Eski sevgilim, ona aldığım hediyeleri internette satıyor. Nasıl atlatacağım bu ayrılığı?

Öncelikle Merhaba. Normalde insanların fikrini merak ediyorum ve buraya danışacağım.

2 Senelik ilişkim çok güzel ilerliyordu baskıcı duygusal ve kıskançtım, kız arkadaşım bana 2 sene boyunca katlandı. Zor zamanlarında yanında oldum borçlari vardi borçlarini kapattım. Hediyeler aldım bildiğiniz eşim gibi görüyordum. Aldığım hediyenin haddi hesabı yok, paranın lafını yapan bir insan degilim. 2 Senede 300 350 Bin tl yakın yatırım bile yaptım kadına, Fakat Son zamanlarda, ''Eskisi gibi olamiyoruz dedi'' Ben dayanamadım hadi ordan Çektim. 1 Hafta sonra tekrar aradım sadece nedenini sordum ağlayarak aradım hatta. Gram üzülme yoktu kızda, sadece artık yolumuza bakalım dedi. Ayrılalı 3 Hafta olucak, Geçen annemin whatsapp durumlarına baktıgını farkettim. Annemi silmemişti, Annem aramıştı Neden Ayrıldınız Vb. Dediği tek şey şu, Çok iyi evlat yetiştirmişsiniz. Allah yolunu açık etsin vb deyimler dedi. Konu kapandı. Bundan 4 ay önce benim aldığım bütün hediyeleri ''GarDrop Adlı Uygulama da Satışa Çıkarmıştı'' Ben farketmiştim ve belki paraya ihtiyaci vardir diye, olayi çok uzatmadım. İlişkinin ilk aylarında alfaydım, umursamaz insandım. Fakat Aylar geçtikçe Aşık Olmuştum. Şimdi ise sebepsiz yere beni sildi. 3 Haftadır Depresyondayım. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu unutmak için başka kadınlarla konuşmaya çalışıyorum fakat olmuyor artık konuşasım gelmiyor kimseyle. Ve ailemi sorun yaratıyordu babamın geçmişini araştirip yüzüme vurdu çok saçma şekilde. Ama o konuyu kapatmıştık sanıyordum ne yazik ki düşünüp planlayıp beni sildi. Yorumunuzu merak edıyorum kadınlar.

Güncellemeler
+1 yıl
O hep ilişki de rahattı, evet benim kadar değer verdiğini biliyordum ama yine de seviyordum. Doğum günüm vardı, Ayın 30 da, Değişiklip yapıp 19 mayısda kutladı saolsun. Fakat özel günüm de 30 mayısta arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. Ne yazik ki o bile bana koymuştu Ne diyim Allah belamı versin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana çok değer vermezdi, Hep derdi benim mantıgım ileride gelir. Sonra duygularım gelir.
Eski sevgilim, ona aldığım hediyeleri internette satıyor. Nasıl atlatacağım bu ayrılığı?