Sizce bi erkek gercekten sevebilir mi uzakta?
Baglanir mi?
insan gormek ister hatirasi olsun ister bilmem bana sanki hic olamazmis gibi geliyor hic yasamadigim icin
Sizce bi erkek gercekten sevebilir mi uzakta?
Baglanir mi?
insan gormek ister hatirasi olsun ister bilmem bana sanki hic olamazmis gibi geliyor hic yasamadigim icin
Bağlanır da sever de. Bir de sor bakim büyüklerine, ayda bir mektup 6 ayda en fazla 3 kez yüzyüze buluşma sonrası evleniyorlar. Şimdiki ilişkilerde illa her gün mesajlaşmalı, sürekli sesli videolu konuşmalı değil mi yakın mesafe olsa bile sürekli başbaşa kal. Sonra nefisle hareket eden insanlar nefislerine daha iyi gelen birini bulduklarında onlara yönelsinler siz de ağlayın durun neden diye. Bilmiyorum, sizde suç yok ki büyüklerinizde var şimdiki ilişkilerin nasıl yapılabileceğini detaylarına kadar anlatmıyorlar. İşleri güçleri kendi mutlulukları oluyor genelde ki evlilik yaşlarının +30 lara çıkmasından anlaşılıyor maalesef... Tek sebep maddiyat kariyer değil. Cahiliye dönemindeyiz hata yapmamak çok zor. İlişki kurmadan önce bu tür şeyleri iyi araştırıp öğrenmezseniz anlık nefs uğruna binlerce kez özür dilense dahi kırılan bardak yerine gelmiyor maalesef. Hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz...
Cevap
5Cevap
Uzak mesafeli ilişkide duygular gerçek olsa bile kısa süre içinde yüz yüzeye dönmezse iki taraf da çok yıpranır ve uzun ömürlü olmaz.
Şahsen benlik değil, Özlem duygusu ağır basar ben de seversem hep görmek dokunmak vakit geçirmek isterim
Deli deryası bir şey yedikçe yiyesi geliyo insanın
Sevdik de noldu sanki
Karşıyım
yürümez denendi onaylandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?