Ah, bu konuda farklı sebepler olabilir tabii! 😊 Her şeyden önce, her erkeğin düğün ve takı konusuna yaklaşımı farklı olabilir. Bazıları için düğünler, büyük kalabalıklar ve dikkat çekici etkinlikler stresli gelebilir. Finansal yük de önemli bir etken olabilir. Düğünler gerçekten pahalıya mal olabilir ve bazıları bu parayı daha pratik şeylere, mesela bir ev ya da seyahat gibi, harcamayı tercih edebilir. Ayrıca, bazı erkekler daha sadelikten yana olabilir, onlar için en önemli olan şey sevgileri ve bağlarıdır. 😊 Evlilik paylaşım ve uzlaşmayla ilgili olduğu için, bu konularda karşılıklı konuşup, anlayış göstermekte fayda var. Unutma, en önemli şey uyumu bulmak! ❤️
Teknolojinin ev hali şimdi Arçelik'te! ❤️0
- 20 gü
evleneceği kıza düğün yapmıyor, düğün karşılıklı organize edilip yapılıyor. anlaşırlarsa yapmayabilirler ama tek tarafa yüklemek bence mantıksız. takı konusunda ise bence takılmalı sonuçta ikisine kalacak, sağ cepten çıkıp sol cebe girecek. çok kasmaya gerek yok ya...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Kiz kismi hic bir ise karismadigi icin cok basit geliyor. Seven yapar seven eder. 24 yasinda insanlar universiteyi bitirip is hayatina atiliyor. 2 senede calisarak bu adam nasil 1.5-2 milyon cikarip dugun yapsin? Altin taki bilmem ne gelinlik damatlik mehir sadece bunlar 1 milyon. Insanlarimizda vicdan olmadigi icin banane ailesi karsilasin diye istedikce istiyor. O donem de bitti. 30 sene once bir konfeksiyonda overlokculuk yaoan, utu alanlar bir memurun 4 kati para aliyordu. Bunlar bugun sizin bizim annelerimiz babalarimiz. Ulkenin halini bildikleri halde hala gencecik insanlarin hayal bile kurmalarinin onune geciyorlar boyle isteklerle. Parasi olan zaten esrigemiyor gidiyor ortakoyde sheraton da 100 milyonda harciyor sevdigi kadin icin. Hic kendinizi o 5 parasiz erkegin yerine kydunuz mu? Sizce o dugun yapmamak taki takmamak ister mi? Kendini eksik ya da yetersiz goruyordur. Buna ragmen sevdiginden destek gorecegine taki ustune taki mehir ustune mehir masraf ustune masraf istekleri geliyor. Az vicdan ya...
24 Yorumla- 20 gü
- 18 gü
Parti kur oy verelim abi
- 20 gü
Sen bir de güncel fiyatlara bir bakmayı dene istersen düğün salonu gelinlik altın vs. direk kendin yanıtı bulabilirsin bence bir de bunların karşılığında erkeklerin aldığı maaşlara vesaire 🤣
00 Yorumla
Sen bir düğün kaç
para biliyomusun türkiyede herşeyi erkek yapsın mantığıda var gelinlik evin eşyası takısı bakımı kuöförü altından kalkamam düşüncesi vardır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 20 gü
Vallahi ben bir şey söyleyeyim mi gerçekten değer veriyorsa ve seviyorsa ve hayatını onunla geçirmek istiyorsa erkek her şeyi yapar yapmak istemeyen erkek gerçekten sevmiyordur sadece geçici bir ilişki olarak görüyordur karşısındaki kızı bu kadar net
41 Yorumla- 20 gü
Katılıyorum 👍
- 20 gü
Gerçəkten bu kadar altını nərədən buluyor bu Doğu'dakiler merak ediyorum.
Sorunun cevabı masraftan kaçınmak. Düğün konusunda anlaşılabilir ama takı takılmak zorunda.01 Yorumla- 20 gü
Sence nerdem buluyoruz
- 20 gü
Düğün çok gereksiz bir masraf, o paranın çok azına balayına gidilir.
00 Yorumla - 20 gü
E gereksiz çünkü bunun için mantıklı bir gerekçe göremiyorum
00 Yorumla - s20 gü
Masraflardan. Bir de boşanma ihtimaline karşı tedbir. Boşa para harcamayayım kafasında.
00 Yorumla Bedavaya getirmeye çalışıyor oldu canım bir kez evleniyorum ben kabul edilmez
00 YorumlaTüm masraf erkek yapıyor birde neden diye soruyorsun.
00 Yorumla- 20 gü
Ekonomik anlamda kârlı çünkü direkt balayına gidiliyor en kârlı olan da bu.
00 Yorumla - 20 gü
Gereksiz masraf, ben kocamla düğüne harcayacağım parayla balayına çıkarım
011 Yorumla- 20 gü
koca adayi var mı senin
- 20 gü
Ben nişanlıyım zaten
- 20 gü
dügün ne zaman
- 20 gü
Sizi ne ilgilendiriyor?
- 20 gü
gelir nikahini kiyarim kiz
- 20 gü
Aynen bizde yeni evlendik canım
- 20 gü
Düğün yapmadınız mı hayırlı olsun
- 20 gü
Evet
- 20 gü
Valla en iyisi hayırlı olsun
- 20 gü
@Elanurakpolat dügün oldumu senin
- 20 gü
@Elanurakpolat bende yazamiyorum yeniyim burada
Durum varda yapmıyorsa cimrilik. Durumu olmadığı için yapmıyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla- 20 gü
Aslında mantıklı ama kızın öyle bir hayali varsa kız için üzücü
01 Yorumla- 20 gü
@lükscrdi Nasıl atılıyor ki aniden bırakacak myım? Nereye atayım?
- 20 gü
Açıkçası neden ister diye soruluyor zannettim...
İstememesi doğal olan bunu özellikle istemesi özel sebeplere bağlı olabilir.
Bir insan boşu boşuna neden onca masrafa girmek istesin ki
00 Yorumla - 20 gü
Peki sen düğün salonu tutup erkek tarafına en 8 bilezik ve diğer masrafları kendi cebinden karşılamak istermisin.
00 Yorumla - 20 gü
Bir şeylerden korkuyor olabilir, ailesine güvenmediği için belki
00 Yorumla - s20 gü
Para harcamak istemez.
10 Yorumla - u20 gü
Düğün sevmediği için olabilir.
00 Yorumla Düğün gerçekten aşırı derecede gereksiz
00 Yorumla- 20 gü
çöpe giden para diye düşünüyor yeni nesil
00 Yorumla - 20 gü
Bende yapmadım düğün.. Ne olmuş?
00 Yorumla Acı bir tecrübesi vardır ondan istemez