İli̇şki̇ tavsi̇yesi̇ cevaplarsaniz sevi̇ni̇ri̇m?

Benim ilk defa bir sevgilim oldu yaklaşık 1,5 yıldır çıkıyoruz Şubat aylarında eski sevgilisiyle takipleşti ve konuşmaya başladı ama sadece depremlerden ötürü ilk başlarda böyleydi eski sevgilisi buna baya bi yardımcı olmaya çalıştı eli kolu uzun öyle söyleyim sonra depremden biraz geçti eski sevgilisi saçma sapan reels videoları gönderdi ben tabi kudurdum neyse sevgilim baya bana soğuk davranıyordu bende ayrılalım dedim sonra pişman oldum toparlamaya çalıştım olmadı o da zaten ayrılmak istiyormuş benle ayrıldıktan sonra eski sevgilisi bunu yemeğe götürmüş gezdirmiş hatta ama ben yemek dahi yiyemiyordum neyse bu eşyalarını almaya geldi 15 gün sonra ve çok pişman olduğunu söyledi ağladı falan bende affettim o eski sevgilisiyle gözümün önünde konuştu bağırdı falan ben sevgili olmadıklarına inandım. Affettim ama bir yanım hala çok buruk. Neyse buraları geçiyorum ben bunun yanına geldim bir hafta önce arama kayıtlarını silmiş biriyle olan mesajlarını falan silmiş bana açıklaması sen görürsün kızarsın kavga etmeyelim falan dedi bende sanki sindirmişim gibi yaptım ama sindirmedim tabiki 1 hafta gezdik tatilim kötü geçmesin diyerek unutmaya çalıştım bugün de dönücem sizce ayrılarak mı döneyim? Nasıl bir ayrılık konuşması yapayım
İli̇şki̇ tavsi̇yesi̇ cevaplarsaniz sevi̇ni̇ri̇m?