Terk eden ve hayatına yeni birini alan kişi döner mi?

Arkadaşlar benim 5 yıllık bir ilişkim vardı ikimizde çok seviyorduk en azından ben buna inanmak istiyorum bu ilişki surecimizde ben 3 tane erkek arkadaşını kıskandım ve 2 tanesinde sorun çıkmadı ama sonuncusunda abarttigimi vs o kadar söyledi ki ve o söyledikçe ben de baskı yaptım en sonunda benden ayrıldı daha sonradan ben pişman oldum yaptığım için 8 ay boyunca kendisine hediyeler çiçekler anlamlı şeyler yapmaya çalıştım ve adım atmaya çalıştım hep peşinden koştum ben peşinden koştukça kendisi beni engelledi hakaretler etti sonra tekrardan yazdı sonra ben yine peşinden koşmaya başladım yine engelledi böyle bir paradoksa girmistik arada yazıyordu yokluyordu beni kendince degişmemi bekledigini söylüyordu ben sorunu hep kendimde aradım bu 8 ay boyunca sonra bir gün bana bir hata yaptığını söyledi ben de kendisine dedim ki olur her insan hata yapar her neyse o hata soylemene gerek yok ben affetmeye hazırım dedim yine de soylemedi ve beni engelledi sonra tekrardan engeli kaldırdı yine yazdı ve engeli kaldırdığında hep söylediği söz şuydu hayatinda biri var mı ve insanin evleneceği insan bellidir bunları tekrar edip edip engelledi sürekli en son yine engeli kaldırmıştı ve biseyler konusuyorduk ve beni durduk yere çat diye engelledi öyle zoruma gitmişti ki instagram uygulamasini açtım o an sinirle üzüntüyle ve onun instasina giriş yapmak için giriş yap kısmına geldim şunu da söyleyim sizlere ben 8 ay boyunca şifresini kırmaya calismistim sürekli ve o gün yine kullanıcı adını girdim ve bir şifre yazdım yazdığım şifreyi ikinci bir defa yazamam size o kadar söyleyim bı baktım hesabina giriş yaptım ve dm kutusunda yukarda bahsettiğim 3. erkek arkadaşı ile sevgili olduğunu öğrendim hem de 8 ay boyunca hemen hemen onunla sevgiliymis ona rağmen bana umut da vermeye devam etmiş sordum kendisine durumu ben ilk sordugumda 45 dk boyunca telefonda ağladı sonra ben kendisine olur dedim yine insanlar hata yapar dedim istersen donebilirsin dedim bir tercih yapmalısın dedim , kendisi yine onu tercih etti ve yine bana dedi ki insanin evlenecegi kişi bellidir sen hayatına başka birini alacak misin diye sordu? Size sorum şudur bu karaktersiz kişi geri döner mi bana ben kendisi ile zaten bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum lakin dönerse yasattiginin iki katını yaşatmayı düşünüyorum kendsine o yüzden soruyorum geri döner mi bu kişi sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Gelirse iki katını yaşatacağımı söylüyorum ama bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık neresinden tutarsam orası elimde kalıyor hep bu durum gerçekten üzüyor beni
Güncellemeler
+1 yıl
Ve arkadaşlar yazdıkça aklıma geliyor kusura bakmayın ayrıldıktan sonra bana demişti ki biri benim ağzıma edecek ben senin kıymetini öyle anlayacağım demisti
Terk eden ve hayatına yeni birini alan kişi döner mi?