmamıştır.
Hani şair der ya biz başka sevmiştik bu yüzden başka sevemedik diye hayat işte..
Detayda ki yazdığın şey için ciddi değilsin umarım jslsdkföfkfölf
Ciddiyim maalesef. O zamanlar cahil zamanlarımdı jddjdj
Shhshshskdmdödkdmfjfkff
Başka bir şehire onun için gidip ağacın altında aksilikler sonucu 3 saat beklemiştim.
Kötü olmuş :/
Benimki de değmedi. Gitti başkasına yar oldu jdjdksd
Kesinlikle jdhf
Birikimlerimi bir amaç için ona vermiştim.
- Araba nerde
* Müşteride
- Para nerde
* Müşteride
- Araba Ner..
*Müşt..
*Para
….
Birlikte aynı üniversitede okuruz diye 2. üniversitemi onun okuduğu şehire tercih yapmayı düşünüyordum iyi ki öyle bir saçmalık yapmamışım :D
Ben hep bildiğimi okudum iyi ki öyle yapmışım.
aynı bölümde okuyalım diye bana tercih ettirdi kendi işsiz kaldı
Fedakarlık ayrı aptallık ayrı seninki aptallık olmuş
Vurmayın yüzümeeee djjddj
Yaşayabileceğim tüm hayatlardan onunla yaşayacağım bir hayat için vazgeçmiştim.. Saçmalıktı..
Gururumu hice saydim aptallik ettim degmicek birine 🤷🏻♀️
En yakın arkadaşım için on beş günlük emeğimin parasını alamaycagimi bile bile saniyesinde işten çıktım
Onun için harita mühendisliği o kumustum o simdi ofis acti ben hayla santiyelerdeyim …:(
karakterimden ödün verdim de işte neyse
Harika bir iş teklifi kaçirdim
Onun iyiliği için onu severken vazgeçtim
Sevdiğim istedi diye kilo verdim
Kıymetli zamanımı vermek olabilir.
Onun için olduğu şehire yerleşmeye çalıştım 😂
Yapmışımdır birseyler herhalde
Bölüm ne 🤣
İş sağlığı ve güvenliği dkjfkdf
Aslında fena bölüm değilde çevren yok belliki
Dayım vardı, aramız bozuldu jddf
Ahhahajahaja ama bahtsız bedeviliğin bu kadarı