Duygularını tahmin edebiliyormusunuz?

Bir arkadaş grubumuz var. Daha yeni oluştu. Yakın kız arkadaşımın arkadaşları ve sevgilisinin arkadaşlarından oluşuyor. Biz kızlar 3 kişiyiz. Onlar 4. Üç dört defa bı buluşma gerçekleştirdik. Çocuklardan biri inanılmaz garip davraniyodu bana. Ama sadece bana. İletişim pek yoktu aramızda. Ama arkadaşlarım bi çekim fark etmişler. Sanki birbirmizden utanıyoruz gibi hissetmişler. Yakistirmislar bizi. Ve plan yapmışlar. Alkol masası ayarladilar hep beraber oturduk. Arkadaşlarımiz çocukla beni yan yana oturucak şekilde ayarlamislar. Çocukla birbirmizin yüzüne bile bakmadan konustk. Neden bilmiyorum ben utandigimdan o neden bilmiyorum. Her neyse o masada bı tartışma çıktı en yakın arkdsmla benim aramda. Sonra ben babam çağırıyor falan diyerk masayı terk ettim. Hiç kimseyle vedalasmadim. İyi akşamlar diyp eşyalarımı toplayıp çıktım. Herkesin moreli bozulms. Bu olayın üstüne yinede umut kaybetmemisler. Çocukla konuşmuşlar. Arkadaşımın sevgilisi çocuğa sormuş sence olur musunuz biz sizi yakistirdk gibsinden. Çocukda şey demiş kız o gün o masayı çok kötü terk etti. O masadan öyle kalkilmazdi. Eğer o zamn sevgili olsaydık ben çok kötü kavga ederdim onunla. Hatta ayrılırdım. Benim hayatımdaki kız böyle davranamaz çevreme falan demiş. Yani kısaca beni reddetmiş. Anlamadığım bı şekilde üzüldüm. Sanki aramizda bı çekim var ama ikimizde sırf aynı arkadaş ortamındayiz diye engellemeye çalışıyoruz gibi hissettim. Siz ne hissediyorsunuz çocuğun duygularını tahmin edebiliyormusunuz.

Duygularını tahmin edebiliyormusunuz?