Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım ile yakın konumdaki kişileri bulan uygulamada tanıştık ona uygulamayı sildireyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir hafta olcak tanışıp sevgili olup oraya arada girdiğini soledi bildirim geldiği için ben sildirsemmi acaba bir saat önce aktifmis orada bide 😡 Güncellemeler+1 yıl Ya evde olduğunu soledi şimdide mesajlarıma bir bir buçuk saatte bakio sebebini sorsammi içime kurt dustu he Erkek arkadaşım ile yakın konumdaki kişileri bulan uygulamada tanıştık ona uygulamayı sildireyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
нσηєувαвє Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Adamla uygulamada tanışmışsın yani ne bekliyon. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya düzgün insanlar da oluo içlerinde Yorumla нσηєувαвє +1 yıl Sanmam kendisini oraya atan adamdan bir halt olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yani orası da doğru evet Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl öyle bi uygulamadaki insana güvenip sevgili mi oldun gercekten allahim kinamadim valla verme basima 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :(( of Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1 haftada sevgili olmak 😑çok çok hızlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle dedim ama işte :/ Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sildir, hangi uygulama acaba 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım adını Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Gördüm Yorumla
Elsalvadorr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Gene kullanıyordurki silmez hangi uygulama ki 1 9 Yorumla Soran +1 yıl H ile baslio n ile bitiyor uaaa Yorumla Elsalvadorr +1 yıl Anladım o kadar kullandım bir işe yaramadi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahshdhd Yorumla Elsalvadorr +1 yıl İstanbul mu bu arada jdjdjs Yorumla Soran +1 yıl Evttttt Yorumla Elsalvadorr +1 yıl Bi tkip atsana bende Yorumla Elsalvadorr +1 yıl Uygulamayla ilgili Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Elsalvadorr +1 yıl Bir şey hakkında lazım Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hangi uygulama 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
adınısenseç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen sildin mi 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Ben onla konuştuğumdan beri girmiyordum uygulamaya şimdi girim çıkayım dedim bakayım buna 1 saat önce aktifmis Yorumla adınısenseç +1 yıl Kontrol etmek için mi girdin Yorumla Soran +1 yıl Evet dedim bakayım ne zaman girmiş diye Yorumla adınısenseç +1 yıl Sana kullanmadığını söyledi mi? Yorumla Soran +1 yıl Yok bn sordum giriomusun diye arada giriyorum bildirim geliyor dio Yorumla adınısenseç +1 yıl Doğruyu söylemiş. Yorumla Soran +1 yıl Evet gözüküyor ki zaten orada en son ne zaman aktif olduğu Yorumla adınısenseç +1 yıl Yangın yapacak bir durum yok. Kullanmasını istemediğini söylersin. Sonra gözlemlersin. Yorumla Soran +1 yıl Evet ya zaten öyle karşı cins ile konuşmasında Yorumla adınısenseç +1 yıl Nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Orası tanışma uygulaması sohbet edebiliosn karşı cins ile tanışma uygulaması Yorumla adınısenseç +1 yıl Neyi sorun ediyorsun bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla adınısenseç +1 yıl Girmek istiyorsa girer ne var ki bunda. Yalan yok dolan yok. Yorumla Soran +1 yıl Yav anlatamadım herhalde karşı cins yazar eder buna Yorumla adınısenseç +1 yıl İyi de ne var ki bunda. Yazan yazsın. Adam seninle sevgili olmadı mı? Yorumla Soran +1 yıl Ya sevgiliyiz tamam da olsun genede kıskanırım bn sildircem Yorumla adınısenseç +1 yıl Pekala :) Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Silmiyorsa başka sevgilileri de olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Buluşmada sildireyim o zaman Yorumla BilenAbi +1 yıl Sildir Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bir zahmet sildir. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bir hafta oldu yeniyiz ama sonuçta şu an sevgiliyiz yani Yorumla Soran +1 yıl Sildircem buluşmada evet Yorumla Neveragain6 +1 yıl Ne fark eder sevgili olmuşsunuz zaten, ne işi var? Yorumla Soran +1 yıl İşte bildiirm gelio diyemis Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeyi okurmusunz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen asıkmısın ona 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aşık da değilim de seviom hoşlandım baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca knusup dertleselımmı Yorumla Soran +1 yıl Yok musiat deilim o kadr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ıstek atda sen musaıtken konusuruz cıktım hadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adamla uygulamada tanışmışsın yani ne bekliyon.
Ya düzgün insanlar da oluo içlerinde
Sanmam kendisini oraya atan adamdan bir halt olmaz
Yani orası da doğru evet
öyle bi uygulamadaki insana güvenip sevgili mi oldun gercekten allahim kinamadim valla verme basima
:(( of
1 haftada sevgili olmak 😑
çok çok hızlı
Bende öyle dedim ama işte :/
Sildir, hangi uygulama acaba
Yazdım adını
Gördüm
Gene kullanıyordurki silmez hangi uygulama ki
H ile baslio n ile bitiyor uaaa
Anladım o kadar kullandım bir işe yaramadi 😂
Hahshdhd
İstanbul mu bu arada jdjdjs
Evttttt
Bi tkip atsana bende
Uygulamayla ilgili
Neden
Bir şey hakkında lazım
Hangi uygulama
Yazdım
Sen sildin mi
Ben onla konuştuğumdan beri girmiyordum uygulamaya şimdi girim çıkayım dedim bakayım buna 1 saat önce aktifmis
Kontrol etmek için mi girdin
Evet dedim bakayım ne zaman girmiş diye
Sana kullanmadığını söyledi mi?
Yok bn sordum giriomusun diye arada giriyorum bildirim geliyor dio
Doğruyu söylemiş.
Evet gözüküyor ki zaten orada en son ne zaman aktif olduğu
Yangın yapacak bir durum yok. Kullanmasını istemediğini söylersin. Sonra gözlemlersin.
Evet ya zaten öyle karşı cins ile konuşmasında
Nasıl?
Orası tanışma uygulaması sohbet edebiliosn karşı cins ile tanışma uygulaması
Neyi sorun ediyorsun bu kadar
Nasıl yani
Girmek istiyorsa girer ne var ki bunda. Yalan yok dolan yok.
Yav anlatamadım herhalde karşı cins yazar eder buna
İyi de ne var ki bunda. Yazan yazsın. Adam seninle sevgili olmadı mı?
Ya sevgiliyiz tamam da olsun genede kıskanırım bn sildircem
Pekala :)
Silmiyorsa başka sevgilileri de olur.
Buluşmada sildireyim o zaman
Sildir
Bir zahmet sildir.
Bir hafta oldu yeniyiz ama sonuçta şu an sevgiliyiz yani
Sildircem buluşmada evet
Ne fark eder sevgili olmuşsunuz zaten, ne işi var?
İşte bildiirm gelio diyemis
Güncellemeyi okurmusunz
sen asıkmısın ona
Aşık da değilim de seviom hoşlandım baya
senle uzunca knusup dertleselımmı
Yok musiat deilim o kadr
tamam ıstek atda sen musaıtken konusuruz cıktım hadı