Misafir çocuğu gibi hayatınızı dağıtan biri var mı?
Misafir çocuğu gibiydin
Geldin dağıttın gittin
Ben her gün kokunu öperdim
Yazıp sustuğun sendin..

Misafir çocuğu gibi hayatınızı dağıtan biri var mı?
Misafir çocuğu gibiydin
Geldin dağıttın gittin
Ben her gün kokunu öperdim
Yazıp sustuğun sendin..

Gibi değil, direkt misafir çocuğu olacak galiba 😂 Yarın 4 ve 5 yaşında ( kız ve erkek ) iki çocukla tüm gün beraberim. Korkmaya başladım şimdiden 😂 Allah'ım evin halini düşünmek bile istemiyorum, sonra ben topluyorum her şeyi. Gerçekten tek başıma sorunsuz bir gün geçirmek için çabalamam lazım... Oyun, çizgi film, boya kalemleri, yemek seçiyorlar ve çok yaramazlar... Of.
Evet bi dagilma yasadim bikac ay bu defa o insani buldum demistim cunku simdi ise beden ve ruh sağlığıma sukrediyorum keyfini cikariyorum ailemin arkadaşlarımın bana değer veren insanların varlığına hayatımıza bircok insan dahil olur kimi kalır kimi gider herkes bi sey öğretir cok üzülmek için kısa bi hayat
Evet ama bir kişi değil daha çok bütün sorunların birleşimi bunu yapıyor. yani tüm sorunlar tek başına bir sorun değil ama hepsi aynı anda gelince sıkıntı oluyor benim için. yine de tabi olumlu düşünmek lazım bugün olmasa yarın geçer diyorum
Evet ama ben inanıyorum süpürgeli cadım gelecek ve her yeri tertemiz süpürecek,
Nerdesin cadımmmm
Siteye ilan verirsen hemen çıkıp gelir.. 😅
Yedek süpürgesi vardır.. 😅
Bak ya nasip kısmet işte.. 😅
Cevap
24Cevap
Hayatımı dağıttı diyemem ama hayatımın 3,5 yılının içine etti. Sadece üzüntü gözyaşı verdi.
Hayatımı ailem haricinde kimse dağıtamaz
Vardı ama iyi ki de dağıttı. Bugünkü beni daha çok seviyorum
Unutmayın siz de bir zamanlar misafir çocuğuydunuz 😉
Evet ama ben annemin yanından ayrılmazdım.. İzinsiz kimsenin eşyasına dokunmazdım..
Hayatının dağılması için bir hayatın olması lazım önce... Bir hayatın varsa da öyle kimseye kolay kolay dağıttırmazsın. Misafir çocuğu falan... S.. kerler
Herkesin hayatını dağıtan birisi mutlaka vardır... Birisi senin hayatını dağıttıysa, O'nun hayatını da başkası dağıtmıştır...
Gelirler giderler Kalıcı olanı bulamadım Aslında kendi hayatlarını dağıtıyolar Ben aynı yerde duruyorum Gelene eyvallah gidene hay hay
Misafir çocuğu değil, eşim dediğim insan ve ailesi dağıttı benim hayatımı, sktiler resmen. Kurtulmaya çalışıyorum.
Kız kardeşim 6 yaşındayken kuzenim tarafından tecavüze uğradığını geçen ay ailece öğrendik şu an hayatımız bo ktan oldu anne dediğim kadınsa kızını bırakıp yeğeninin arkasında durdu 3 evladını bırakıp gitti
14 ..
Küçüklüğümden beri anne böyle bir insandı ailesine çok düşkün kız ve erkek kardeşlerine değer verip çocuklarını pek sevmezdi sadece sevmiş gibi yapardı her gün evde kavga çıkartıp babamı çok üzerdi. Bu maalesef bu kadın yüzünden anne ilgisi alamadığım için pek sevilemedim diğer kardeşlerimde öyle sevginin ne olduğunu bilmiyorduk zar zor hayattan bir şeyler kaptık dik durmaya çalışıyoruz
Kuzen annemin erkek kardeşinin oğlu. O zaman 16 yaşındaymış şu an 24 yaşında markette çalışıyor.
Evet olduk ahlâk büro çağırıp ifade verdik
Karşı taraf inkâr ediyor kız kardeşinin yalan söylemesi imkansız hukuka güvenmek istiyorum bakalım ne olacak
Henüz ortada Bir şey yok tecavüzcü hayatına devam ediyor ifadesi bile alınmamış daha ifadesi çağırıldıktan sonra iddianame düzenlenlecek tutuksuz yargılanacak mahkeme günü belli olana kadar elini kolunu sallayarak gezecek gibi
Benim baba tarafı doğulu değil biz Akdeniz'de doğma büyüme aileyiz asıl anne tarafı doğulu olmasa da yobaz insanlar
Orası öyledir. Anne dediğim kadın maalesef babası ne dese yapıyor biz dedemlerden uzaktayız orada dedemlerde yaşayan kuzenlere daha çok alıştıkları için dedem ayrımcılık yapıyor çünkü dedemlere olan uzaklık 60Km biz şehirde onlar uzak ilçede yaşıyorlar
Benim yaşım 23 en büyükleri benim ortancı 22 kız kardeşimin psikiyatrinin yazdığı ilaçlar 8Kg aldırdı o yüzden bugün 2. El koşu bandı aldım ki kilo versin kız kardeşimin sürekli yanındayım onu çok destekliyorum. Hobileleni artırdım kafasını dağıtması için kitap aldım
Çabalamak için uğraşıyoruz elinden geleni yapıyorum umarım dediğiniz gibi her şey iyi olur teşekkürler
Yok cittiye aldığım biri okadar da cittiye alinaca biri değilmiş iyi günler
Her insanın hayatında birileri olmustur dağıtıp bırakan.
Dağıldı daha nasıl dağıtılabilir daha fazla bilemiyorum
Hayatımı değil de duygularımı dağlayanlar var
Oyuncağımız çalınsa da hayatta o çocuk taraftan hala içimizde kendi çocuğumuz kalıyor işte.
Misafir kabul etmiyorum sorun yaşamıyorum =))
Çok şükür yok ama güzelleştiren çok değer verdiğim bir arkadaşım var
Oldu ama geçti her şey mazi de kaldi yeni bir başlangıç yaptım
Yok. Bunu kimsenin yapmasına izin vermem
Dagitamaz müsade etmem çünkü
Her zaman oldu ama buna ben izin verdim.
Ailemdeki herkes dağıtıyor çok şükür bu aralar.
Hayır yok...
Var ama kabahat bende idi. Laftan anlamadım.
Vardı*
Dağıtacak kadar etkili birisi çıkmadı.
😁vay
@G58kisorma :D :D
👍👍
evet var
ama benim hatam
İçimi dağıtıyor o yeter dimi
Özel biri yok
Hayatımı birinin dağıtmasına izin vermem.
Kimsenin eline hayatımın iplerini bu denli vermem
Hayır yok.. Ben zaten yeterince yaramazım..
Ben sanırım o misafir çocuğuyum
Yok öyle biri.
Vaktiyle olmuştu çok içim yanmıştı
Kim senin hayallerini dağıttı
Ailem en cok da annem kirdi kalbimi
Haha yok kimse o kadar yaramaz değil
Hayır yok
Çok varr
O var
hayır yok
Sesini çıkarmasan o misafir çoguguna dagıtır.
Yok. Olmaz inşallah
Kendim
Yok şükür
Evet var
Olmaz mı
Valla bar her yerden engelliyom bende napim
her şey misafir çocuğu gibi olsa
evet kendim
Yok ya olmadı
yokkk
Hayır kimsecikler yok
Yok, izin vermem.