Dün baya vakit geçirdik grupça. Sonra ikimiz ayrı vakit geçirdik. Çok konuştuk çok sohbet ettik. Beni bi yerden babam alacaktı orada benimle beraber bekledi falan. Numaramı aldı, instagramımı da almaya çalıştı ama kimsenin internet çekmiyordu :d Yani bi ilgi kesinlikle var ama az önce görüldü atmış 🙄 Ben saatin çok erken olmasına bağladım. Sizce neden olabilir? Zaten üstüne gidip tekrar yazmam ben.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kaybettiysen kezbanlığından kaybettin Naciye
Nerde kezbanlık yapmışım ya
Ucu açık bir mesaj yazmayarak, soru sormayarak, muhabbeti devam ettirme çabası gütmeyerek, öte yandan ''Zaten üstüne gidip tekrar yazmam ben.'' şunu diyerek kezbanlığını tescillemiş oldun
Ya hadi bak işine :D Yazmak isteyene yol açık. Sanki kendisi çok açık bir şey yazmışta bana bik bik ediyorsun. Dön de aynaya bak önce sen :D
Yok elini yüzünü falan yıkarken görüldü yaptıysa yanlışlıkla
Neyse ya sıkıntı yok
Heemn takılma yani bi açıklaması varsır üzme kendinide
Dün numaramı aldıktan sonra beni instagramdan o kadar eklemeye çalıştı ama ortamda internet çekmiyordu. Az önce hikayeme bakıp takip etmemiş😀
Bak gördün mü kendi geliyor 😊
Yazdı zaten biraz konuştuk ama en son "aynen ya" dediği için konuşma uzun sürmedi :D
Kapattın mı instanı 😊
Yoo. Anlamadım?
Müsait değil demekki. Uygun olunca yazar. Ya da seni tuzağına düşürmeyi başarmış.
çok safsın
?
Unutmuştur.
Unutamazzzz
Niye insanlık hali.
Sabahın köründe kim görüldü attığını fark etmez ki? Dün akşam yazmış zaten evlere ayrıldıktan sonra. Ben de cevap verince görüldü yapmış
Uykusunu alamamış olanlar