Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Karşına illa bir erkek çıkmıştır aranızda bir şey olabilecek. Ama ya sen klasik kız gibi erkkekten beklemişsindir ya da erkek adım atmayı becerememiştir. Nedeni ne sende ne onda bunun sebebi bu tarz konularda kapalı toplum olduğumuz için çocukken hiçbir şey öğretilmiyor. Büyüyünce de ilişkilerde tıkanıyor, zorlanıyoruz. Yapacak bir şey yok. Nasip kısmet diceksin kendini avutçaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana teklif eden oldu ama ben beğenmedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla başla bi yerden ve ilişkiler nasıl oluyor vs gör. Gerçekten de geç kalmışsın. Bir kaç tane ilişki yaşamadan bir ilişkide gerçekten ne istiyorsun istemiyorsun bunu nasıl anlayacaksın? İlk önüne gelenle evlenmek gibi bir planın yoksa internetten tanışıp buluşmaya başla. Benim son 4 sevgilim de internetten oldu mesela. Üçüylen de birer yıl sürdü. Güzeldi. Sana yakın olan insanlara şans ver. Uzakta oturanlara hiç bulaşma bu da tavsiye olsun.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rightist Neyin ne olduğunu öğrenmek ne zamandan beri basitlik oldu? İlişkide ne sevip ne sevmediğimizi hayattaki her şey gibi sadece deneyimleyerek öğreniyoruz. Ayrıca 4ten fazla oldu ve daha da fazla olacak evlenene kadar. Hayatımdan geçenlerden biriyle evlenseydim şu an mutlu da olmazdım:))
+1 yılGarip değil tabi ki ama sevgili istemediğin bir şey mi? Ya da beğendiğin biri mi denk gelmedi? İletişim sorunun olduğunu sanmıyorum zaten bir sosyal çevren de vardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal gayet
00 Yorumla Neden sizi garip geliyor bu dünyada herkesin sevgilisi olmak zorunda değil belki karşınıza bir gün öyle birisi çıkacak ki sevgiliniz değil direkt eşiniz olacak, ne yazık ki toplum olarak öyle bir noktaya geldik ki sanki hayatımızda sevgilimiz olmasa ya da hayatında bir senin hiç sevgilisi olmasa dünyanın en cahil insanı gibi davranıyorlar.
Kesinlikle bu düşünceniz yanlışlar ben 32 yaşından ve hayatımda kimse yok üzgün insan ahlaklı insan anlayışlı insan gerçek sevgisini göstermeyen insan olmadıktan sonra istediğiniz kadar sevgiliniz olsun Bir anlamı olmaz.28 Yorumla
Soran+1 yılYa işte herkes il dışında okudun bulman lazımdı nasıl bulamazsın falan diyor
Soran+1 yılAnnem?
Soran+1 yılGörücü mü bekleyim
Soran+1 yılİşte diyorum nasıl olacak 😂
+1 yılBunun garip olan hiçbir yanı yok tatlım. Aslında şöyle de düşünebilirsin güvende hissetme duygusunu çok seviyor ve içselleştirmiş olabilirsin. Mutlu bir aile hayatın vardır insanlarla ilişkilerin iyi seviyeli ve yeteri kadardır duygusal anlamda bir boşluk hissi yaşamamış olabilirsin. Böyle bir his yoksunluğunu tatmadığından karşı cins ile flörtöz bir buluşma görüşme yaşamadın diye garip olmazsın. Akışına bırak hayat sana neyi nerde nasıl yaşaman gerektiğini emin ol öğretecek. Anlayacaksın zaten zamanı geldiğinde kalbin atacak falan böyle heyecanla hızlı hızlı aşık da olacaksın hayal kırıklıklarında olacak. Ama benden sana dost tavsiyesi olsun ilk buluşmanda eğer yemek yemeye gidersen görüştüğün kişinin her hareketini dikkatli izle özellikle garsonlara olan tavrına dikkat et eğer tavrı yıkıcı aşağılayıcı ise arkana bakma kaç. Çok net. Ve yemekte önceliği kendisi mi sen mi olacaksın izle. Şayet kendisi olursa arkana bakma kaç🤫🤫üstelerse çok çişim gelmişti dersin
11 Yorumla- +1 yıl
Takip 😉
+1 yılYalnız değilsin bende öyleyim ve artik rahatsiz etmeye başladı düşünmeden duramıyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılBen de oldu bir tane demek için yapacağım yani
- +1 yıl
@Mehmet96i belli bir süre öyleydi ama artık garipsiyorum çekingen utangaç bir tipim belkide engel odur ama yapabilirsin diyince de olmuyor
- +1 yıl
@Hertelden228 iş biraz insan içine çıkmakla alakalı. Kadın erkek farketmeksizin karşı cinsle diyaloglar kurulunca oluyor. Tip para ya da statü ikinci planda herkes için
- +1 yıl
@Mehmet96i kızlara dedim sana demedim
Soran+1 yıl@Rightist ben öyle bir sevgili istemiyorum ki zaman geçirelim çiçek galan alaın işte
- +1 yıl
@Rightist ben rastgele bir ilişki istemiyorum zaten ciddi düşüneceğim bir ilişki diyorum böyle şeylerde evlilik öncesi karşıyım
Soran+1 yılBende öyleyim
- +1 yıl
Arkadaş niye öyle düşündü ilginc🤔
Soran+1 yılFikri neyse zikri o olır
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Benimde olmadi cunku duzgun insan kalmadi, ben evlilikten bile supheliyim rabbim sonumuzu hayir etsin ve hayirli esler cocuklar nasip etsin.
11 YorumlaBen de 34 yaşında evli ve çok şükür çocukluyum. İngilizce öğretmeniyim. Hiç date yapmadım.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlendiniz hocam
Soran+1 yılTürkçesi ne buluşma demi
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seçici biri olmanın getirisi ya da götürüsü.. Bakış açısına göre değişebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılGötürdü
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gayet olabilir durum içine kapanıksındır mahalle aile filan baskıcıdır bulunduğun yer şehre uzaktır vs vs
01 Yorumla
+1 yıl25 yasindayim ne arkadasim ne sevgilim ne çıkmış oldugum bi date var
01 Yorumla
Soran+1 yılArkaşdalarom oldu benim, sana tekin eden oldu mu
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılPardon kardeşim ama date ne demek nasıl yapılıyorki
09 Yorumla- +1 yıl
Date sevgili demekmiş öğrendiğim iyi oldu bir kere oldum
Soran+1 yılNasıl ya
- +1 yıl
Date sevgili demekmiş galiba bilmiyorum öyle mi
- +1 yıl
Date sevgili veya asık olmak gibi bir şey se 1 kere aşık oldum sevgili olduk ama sonu olmadı bitti gitti yani niye şaşırdınki pek anlamıyorum yeni kelimeleri anlamlarını bilmiyorum yani
Soran+1 yılBuluşma demek date sanırım
- +1 yıl
Eski sevgilim ile date yaptım 3 4 kere bulusmuşdum
Soran+1 yılİlk buluşma date oluyır sevgili olmak için görüşmek fivi
- +1 yıl
Her neyse artık ben eski kafalı biriyim
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hergun değişik kelimeler yabancı çoğu kişi bilmiyor date nedir 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi bilmiyroum
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Bilmem bana göre değil ( var olup olmadığını bile bilmediğim beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü İstanbul beyefendisi kaslı 180 ruh eşimi bekliyorum)
00 Yorumla
+1 yıl22 yıldır, bir tane bile sevgilisi olmayan ben☺️
37 Yorumla- +1 yıl
gurban olam sana ben
Soran+1 yıl@gökahmetoğlu07 bide ben
- +1 yıl
sanada gurban olam ben hiç üzülme çünkü bu işler oyuncak değil olursa bitane yap evlen sizin gibi kızlar melek 🌹
- +1 yıl
@gökahmetoğlu07 ❤️❤️
- +1 yıl
Evlen benimle!
- +1 yıl
@Avisyontaniska tabiki hemen☺️❤️
- +1 yıl
Yes yes yes yes
Yok canım baya normal hepimiz ortaokuldan falan sevgili yapacağız diye bir şey yok benim çevrem de çok sevgili falan yapıyordu ben de hiç yapmadım
10 YorumlaValla bende ilk dateimi 20 yaşında yaptım. Çok zordu ama sonradan açılıyor insan
00 Yorumla
+1 yılGarip değil kendi değerini bilen insan yalnız gebersin ama içindeki sevgiyi * etmesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTalnız değilsin. Senin gibi bir sürü kadın, erkek var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılDate nedir abicim yeni yeni kelimeler türetiyorsunuz 😀
00 Yorumla
+1 yılHiç de değil aksine bu senin seçici olduğunu gösterir. Bence bu boş zamanda olabildiğince kendine odaklanmalısın. Sana naçizane tavsiyem Esra Ezmeci 'nin kitaplarını okuman olur. Sağlıkla kal 💜
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsosyal bi hayatın olmadığı sürece böyle gider maalesef 🤷🏻♂️ ortamları kovalamak gerekiyo
00 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı bende 23’üm
Bir şey yapma ne yapacaksın ki00 Yorumla
+1 yılMerhaba kızlar. Benim hiç kız arkadaşım olmadı. Türkiyede tusirtim. Çalışma iznimde var. Ama türk kızıyla evlenmek aşk yaşamak isterdim. Aceba sizin tepkiniz ne olacak bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılSuriyeli misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmannn çok garip tüh nasıl date yapmazsın oha dünyanın sonu.. slkmsn la
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yıl24 üme giricem yakında
Sadece date lerim oldu, hiç sevgili olacak erkek kalmamış bence garip degil11 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya doğru erkek kalmadı
Hayir degil gayet Normal. Hatta date gelands yapma 25+ olana kadar daha olgun olursun Ondan oncese tiyatro bosa yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılGelandes nr
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde hiç olmadı normaldir ya olur yani, olmazsa da sıkıntı değil
00 YorumlaTercih meselesi ama yapsaydın daha iyi olurdu ilişkide tecrübe edinmiş oluyorsun
110 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim nasip olmadı
Soran+1 yılYok 😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya
Soran+1 yılNeyin
- +1 yıl
Sen yaptın da ne oldu çaktı geçtiler
- +1 yıl
Ajajsjsjsjshshshs
Date ne kız buluşma işte garip değil insanlar elli yaşından sonra buluyor hayat arkadaşını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Olur bir gün ama şu date kelimesi hoşuma gitmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Niye
Soran+1 yıl@Rightist buluşma mı diyim
+1 yılİyi bare ben tek değilmişim bende yapmadım
13 Yorumla
Soran+1 yılHem de aynı yaş
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılYalnız değilizzzz
+1 yılOhaaa Cidden mi , sen niye yaşıyosun o zaman
06 Yorumla- +1 yıl
Sen date yapmak için mi bulunuyorsun?
Soran+1 yıl@King_Leonidas evet ya
- +1 yıl
Bu trollere bakma
Soran+1 yıl@King_Leonidas tamam
- +1 yıl
Ne diyorsun keko
- +1 yıl
Hahahahaha
yapalım güzelim senin neyin eksik
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olan bu değil mi
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evleneceğim kişiyi nereden bulacağım
- +1 yıl
Vakti gelince o seni bulur mahallenin teyzelerimiz radarina çoktan girmişsindir haberin olmaz
Soran+1 yılGirmedim benve hiçbiri söylemiyor
- +1 yıl
Söylemezler onlar mit ajanı gibiler
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Helede site tarzı bir yerde değilsen... bi gün hastane açılışı olmuştu bir yerde mahallenin teyzeleri açılışa gelmiş dedik teyze muayene yok biz muayene gelmedik hemşirelere bakacak dediler :)) oğullarına bekar hemşire bakmaya gelmişler
Soran+1 yılSiz de mi hemşiresiniz
- +1 yıl
Degilim
Soran+1 yılDoktor
- +1 yıl
Memur
- +1 yıl
Hesap işleri para işleri
+1 yılGarip değil elbette ki 25-26’da çıkarsın
10 Yorumla
+1 yılAkışına bırak bence garip değil
10 Yorumla
+1 yılDeğil, sorunda değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGarip değil aşko üzülme
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu dedin de acaba sen neler yaşadın da bu yorumu yaptım. Tok olup açlara yemek yemene de gerek yok diyenlerden olabilir misin
neden garip miş?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bunun neresi garip 🤔
00 YorumlaTek yaşa tek öl en iyisi
00 YorumlaOlabilir bende hiç yapmadım belki ileride yaparsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Daha çocuksun bide cirkinsindir ondandır
00 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı
00 Yorumla
+1 yılGel sarılalım kanka. Bende de durumlar aynı
00 Yorumla
+1 yılBenim de sadece 1 kez uzak mesafe ilişkim oldu 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Hiç garip değil yapma zaten
00 Yorumla
+1 yılBilmem, sence garip mi :)
00 YorumlaSosyalleşmen yeni çevre edinmen lazım
00 Yorumla
+1 yılbende 21 sevgilim yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır garip değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de olmadı henüz.
Olur birgun03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenle konusalim
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılCidden bak 🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil ben Date ne onu bile bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBen deeee
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de olmadı burcun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBurç ne alaka
Cevap sahibi+1 yılUyumluysak konuşalım dicektim
+1 yıltercih meselesi ama bence garip
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de aynı şekilde. Olacağına da inancım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal, date yapanlara madalya takmıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÇok mu secicisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBiz de delete yaptık hep
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. garip
11 YorumlaÇok garip benim ilk date 17 yaşında oldu
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri