Ha birde iki buçuk aydır buluşmadık. Buluşma planıda yapmıyorum ancak oralı olmuyor. Ayrılmak mı istiyorsun deyince ortalığı velveleye veriyor
Not: Seviyorum
Ha birde iki buçuk aydır buluşmadık. Buluşma planıda yapmıyorum ancak oralı olmuyor. Ayrılmak mı istiyorsun deyince ortalığı velveleye veriyor
Not: Seviyorum
nasıl bir arama sıklığıdır bu? adam meşgulse meşguldür peş peşe aramanın manası nedir? bende zaman zaman 1 saat kesintisiz telefon görüşmesi yapıyorum.
ne iş yapıyor sevgilin?
Günde 2-3 kez ararım
Cevap
7Cevap
Normal değil umursamıyor sizi
Bir insan seviyorsa ama gerçekten seviyorsa mesajlara erken cevap verir hatta ilk mesajı o gönderir.
Seni aramıyorsa başkasını arıyordur ilgisiz davranıyor belli bence sen kendini geriye çekmelisin sevgi bazen yetmiyor
Seven insan zaman ayırmaz zaman yaratır boşuna dememişler boş ver bence zorlama hayatına bak kimse için değmiyor o aramiyorsa sende arama düşme peşine o senin peşine düşsün
Bazen geri çekilmek sevgiyi arttırabilir.
Kusura bakma ama onun hayatında başka birisi var şimdiden normal değil
Mutlu son göremiyorum ama tabi yine ilişkide olan biteni sen yaşadığın için daha iyi bilirsin. Sadece ipleri onun eline verme derim.
Rahat ol evleneceksiniz
Oda öyle söylüyor
Ama o bana cevap vermedikçe erteledikçe kandırıldığımı düşünüyorum. Ve bu düşüncelerimi saçma buluyor. Kafanda kuruntu yapma diyor 😒
Farkındayım
maalesef ki seni önemsemiyor
Normal değil.
Kendine yazık ediyorsun
Hiç normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?