İlk başta benden hoşlandığını çok belli eden iş arkadaşıma ben de arkadaşıyla molada geçerken yanına gülümseyerek gidip hal hatır sordum. Akşama bir hikayeme yanıt verme bahanesiyle sohbet ederken bana kardeşim dedi. Eski sevgilisinden yediği kazığı anlattı. Ertesi gün yüzüne bakmadım yine peşimde dolandı. WhatsApptan şarkı attı bana teşekkür ederim dedim. Sonraki günler o ilgisi kayboldu. Beni görüyor selam verip geçiyor sadece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani neden ilk umur verdi sonra kardeşime falan bağladı saçma bence. Böyle bir adamın bence konuştuğu başka kız var ve öğrenecek diye korkuyor ondan böyle yapıyor olabilir bence. Öyle bir erkekten bence uzak dur derim. Hem sana umut verip seni üzer bu adam. Sevgilisi olduğunu düşünüyorum ben o yüzden kardeşime bağladı..
23 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi ki geçen kız bana yemek teklif etti. Kızın fikirleri hoşuma gitmedi masayı terk ettim dedi. Geçmişte sevgilim haindi dedi. Hain olmasın da Müslüman da olur yabancı da falan dedi. Durup dururken böyle şeyler anlattı. Ben de benimde peşimde biri var dedim. Gururumdan. O da inşallah seni seven biri çıkar dedi dua edeceğim dedi. İstemem ben ailemle mutluyum evlenmeyecgm hiç dedim
- +1 yıl
Belkide yeni biriyle olmaktan veya ilişki yapmaktan korkuyordur o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Erkekler bir ilişkide mutsuz olun birdaha hiçbir kız ile birlikte olmak istemiyorlar çünkü.
Soran+1 yılOnun amacı ilgi görmek bunu anladım. Babam ameliyat oldu dün mesela pazar günü kan ihtiyacı duyurusu yaptım hiç hikayeme bakmadı. Dün sabah beni görüp yanıma geldi babamı sordu. Kan duyurusu yapmıştım dedim kan grubu şuydu dedim. Benim uyuyor dedi verebilirim diyor. Babamın pazar günü ihtiyacı vardı bugün değil dedim. Hep beni görünce hatırlıyor babamı arayıp sormuyor. İlgili yardımsever ayakları yapıyor dünden beri. Beni ararsın ihtiyacın olunca çizerim yoksa dedi. Ama kendisi babamın durumunu iki haftadır bildiği halde aramadı.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen hayatım boyunca hep Açıksözlü oldum bunun yüzünden çok kaybettim olmuştur fakat içimden ne geçiyorsa alenen muhatabı kimse sormuşumdur yani bence sorabilirsin yani bak böyle böyle yaptın şimdi böyle yapıyorsun hani amacın nedir diye sorabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSen doğrusunu yapıyorsun. Olması gereken bu. İster kabul eder İster etmezler. Böylesi sağ gösterip sol vurmak. Bana nasıl zarar verdi o cumlesi. Ağlamaktan ölüyorum. Net olmalı insan. Baştan beğeniyorsa desin ya da hiç belli etmesin Kararsız ise
- +1 yıl
Aynen öyle kavgada bile ilk yumruğu atan kazanır
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSonraki günler ilgisi kayboldu dediğin durum senden karşılık alamaması sebebiyle olabilir. Yüz vermedim falan diyorsun. Bu tip hareketlerin varsa nasıl davrandığını iyi analiz et bence.
19 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizmis gibi yapıyor çözemedim ben. Garip hareketler yapıyordu. Mesela WhatsApp hikayesine aşk şarkıları atarak ben baknca kaldırırdi. Aklınca bana gönderme yaptı. Bu şekilde hislerini anlayacağımi düşündü. Sonra selam vermeye utanirdi görmezden gelirdi. Bir gün kızmıştım ona hayırdır niye selam vermiyorsn dedim inkar etti. Sonra hediye alıp masama bırakmış. Sevdiğim eski Türk filmlerine ait afişler dergiler aşk replikleri. Ben de çok mutlu oldum dedim sana pogaca köfte yapacağım dedim. Yapacağım gün arkadaşları ile tatile gidecegiz kusura bakmayın dedi. Bayram geldi bir hal hatır sormadı Mesela. Bayram sonrası yine bir şarkı paylaştı. İse gittik. Ben bu sefer gördüğüm yerde gülerek yanına gittim. Molaya çıkarken gelsene dedım. Sohbet ettik. Akşama hikayeme yanıt bahanesiyle bu konuyu açtı. Soruda anlattığım detaylar. Birkaç gün sonra baktım samimi olduğu sevgili olduklarını düşündüğüm kızla yine çok yakınlaştı bayağıdır onları görmüyordm bir arada şaşırdım. Beni bıraktı kıza gitti
- +1 yıl
Acaba kız erkeğin bir başkasına yöneldiğini anlayıp hamle yapmış olabilir mi?
Soran+1 yılBilmem. Bu kız bütün erkeklere samimi. Ne zaman görsem bir onunla bir bununla molada. Benimki kızın yanına kendi gelip çağırıyor molaya. Ona daha çok değer veriyor gibi. Kız onun yanında bana da selam veriyor.
- +1 yıl
Herkesle samimiyse, sevgili olma ihtimalleri düşük değil mi o zaman?
Soran+1 yılAralarındaki yakınlığı ben de çözemedim. Beni hiç öyle gelip de özel olarak molaya çağırmadı bugüne kadar. Bir defa sabah çağırdı sadece. Moladan gelirken de bir türlü ayrılmadı hala konuşmaya devam ediyordu ben görüşürüz diyerek içeri girmiştim o gün. Bana karşı çok tuhaftı. Gözlerimin içine anlamlı bakarak konuşuyordu. Bu kızla da benden sonra bir eğitim için otelde tanışmış. Bir gün kızı yanıma getirmişti tanışıyor musunuz siz dedi. Ben yok dedim. Kız da ben sadecee görüyordum onu dedi benim için. O günden sonra kızla hep selamlastik. Beni görse gülümser hep
- +1 yıl
Bence sevgili olduklarını göstermez. Kardeşim kelimesi iyi olmamış ama duyguların hakkında ve onun ne istediği hakkında açık konuşmayı dene istersen.
Soran+1 yılBence konuşmaya gerek yok. Değmez. İlk başlarda hiç kullanmazdi bu ifadeyi. Hatta o bana hanım diye hitap eder hep. Ben ondan 10 yıl kıdemliyim. Onlara iş öğrettim. Bana saygıları vardı. Hiç aklımda olmayan biriydi. Hatta egolu çok bilmiş bulurdum onu. Nasıl bu noktaya geldik bilmiyorum. Ben zaten başka bölümden birinden hoşlanıyordum. Dört yıldır peşimde ve hiç açılmayan tanışmadığım birinden. Araya pandemi girdi. Evden çalışmalar başladı. Görmemeye başladım onu. Bu geldi sonra aramıza işe başladı
- +1 yıl
Senden 4 yıldır hoşlanan kişiden hoşlanıyorsun ama o bunu bilmiyor... Bu arada peşinde olduğunu nasıl öğrendin?
Soran+1 yılO hoşlandığım kişi farklı binadan. En son onu ramazan ayında gördüm. Yemekhanede hep görürdüm. O gün yine beni görünce baktım çıkışta geçmemi bekledi. Duygusu bitmemiş bana karşı. Ama açılmadı. Bu çocuk ise o akşam kardeşim dediğinde mesajda bana geçen gün bir kızın yemek teklif ettiğini yemek yediğini söyledi. Sonra anlaşamadık terk ettim yemeği dedi. Ben de altta kalmamak için benim de peşimde dört yıldır biri var dedim. Bu da bu sefer sen gönül insanısın. Senin için dua edeceğim seni seven biri olsun diye dedi. Ben aileme feda ettim kendimi evlenmek istemiyorum dedim
başkasını buldu ilgi kayboldu sorun ne burada? senin ilgin mi yükseldi bu sefer?
sizinle ilgiyi kestiyse sizde kesin ya da gidip siz teklif edin
015 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını bulmadı. Sorun niye beni istemiyor değil. Sorun onun iyi bir arkadaşı olduğumu bildiği halde duygularımla oynaması. Bunu bende değil başkasında denemeliydi. Erkek milleti yorumu çok acımasız. İnsan duygusundan ne anlarsınız siz? Ne demek umut verip geri çekilmek. Benimle ciddi birsey düşünmeyen kişi umut vermez belli etmez bu duyguyu. Beni ilgisiyle kendine aşık etti ilgimi aldı hissetti ego tatmini yaptı. Hem de ona o kadar iyiliğim dokunmuş hiçbir kötülük yapmadım. Yazık günah değil mi bana? Ağlamaktan zayıfladım yemeden içmeden kesildim. Gururum kırıldı burada. Birsey desem ona eminim sen yanlış anladın diye klasik cevap verecek. İyice küçük düşeceğim
- +1 yıl
çocuklar dışında duygusal olamıyorum maalesef. koca koca insanlarsınız senin arkadaşın bile olsa erkek işte şansını denemek istemiş burasını anladık da sizin buna kolayca prim vermeniz hata zaten. arkadaşım diyorsunuz ama yürüyünce de gel demeyin bari. Ama 30lu yaşlardasınız çocuk değilsinizki erkekleri anlatalım ne diyim ben şimdi avutsam olmaz.
Çünkü insanoğlu nasihatla bir şey öğrenmiyor. Ya zoru görecek ya da zoruna giden şeyler duyacak. Ben nasihatle öğrenen insana pek rastlamadım bugüne kadar. O yüzden yorumlarım ağırsa bile senin iyiliğin için
Soran+1 yılBunun yaşla ilgisi yok. Yaratılış meselesi. Ömrümde kimseyle sevgili olmadım. Erkek milletini tanımıyorum. Sürekli film izleyen duygusal şarkılar dinleyerek çocukluğumu geçirmiş biriyim. Aşırı duygusal hassas biriyim. Benimle de cok sohbeti olan biriydi. Mesajlarda sevdiğim filmlerden şarkılardan konuşurduk. Hersey masumca. Ben ona iş öğreten benden hamur işi şunu bunu istediğinde gönlü olsun diye üşenmeden yapmış getirmiş biriyim. Beni diğer kızlardan farkı tutmalıydi. O sevmek bağlanmak insan iradesi dışında olan birsey. Ben tanıdıkça ısındım bağlandım. Adam sandım onu. Hem okumuş Hem çalışmış. Bunları anlattıkça gözümde yüceldi. Bana İlgiyi gösterip sonradan bir kızla yemeğe çıktık dedi. Sonra anlasamadık masayı terk ettim dedi. Bana kardeşim dedi. Ertesi gün İlgiyi ben kestim. Etrafımda dolandı akbaba gibi. Selam verdi cevap vermedim. Akşam WhatsApp a durum attı yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun şarkısını Ertesi akşam da ben seni unutmak için sevmedim diye bir Sadri alışık videosu attı. Teşekkür ederim dedım. Ertesi sabah pencereme geldi konuşmaya çalıştı. Selam verdim. Ondan sonra kesti İlgiyi. Bu oynamak değil de nedir
- +1 yıl
sen biraz olayı büyütmüşsün gibi.
bende çalıştığım yerlerde kızlara iyilikler yaparım ama arada kek vs isterim. Geciktirirler yapmazlar vs bunlarda gündelik konuşmalarda konu olur. Eğlencelik yani yoksa kekinde değilim aslında
"bedavanın kıymeti olmaz" mantalitesiyle hareket ederim. Çünkü insanlar işlerini kolayca yaptırdıktan bir süre sonra bunu görev olarak yükleyebiliyorlar.
Erkek konusuna gelirsek erkek her çiçekten bal almak ister. Buna eskiden çok kızardım ama şimdi çokda kızamıyorum. Erkeğin testesteron gibi bir açmazı var. bu hormon erkekliğin kaynağı aslında. Ha benim medeniyet lobu dediğim ön beyin lobu gelişmiş kişiler her türlü güdüyü dizginleyebilir. Ama ön beyin lobu gelişmemiş olanlar bildiğin damızlık boğa gibi gezerler.
Bu adamın ön beyin lobu gelişmiş olabilir ama son günlerde farklı sebeplerde saçmalamış olabilir
Belki de sana ilgi vermiş sonra geri çekmiş seni daha kolay elde etmek için taktik olabilir.
Yani yazdıklarından çıkardıklarım bunlar şimdilik. Takıldığın bir şey olursa özelden vs sorabilirsin aklımın yettiği dilimin döndüğünce cevap veririm
Soran+1 yılBu da çiçeklerden bal almak isteyen biri sonradan anladım. Bana saygılı hanım diye hitap eden beni sürekli öven biriydi. Size ısındım herkesle konuşmam dedi. Fikirlerimiz uyuyordu. Bu yüzden sohbet ediyordu. Beni hala da övüyor. Düzgün biriymişim. Gönül insanıymisim ben. Senin için dua edeceğim anneme de diyeceğim seni seven bir yoldaş çıksın karşına demişti o akşam mesajda. Ertesi gün de ben muhabbeti kestim. Arkadaşı ile bir olup etrafımda dolandı. Akşama da o şarkıyı attı. İlgimi selamımı tekrar kazandı ve zafer kazandı. Aslında o şarkıyı bana attığında küfür yazmalıydim ona. Herhalde onu kaybetme korkusu buna engel oldu. Şimdi küfür yazmadığıma pişmanım. Geçen cuma akşamı iş çıkışı iki arkadaşım beni birseyler yemeğe götürdü bu da peşimize takıldı. Moralim bozuktu diye götürdüler. Günlerce birsey yememiştim. Yemekte anne baba aile sağlığı sevgisi konusunda dertleştik. Ağladım onun da gözleri doldu. Gece evime geldim mesai attı evine ulaştın mı diye. Bütün bunlar o ilgi kesilme olayından sonra yaşandı üstelik. Yalnız Yemekte de laf arasında bacım dedi. Anlam veremiyorum artık.
Soran+1 yılAileden bahsetme sebebi aslında babam. Babam hastanede iki haftadır. O nedenle moral olsun diye beni götürdüler. Aile konusu ordan açıldı. Onun da babası ameliyat olmuş seni çok iyi anlıyorum diye teselli etti. Ailemizin önemi onların yokluğunda neler yaşarız bunları konuşup ağladık. Yalnız kalmak nasıl bir duygu derken Aile kur bana dedi. O gece böyle geçti. Pazartesi sabahı sanki o dertlesen biz değilmişiz gibi yine yabancı gibi davrandı. Görünce basiyla selamladı geçti. Üstelik çok samimi olduğu kızı gözümün önünde molaya çıkardı yanına kadar gelip. Önümden geçerken selam bile vermedi o an. Bakakaldım arkalarından.
Soran+1 yılBana sen büyütmüşsün diyerek haksızlık ediyorsun. Yeni tanıştığı bir arkadaşına benı gösterip birseyler konuşuyorlar. Benı her görüşünde çocuk kaş göz yaparak işte geliyor diyor. Tanımadığım birine hakkımda neler söylüyor bilmiyorum. Bu kız bana aşık falan diyorsa yumruğu hak eder. Kimse benimle oynayamaz. Bu yüzden çok öfkeliyim. Ergen kafalılarin oyuncağı dedikodu malzemesi olmak zoruma gidiyor. Bu durum benim için önemli. Siz önemsemiyor olabilirsiniz.
- +1 yıl
Hayatta herşeye takılarak yaşamak çok büyük eziyet. Boş vermediğin her şey sırtına yük olur.
Peki kendine sorman gereken soru şu : Ben her şeyi taşıması gereken eşek miyim?
değilsen boş ver gitsin aralarında seni konuştuklarından eminsen kulağına gelir bir gün. Konuştukları diğer adamla konuşmaya başla o anlatır belki
Soran+1 yılBosvrrneye çalışıyorum çalışmasına da işin içine kıskançlık duygusu giriyor. Biriyle samimi görünce o an enerjim tükeniyor. Bunun nasıl bir eziyet olduğunu anlatamam.
Soran+1 yılKıskanmaya da değmez artık. Dün babama kan gerekiyordu . Tüm hikayelerime WhatsApp durumlarima duyuru yapmıştım. Haberi bile yok. Çünkü merak edip de bakmadı. Az önce yanıma gelip utanmadan babamı sordu. Dün kan duyurusu yaptım dedim kan grubu ne dedi. Onun kan grubu da uyuyormuş. Hikayeme bakmış olsaydı begefendi görürdü. Lazımsa vereyim dedi. Gerek yok dün bulduk öteki arkadaşlar verdi dedim. Dün Lazımdi zaten bugün değil dedim.
Soran+1 yılO yine benimle konuşmaya başladı. Ben tedavi oldum ilaç kullanıyorum üç haftadır. O kadar iyi geldi ki ilaçlar. Hayata döndüm sanki. Ben iyi neşeli olunca yanıma gelmeye başladı. Normal arkadaş olarak konuşuyorum onunla. Ona olan ilgimi belli etmiyorum. Bazen argo kelime kullanıyorum arkadaşş olarak gördüğümü anlasın diye sohbet arasında
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
bunu genelde kadınlar yapar ama yapan erkekler de var
ego tatmini için flört etme ilgi isteme falan
25 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa gerek. Ama beni kurban secmeseydi keşke. Ona is anlamında o kadar yardım ettim. Dertleştik bir gün o aramak istedi. İlerleyen zamanlarda bunu yaptı bana
Soran+1 yılBir de bu aralar babam rahatsızlandi. Hastanede. Utanmadan durumu nasıl diye soruyor. Hatta geçen gün üzüntüden günlerce birsey yemedim moral olsun diye o ve iki arkadaşım beni dışarı yemeğe götürdü is çıkışı. O sonradan bize dahil olmak istedi. Yemekte benimle ilgilendi. Kendini anlat seni konuşturmak için geldim diyor. Bacım diyor. Dengesiz
Soran+1 yılDikkat çekmek için WhatsApp durumuna aşk şarkısı atıyor ben bakınca kaldırıyor. İki gün önce yine attı o yemek olayından sonra. Bana dedi ya kendini anlat. Şarkı sözünde de bana hikayeni anlat diye sözler geçiyordu. Resmenn bana gönderme yapıyor. Bu sefer okundu bilgisini kapatıp öyle baktım. O baktığımı anlamasın diye. Sonra bir tarafı kalkıyor. Aa hep bakıyor bu demesin
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Demek ki ışık alamamış senden
022 Yorumla
Soran+1 yılPekı ertesi gün suratına bakmadım koydu buna peşime düştü. Gelmiş şarkı atıyor aklıma siz geldiniz bu şarkıyı görünce yazdı. Teşekkür ederim severm bunu dedim. Aşk şarkısı. Sonra istediği selamı alınca benden yine uzaklaştı
Soran+1 yılGözümün önünde samimi olduğu kızı alıp molaya çıkarıyor baş başa konuşuyor. Kız beni de tanıyor selamlasioruz.
Soran+1 yılBen işte arkadaşınn yanında güleryuz gösterdim. Akşama bunu yazdı sohbet arasında. O arkadaşına ikide bir beni anlatıyor arkadaşı beni görünce kaş göz yapıyor geliyor diye. Ne konuşuyorlar hakkımda anlamıyorum. Bu çocuğa is konusunda destek olmuş biriyim o kadar.
Soran+1 yılBenim bir beklentim hiç olmadı ondan. O kendini öyle bir anlattı ki. Öyle ilgili davrandi ki. Sana ısındım dedi. Gözlerini benden ayırmazdi. Beğenerek bakardi. Hediye aldı bir gün şaşırdım. O böyle yapınca adam sandım. Isınmaya başladım. Farkında olmadan belki bağlanmış bile olabilirim emin değilim. Ama sürekli ağlıyorum gururum kırıldı çünkü. Keşke ilgimi fark etmeseydi hiç
Soran+1 yılErgrn değilim aşırı duygusal biriyim. Aynı şeyi başkası da yaşattı 7 yıl önce. Seni tanımak istiyorum dedi. Ortak arkadaşlara evlenmek istiyorum demiş yazışmaları gösterdiler Bana. Sonra arkadaş olarak görüyorum dedi. Bir yıl sonra yine peşime düşmüştü. Seninle konuşmak istiyorum buluşabilir mıyız demişti. Aynı olaylar sürekli tekrar ediyor artık bıktım usandım. Bu durumda ergen olan ben değilim onlar.
Soran+1 yılburada durumu anlatiyorum ergen misin diye sen soruyorsun. Karşındaki insanın duygu durumunu anlamıyorsun belli ki. Sen soğuk olabilirsin herkes senin gibi değil maalesef
Soran+1 yılDemek ki aşk sevgi diye bir şey kalmış ki ben bu duygular içindeyim. Benim gibi değerlerini kaybetmemiş insanlar var hala. Sana denk gelmiyorsa ben ne yapayım? Korkaklarin işidir aşktan kaçmak
Soran+1 yılOlmazsa olmasın. Ben sizin gibi sahte değilim. Sahte aşklar yaşamak yerine yalnız kalırım sıkıntı değil. Siz bel altı yaşamaya devam edin.
Soran+1 yılEn azından iffetimizi muhafaza ediyoruz. Öteki kızlar kendini yediriyor asıl onlar harcanıyor. Evlenseler bile boşanıyorlar bir müddet sonra
Soran+1 yılGit Allahını seversen ya insanlıktan nasibini alamamışsin gelmiş saçma sapan konuşuyorsun. Ne ölümu ne Allahı düşünürsünüz. İşiniz gücünüz gırgır
Soran+1 yılSen oyna ergen olduğun çok belli. Psikolojik sorunların var tanımadığın insana satastigina göre
Soran+1 yılAn. ormal p. islik. Ben sitelerde oturan saygın insanların arasında yaşayan biriyim. Senin gibi gece. kondu kuşu değilim
+1 yılOlmaz kardeşim demek
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona aşık değildim zatenn o geldi aklıma girdi. İs arkadaşım yanı tanıdığı konuştuğu biriyim birden bana hoşlanti başladı ondan. İlgimi çekmek için o uğraştı
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakterin de sıkıntı var büyük ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Ama olan bana oldu. Ona hiç aşık değildm üstelik. O gelip mesajlar attı. Milletin içinde anlamlı bakışlar. Elimi uzunca tutup tolakasma. Hediye bile aldı. Sonra böyle yaptı . Gözümün önünde kızın birini molaya çıkarıyor. Çok samimiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic baslamasin istemis
02 Yorumla
Soran+1 yılMadem öyle hiç belli etmeseydi. Ben onu sevmiyordum ki. Aklımda duygusal anlamda geçen biri değildi o aklıma girmek için uğraştı
Cevap sahibi+1 yılgirmis bakmis yanlis yer. kacmis
Şrfsiz çünkü
10 YorumlaSenden kaynaklı
07 Yorumla
Soran+1 yılBenden kaynaklı bir durum yok. O benim için sadece iş arkadaşıydi. Hiç aklımda olmayan biriydi kafayı bana taktı durup dururken.
Soran+1 yılÇünkü gururum soz konusu. Sanki ben ona asılıyorum kendini geri çekiyor gibi davranmasi sinirlerimi bozdu. Bir kız için bunun ne demek olduğunu bilemezsin.
Soran+1 yılUzaklaştı ama babam rahatsızlandi moralim bozuk diye iki arkadaşım cuma is çıkışı dışarı yemeğe götürdü benı bu da takıldı peşimize. Benı taksiye bindirdiler evime gideyim diye. Gece bana seni Merak ettim evine yaklaştın mi dedi. Hem uzaklaşıyor Hem ilgimi kaybetmemek için uğraşıyor psikolojmi bozuyor sürekli
Soran+1 yılYazalım bakalım inşallah saçma sorular değildir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası