+1 yılİlk alyansım iyiydi sürekli takıyordum yamuldu sonra satıp gümüş alyans aldım. Fakat o da arasına su girdiği için çok kaşıntı yapıyordu çıkartıyordum bazen unutuyordum. Eşim aşırı kıskanç bir insan çelik alyans aldı en son ve çok rahat hissetmiyorum kaşıntıda yapmıyor şu an hiç çıkarmıyorum diyebilirim.
Kısacası kimi çapkınlık için takmıyordur, kimi bir sebepten takmıyordur ya da unutmuştur... Ön yargılı olmamak lazım ;)
124 Yorumla- +1 yıl
Kendisinin gözleri sürekli benim üstümde ve alyans takmadığı için bekar sandım ama değilmiş.
- +1 yıl
Hmm valla çapkın biri de olabilir ya da seni beğenmiş dalgınlıkla ara sıra bakıyor da olabilir. Her bakan bilinçli bakıyor diye bir kural yok ama genelde erkekler güzel gördüğü hoşuna giden kadınlara bakarlar :) Biraz da öz eleştiri de yapayım :)
- +1 yıl
Ama her karşılaştığımızda sürekli bakıyor, hatta bir keresinde göz göze geldik ve ben dayanamayıp kafamı çevirdim.
- +1 yıl
Anladım demek ki senden etkilenmiş ve niyeti seninle iletişim kurmak... Valla masum bir davranış olduğunu düşünmedim. Masum olsa zaten gelir sohbet eder nasılsın iyimisin vs. diye sohbet eder sonra mola vs. bittikten sonra herkes işine döner... Yiyecek gibi bakıyorsa kafasından neler geçiyor kim bilir :)
- +1 yıl
İlk karşılaştığımız zamanlarda bana hiç pas vermiyordu, yani göz ucuyla bile baktığını görmedim. Sonra işle ilgili bir meseleden dolayı 2 kere falan kısa bir konuşmamız oldu ondan sonra bakmaya başladı bende anlamadım.
- +1 yıl
Değişik bir durum gerçekten. İş için sohbet olur tabiki ama bunu sürekli göz hapsine dönüştürmesi ilginç... O konuşmalarınızda sizden etkilenmiş de olabilir. Giyim tarzınız, konuşmanız etkilemiş de olabilir ama işte evli olup bakması sıkıntılı... :( evli olmasa zaten sizin de ilginizi çekmiş anladığım kadarıyla dimi?
- +1 yıl
Evli bir adam benim ilgimi çekemez ama neden baktığını merak ediyorum.
- +1 yıl
Evli olmasaydı ilgini çekmişti diyorum. Senden hoşlanmış o an giydiğin bir şey etkilemiş olabilir? Çekici giyindiysen etkilenmiştir.
- +1 yıl
Aksine hiç etkileyici değildi kıyafetim.
- +1 yıl
Maşallah güzel kadınsın... Güzelliğin ve edan sesin etkilemiş olmalı... Ama işte evli olmasa belki olurdu dimi?
- +1 yıl
Yaş farkı falanda var.
- +1 yıl
8 - 11 yaşa kadar bende yaş sorun değildir. 20 - 30 yaşlar bence baya sorun
- +1 yıl
Yaşını bilmiyorum ama 11 yaşında kızı var.
- +1 yıl
Hmm ben 37 yaşındayım benim kızım 14 aylık erken evlendiyse en iyi ihtimalle benim yaşlarımdadır... Yani iki gönül bir olursa yaşın önemi yoktur bence ama işte önemli olan anlaşabilmek...
- +1 yıl
O önce karısıyla anlaşsın bence.
- +1 yıl
Bence de karısıyla anlaşsın... Ama tüm kadınlarda beğenilmek hoşuna gider sen de içten içe bunu hissediyorsun dimi? ;)
- +1 yıl
Beni gerçekten beğendiğini bilemem, sadece bakıyor işte.
- +1 yıl
tepeden tırnağa süzdüğünü hissetmiyor musun? baksın ne olacak ki sen bakma o ne yaparsa yapsın
- +1 yıl
Sadece yüzüme bakıyor, hiç vücuduma falan baktığını görmedim. Aynı ortamda bulunduğumuz zaman ister istemez bana baktığını fark ediyorum ve kafamı çeviriyorum.
- +1 yıl
Hmm demekki seni göz hapsine alıyor... Vücuduna da bakıyordur bence... Adam anlaşılan çok etkilenmiş senden yüz versen bir hamle gelebilir :)
- +1 yıl
Öylemi dersin, yüz falan vermiyorum.
- +1 yıl
Bence öyle özellikle güzel kıyafetler giyiyorsan bakıyordur ;) zaten verme ama bu bakmasına engel değil :) ;)
- +1 yıl
Bide dikkatimi bir şey çekti, bu adam her zaman aynı güneş gözlüğünü takıyordu fakat bana bakmaya başladığında güneş gözlüğünü değiştirdi ve bu benim çok dikkatimi çekti.
- +1 yıl
Hmm güneş gözlüğünün ardından mı bakıyor yani? Olabilir sen nasıl giyiniyorsun? kısa ya da dar mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen lisede okurken de vardı öyle hoca aklı fikri karıda kızda tekle yetinmeyen kendini bir şey sanan tipler dünya da ki tüm kızlar ona verecek zihniyetinde bu motivasyonunu büyük ihtimalle kız öğrencilerden falan kapmıştır. Yanlış anlaşılmasın ben karşıyım bu tür durumlara ama insanda gerçekten biraz utanma arlanma olur işte ne yapacaksın ne desende boş amacı belli yani şahsen ben evli olsaydım bir dakika bile parmağımdan çıkarmazdım ölene kadar benim parmağımda kalırdı o alyans
12 Yorumla- +1 yıl
Eşine bağlı olan alyans takar diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hanım efendi ben yıllarca takmadım. Eşimi (evli olduğum sürece) aldatmadım. Kendisi de zaman zaman kızmıştı bana. Ancak bir süre taktım ve kendisi de anladı beni. Ben takamıyordum, 2 defa alyans kaybettim :) Elbetteki bunun bahanesi olmaz. Ama lütfen bu tip şeylere takılmayın. Benim mazeretim alerji. Mazereti yoksa saçma elbette takmamak. Ama geçerli bir mazereti var ise anlayışla karşılamanızı öneririm.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBuralara kadar gelip sormandan adamdan hoşlandığın ve asıl senin ona bakmış olman ortaya çıkıyor. Sen farketmeş olabilirsin ona karşı yaydığın elektriği ve beğeniyi. Adamın sana ilk etapta bakmadığını ve sallamadığınj da gayet iyi biliyorsun. Kendine baktıracak hareketleri yapmayı bırakır ve kesersen bakmaz merak etme. Hem kuyruk sallayıp hem de aaa acaba bana neden bakıyor diye sorman da komik olmuş. Bırakın şu evli adamların peşini yahu. Siz üzülürsünüz!!!
16 Yorumla- +1 yıl
Haa bu arada gözleri sürekli senin üstünde olacak bir güzelliğin falan da yok. Sen onun dikkatini çekecek bir şey yapmışsın yavrum. Ortalama bir tipsin işte.
- +1 yıl
Sen benim adama kuyruk salladığımı nereden çıkarttın. Bir kere adam benim tipim bile değil ve yaşlı. Daha genç, yakışıklı ve bekar adamlar duruken neden ben o adamı etkilemeye çalışayım ki. Bu arada kendimi çok güzel bulduğumu falanda belirttiğimi hatırlamıyorum.
- +1 yıl
Bir adamın saat takmasından, taktığı güneş gözlüğünü ne ara değiştirdiğine kadar incelemiş bir kadın o adamı inceleyip kesiyordur. O adam ilk etapta sana bakmıyordu zannımca. Sen onu o kadar incelediğin için insanî duygularla dikkatini çektin ve kendine baktırmaya başladın. Şimdi de suçu ona atıp kılıflar aramaya ona bk atarak alt zihnini susturmaya çalışıyorsun. Aslında en başta kimin kime baktığını en doğru sen biliyorsun ve bunu burada bana ya da bizlere söylemeyeceksin… İçini dinlediğinde gerçekte ne yaptığını sen biliyorsun..
- +1 yıl
Maşallah yazdığım bütün yorumları büyük bir özveriyle okumuşsun. Saatine ve güneş gözlüğüne gelecek olursak, aynı ortamda çalıştığımız için ister istemez ne taktığını görüyorsun.
- +1 yıl
Evet ben ruh okuyucuyum…. Söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun:) Kendinle yüzleş ve sana eşdeğer kişilere takıl. Tavsiyemdir😉
- +1 yıl
Daha çok yorumları okumuşsun gibi geldi ama neyse. Zaten benim evli ve yaşlı bir adamla işim olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılCanı istemiyordur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok sebebi olabilir ama benim aklıma evli olduğunu belli etmemek sağa sola yürümek amaçlı takmıyor olabilir gibi geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela bana yürüyor kendisi.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTakmak zorunda degil bende 3 alyans var bazen 3 unu bazen 1 ini takıyorum bazen de hiç takmıyorum bu benim kendi keyfime bakıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Evli misin peki?
- +1 yıl
17 senedir
- +1 yıl
Evliliğiyle alakalı bir durum değil yani?
- +1 yıl
Mesela su görünce şişiyor parmakta yaz günleri sıkıyor bazen el işlerinde zarar veriyor araba kullanırken direksiyona çok zarar veriyor bağ bahçe tarla islerinyaparken uygun olmuyor her koşulda her zaman takamiyorsun
- +1 yıl
Ama hiç çıkarmayan adamlarda var?
- +1 yıl
Bazı kadınlar dışarı takıntılı olabiliyor yani akşam böyle hüzüğünü kaybetmiş arkadaşım Sabah uyanır uyanmaz diyor kahvaltıyı bile yapmadan koşa koşa kuyumcuya götürdü beni diyor yani çok öyle kafaya takacak bir şey değil
- +1 yıl
Alyans sadakati göstermiyor
Evlensem takarım yüzüğümü en afillisinden, kimseden de çekinmem:)
12 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken de bu bence👏
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkekler takı kullanmaya alışık olmadığı için rahatsız eder, e bide çalışıyor adamlar
15 Yorumla- +1 yıl
İşi alyans takmasına engel değil, öğretmen kendisi.
- +1 yıl
Banane karısı bağlasın.
- +1 yıl
Yok ben evli değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok sebebi olabilir ancak en masumu alışık olmaması ve iş yerinde düşürme ihtimali
12 Yorumla- +1 yıl
İşi takmasına engel değil, öğretmen kendisi.
- +1 yıl
O zaman alışık değildir ve evli olduğunu belli etmek istemiyordur
+1 yılTakmak zorunda değildir. Belki sevmiyor. Şahsen ben aksesuar takmayı sevmiyorum saat bile takmam..
12 Yorumla- +1 yıl
Saat takıyor ama.
- +1 yıl
Eşin mı?
+1 yılÇalıştığı iş ortamı el verişli değildir takmak istemiyordur
12 Yorumla- +1 yıl
İşi alyans takmasına engel değil, öğretmen kendisi.
- +1 yıl
Ben genel evli erkekler için soruyu sordun sanmıştım pardon
Evli olduğu belli olmasın diye takmıyor olabilir belki
+1 yılYani tercih meselesi ama evlenirsem kocam taksın isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şekilde.
Yapan hertürlü yapar en basiti iş yerimden verim 130 yakın erkek var şirkette adam evli karısına canım cicim derdi 3 tane sevgilisi var tip dersen yok konuştukları dul ve +18, yaşıyor ilişkilerini rahat takılıyor aldatmayan yok yakalanmayan var
10 Yorumla
+1 yılAdam avcı demek niye taksın ki şimdiki kizlar aynalı sazan zaten cumburlop diye atlıyorlar sonunu düşünen kahraman olamaz misali😃
10 Yorumla
+1 yılTakmak zorunda değil herkes özgür. Alyans bir takı. Takı toka takmayi evli bile olsaniz sevmeyebilirsiniz.
10 Yorumlayüzük parmağına gelmediği için,
ya da daha çok inandırıcı olanı genelde erkekler yüzük takmadığından alışmamıştır. v. s.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Belki parmağı tahriş olmuştur belki rahat etmiyordur yüzükle belkide aldatabilmek için evli gözükmemek için takmıyodur yani birçok sebep olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlendikten sonra çok kilo almıştır yüzük uymuyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Yenisini alabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Aldatmaya meyilli o yüzden.. yok takamıyorum alerjim var külliyen yalan!!!
24 Yorumla- +1 yıl
@Okerasude belki gercekten oyledr. ama genelde dedigin gibi tsnbi
- +1 yıl
Aldatildim mi ki
- +1 yıl
Aldatildn*
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes takmak zorunda değil sevmiyor olabilir bir çok sebebi olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılönemsemediği içinde olabilir, karakter yoksunu olduğu içinde
10 Yorumla
+1 yılYüzüğe alışamıyoruz ki kaşındırması var cidden sıkıntılı :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor ya da kısmetini kapatmak istemiyordur
10 Yorumla evlilere daha çok rağbet var kız kendini koruyor adam :)
10 Yorumla
+1 yılAlternatifler kafada kaçmasın önce ikna etsin sonra boşanacağız zaten yalanı ile 1-2 yıl rahatça kullansın sonra boşanamıyorum özür dilerim deyip dönüp gitsin diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bazen cevabı aşikar sorular vardır. Cevabı bilirsin ama teselli yorum gelir mi acaba? Diye sormak istersin
02 Yorumla- +1 yıl
Cevabını bildiğim soruyu sormam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasum düşünmek istersen yüzük bazı insanları fiziksel olarak sıkabiliyor.
Çoğu kişi ise evli olduğunu gizlemek için takmıyor10 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyordur. Evliliğini gizlemek istiyordur. İş icabı takmıyordur.
113 Yorumla- +1 yıl
İşi takmasına engel değil.
- +1 yıl
Çalıştığınız ortama bağlı olarak yorum yapabilirim tanımadan bir şey diyemiyorum. Bazı kadınlarda evli ama takmıyor. Belkide parası bitmiştir satmıştır. :)
- +1 yıl
Öğretmen kendisi.
- +1 yıl
Ne öğretmeni
- +1 yıl
Sende mi öğretmensin
- +1 yıl
Sınıf öğretmeni.
- +1 yıl
Adam sana iş koyar gibi bakıyorsa uzak dur benden sana tavsiye isterse müdür olsun. Evli ve yüzük takmayıp sana bakıyorsa alımlı bir şekilde. O adamın eşi ile birlikte olan bir sorunları vardır.
- +1 yıl
Başın yanar hemde okul veya her nasıl bir yerse dershane falan adınız çıkar. Mesleğinizi yapın gülüm. Gül gibi işte. Bende bakıyorum ne olacak. Mühim olan sohbeti nasıl seninle olan.
- +1 yıl
Evli, hatta çocukları da var ve alyans takmıyor. Bakışlarına gelecek olursak yüzüme uzun uzun bakıyor.
- +1 yıl
Noldu hocam yüzümde bir değişiklik mi gördünüz de sende rahatsız oluyorsan. Ha gönlün varsa şeytana uyup adama sende yürüyecekmisin? Merakla bekliyorum. Dm üzerinden konuşalım mı biraz
- +1 yıl
Ben sadece neden bakıyor onu merak ediyorum.
- +1 yıl
Valla bilemeyeceğim ne derece. ben bekarım erkek halimle bana bile uzun uzun bakılınca rahatsız olurum kadın baksa derim noldu bir sıkıntı mı var kendimden şüphelenirim.
- +1 yıl
Son durum nedir acaba?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Taksa da takmasa da çapkınlık yapan yapıyor.
Üstelik çoğu kadın için alyans kışkırtıcı.10 Yorumla
+1 yılEvliligini takmıyordur. yani kendini evli saymıyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Üstelik beni kesiyor.
+1 yılŞimdi evli olduğunu nasıl öğrendin? Cevap bu soruya göre değişir
02 Yorumla- +1 yıl
Ortak bir tanıdıktan öğrendim.
- +1 yıl
Tamam. Evli olduğu bilinsin istemiyor. Sorarsan rahatsız ediyor takmadım der. Bir adım sonrası boşanacağım der. Ama ikisi de değil.
Basit bir şekilde fırsat arıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılbelki sağlık sorunu belkide hiç takı takmaz saat de dahil
012 Yorumla- +1 yıl
Saat takıyor ama.
- +1 yıl
hım takıda sorun yok o zaman eşi umursamayınca takmıyor da olabailir ya da kısmetim kapanmasın diyor:D
- +1 yıl
Beni kesiyor.
- +1 yıl
olabilir dikkat çekmişsin adamın:D
- +1 yıl
Ama evli.
- +1 yıl
demek ki korksu yok
- +1 yıl
Çocukları da var.
- +1 yıl
adamın takıntısı yok hani hepsini aşmış derdi sen elde etmek
- +1 yıl
Neden beni elde etmek istiyor sence?
- +1 yıl
seni görmek gerek hani arzu diyelim.
- +1 yıl
Arzuluyor yani?
- +1 yıl
evet fikrimdir
+1 yılSevmiyorum saat dahil takamam alerji yapıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Saat takıyor.
- +1 yıl
Ben sevmiyorum o yüzden takmıyorum saat yüzük ağırlık yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatiyordur açık net
17 Yorumla- +1 yıl
Beni kesiyor, bende alyansı olmayınca bekar sandım ama evliymiş.
- +1 yıl
Yani dedim gibi bak
- +1 yıl
🤦
- +1 yıl
Böyleleri de zaten nerde güzeller var onları düşürüyor
- +1 yıl
Neden böyle yapıyor sence?
- +1 yıl
Ya amaçları belli iste niye kullnadiriyonuz kendinizi
- +1 yıl
Hiç pas vermiyorum ki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyordur takma alışkanlığı yoktur ben de takamıyorum yüzük saat falan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıcak olduğu için takmaz erkekler başka 2. bir nedeni yok biz erkekler hep masumuz
00 YorumlaCapkınlık peşinde çunku
20 YorumlaGözü dışarda köpektir de ondan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yüzük takmayı sevmeyebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes takmak zorunda değil sevmiyor olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çapkın olduğu içindir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmıyordur takı falan
10 Yorumla
+1 yılAv peşinde olduğu için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKapı açık imajı olabilir
10 Yorumla
+1 yılAçık kapı kalsın diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılYeni tatlar deniyodurrr
10 Yorumla
+1 yılsevmiyordur takmayı..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evli olduğunu göstermek istemez saklar
10 YorumlaAldatmak icin
10 Yorumla
+1 yılBekarlara özeniyordur
10 Yorumlaeşine bağlı değildir
10 Yorumlasevmiyordur ben de hiç sevmem Takmamm da
10 Yorumlaİhtimalleri engellememek için
22 Yorumla- +1 yıl
İhtimaller?
+1 yılBirsey sormak istiyorum bu evli adamdan hoşlanıyor musun?
00 YorumlaMillete esasen şu mesajı vermek istiyordur: Ben evli değilim taliplerimi bekliyorum!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Onu bilmemde sen çok güzelsin 🌺
04 Yorumla- +1 yıl
@whereismymindamk miqcek gibi bakıyo
- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılben takmam cunku isim geregi
02 Yorumla- +1 yıl
İşi takmasına engel değil.
- +1 yıl
takası yoktur benimde cok engel değil zaten ama takasım da yok mesela alıskanlıkla alakalı raharsız eder beni mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekarken bile yüzük takiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum çünkü
- +1 yıl
Bu evliler neden takmıyor peki?
- +1 yıl
Evliyim demek o yüzden çapkinlik zor yaparlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende takmam rahatsız ederdi
10 YorumlaTakmalı... takmiyirsa takaiym
00 YorumlaKöpek mi bu tasma taksın?
00 Yorumla
+1 yılEvli adama sormak lazım.