Aşk İlişkileri Hoşlandığım çocuk neden okundu bilgisini kapatmış olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım çocuk sizce neden okundu bilgisini kapatmış olabilir sizce bunun açıklaması ne olabilir? Güncellemeler+1 yıl Ona soramam utanıyorum Hoşlandığım çocuk neden okundu bilgisini kapatmış olabilir? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. İstemiyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Bence exleri veya flörtleri vardır veyahutta işi gücü varsa eğer görüldü atmak istemediği için olabilir 0 52 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum son görülmemi kapatım Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Çalışıyor mu bir işte Yorumla Soran +1 yıl Köy işlerinde ailene yardım ediyor Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Hmmm o zaman canı istediği için olabilir ya akıla hep kötü şeyler geliyorda yanılan ben oluyum inş Yorumla Soran +1 yıl Kötü şeyler derken Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Sevgili flört exleri olabilir o manada knk hoşlandığı çocuk ya bu o yüzden kötü şeyler bunlar bana göre Yorumla Soran +1 yıl Exi benim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bana yok dedi ama Ne alaka onlarla. Okundu bilgisi Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Konuştuğu kızlar çok ise diğer yazıştıklarına yetişmiyordur diye yaşandı bilindi knk Yorumla Soran +1 yıl şu an çok üzüldüm varsa bana ondan soğuk Yorumla Soran +1 yıl Ben Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Yuaaa kuzu valla inş ben yanılıyorumdur inş bak Yorumla Soran +1 yıl Bi değişik fark ettim kesin sevdiği var Yorumla Soran +1 yıl Bunun off Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Valla off Yorumla Soran +1 yıl Soğuk yapıyor bana Şu an Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl O zaman sende takma şu an kendi başına bırak kanka o sana şu an nasıl davranıyorsa sende öyle davranmalısın Yorumla Soran +1 yıl Knk diyorum knk demiyor bana Yorumla Soran +1 yıl Kendisine bırakıyorum erkek gezdim diye bana erkek sürtünuyorsun kesin diyen çocuk şimdi iyi iyi gez diyor Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Kendi yapar sonra senin üstüne atar Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor sen bana diyor kendini uzak hissedemiyorsun dedi zaten Yorumla Soran +1 yıl Hissettiriyorsun * Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Kendisi ne yapıyo acaba beyefendi sana gelince uzak hissettiriyorda sen mi uzak hissettiriyormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Knk diyorum Yorumla Soran +1 yıl Tek ona Yorumla Soran +1 yıl Yaptığım birsey yok Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Başka ne diyebilirsin ki söylesin onu de sende ona deme bakalım knk denmiyince ne oluyor acaba Yorumla Soran +1 yıl Kendi dedi olay baya uzun boş ver kendi biz dedi senle sonsuza kadar arkadaş olalım dedi kavga edince knk deme bana diyor ama iyi olunca knk dememe birsey demiyor Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl İkizler burcu mu knk ne Allah allahh Yorumla Soran +1 yıl Boğa Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Bende bir boğa burcuyla uzun bir süre ilişkim oldu aynısını bende yaşadım knk Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu sonra neden yapıyor bunu bana der misin Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Knk ailevi sorunlarından olduğunu düşünüyorum ben ikimizde ayrılırken ağladık olmazdı yani bizden annesi babası ayrıydı Yorumla Soran +1 yıl Annesi babasi ayrı değil ailesi çok çalıştırıyor Yorumla Soran +1 yıl Sadece Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Vakti kalmayabilir bazen de elbette hiç konuşmayı denedin mi bu konuyu Yorumla Soran +1 yıl Hyr denemedim yoruluyorum diyo Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Bence onu biraz kendine bırak 2 ay sonra yazmıştı bana Yorumla Soran +1 yıl Bana yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Şimdi kendine dikkat edeceğine söz ver dedi Yorumla Soran +1 yıl Ama arkadaş gibi Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Demekki onun gözünde arkadaşsın sende reis deseydin kuzu Yorumla Soran +1 yıl Soğuk yapıyor knk deniyor gözünde neyim ben bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Demiyor * Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Gidip oğlanı boğasım geldi bu nasıl bi ego Yorumla Soran +1 yıl Saf diyen var enayi diyen var Yorumla Soran +1 yıl Boğma bes Yorumla Soran +1 yıl Bee Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Hmmmm Yorumla Soran +1 yıl Sencede öyle mi Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben gizliden durumlara bakmak için birde herkese cevap vermemek için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla _malesefeylul +1 yıl Canım öyle istiyor Yorumla Soran +1 yıl Sana demeim o neden yapıyor diye Yorumla _malesefeylul +1 yıl Lan nerdn biliym ben kendimi örnek verdim işte Yorumla Soran +1 yıl Neyse teşekkür Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Son görülmesi belli olsun istemiyordur. İşte niye cevap yazmıyor acaba diye sorulmasın diye vs. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Son görülmemi ben kapatım Yorumla Soran +1 yıl Önce yani göremiyorum Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl kadınlar yüzünden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadınların ne suçu var Yorumla di00ib +1 yıl kadınların mesajları bile takip edip "okudun ama neden cevap vermedin" dedirtmemek için Yorumla Soran +1 yıl Benimki okundu bildiğisi kapatmış Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. yakalanmamak için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne için yakalanmamak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstemiyordur
Neyi
Bence exleri veya flörtleri vardır veyahutta işi gücü varsa eğer görüldü atmak istemediği için olabilir
Bilmiyorum son görülmemi kapatım
Çalışıyor mu bir işte
Köy işlerinde ailene yardım ediyor
Hmmm o zaman canı istediği için olabilir ya akıla hep kötü şeyler geliyorda yanılan ben oluyum inş
Kötü şeyler derken
Ne gibi
Sevgili flört exleri olabilir o manada knk hoşlandığı çocuk ya bu o yüzden kötü şeyler bunlar bana göre
Exi benim
😂😂
Bana yok dedi ama Ne alaka onlarla. Okundu bilgisi
Konuştuğu kızlar çok ise diğer yazıştıklarına yetişmiyordur diye yaşandı bilindi knk
şu an çok üzüldüm varsa bana ondan soğuk
Ben
Yuaaa kuzu valla inş ben yanılıyorumdur inş bak
Bi değişik fark ettim kesin sevdiği var
Bunun off
Valla off
Soğuk yapıyor bana Şu an
O zaman sende takma şu an kendi başına bırak kanka o sana şu an nasıl davranıyorsa sende öyle davranmalısın
Knk diyorum knk demiyor bana
Kendisine bırakıyorum erkek gezdim diye bana erkek sürtünuyorsun kesin diyen çocuk şimdi iyi iyi gez diyor
Kendi yapar sonra senin üstüne atar
Yapıyor sen bana diyor kendini uzak hissedemiyorsun dedi zaten
Hissettiriyorsun *
Kendisi ne yapıyo acaba beyefendi sana gelince uzak hissettiriyorda sen mi uzak hissettiriyormuşsun
Knk diyorum
Tek ona
Yaptığım birsey yok
Başka ne diyebilirsin ki söylesin onu de sende ona deme bakalım knk denmiyince ne oluyor acaba
Kendi dedi olay baya uzun boş ver kendi biz dedi senle sonsuza kadar arkadaş olalım dedi kavga edince knk deme bana diyor ama iyi olunca knk dememe birsey demiyor
İkizler burcu mu knk ne Allah allahh
Boğa
Bende bir boğa burcuyla uzun bir süre ilişkim oldu aynısını bende yaşadım knk
Ne oldu sonra neden yapıyor bunu bana der misin
Knk ailevi sorunlarından olduğunu düşünüyorum ben ikimizde ayrılırken ağladık olmazdı yani bizden annesi babası ayrıydı
Annesi babasi ayrı değil ailesi çok çalıştırıyor
Sadece
Vakti kalmayabilir bazen de elbette hiç konuşmayı denedin mi bu konuyu
Hyr denemedim yoruluyorum diyo
Bence onu biraz kendine bırak 2 ay sonra yazmıştı bana
Bana yazıyor
Şimdi kendine dikkat edeceğine söz ver dedi
Ama arkadaş gibi
Demekki onun gözünde arkadaşsın sende reis deseydin kuzu
Soğuk yapıyor knk deniyor gözünde neyim ben bilmiyorum
Demiyor *
Gidip oğlanı boğasım geldi bu nasıl bi ego
Saf diyen var enayi diyen var
Boğma bes
Bee
Hmmmm
Sencede öyle mi
Ben gizliden durumlara bakmak için birde herkese cevap vermemek için
Neden ki?
Canım öyle istiyor
Sana demeim o neden yapıyor diye
Lan nerdn biliym ben kendimi örnek verdim işte
Neyse teşekkür
Son görülmesi belli olsun istemiyordur. İşte niye cevap yazmıyor acaba diye sorulmasın diye vs.
Son görülmemi ben kapatım
Önce yani göremiyorum
kadınlar yüzünden
Kadınların ne suçu var
kadınların mesajları bile takip edip "okudun ama neden cevap vermedin" dedirtmemek için
Benimki okundu bildiğisi kapatmış
yakalanmamak için
Ne için yakalanmamak