Bir arkadaş grubumuz var. Daha yeni oluştu. Yakın kız arkadaşımın arkadaşları ve sevgilisinin arkadaşlarından oluşuyor. Biz kızlar 3 kişiyiz. Onlar 4. Üç dört defa bı buluşma gerçekleştirdik. Çocuklardan biri inanılmaz garip davraniyodu bana. Ama sadece bana. İletişim pek yoktu aramızda. Ama arkadaşlarım bi çekim fark etmişler. Sanki birbirmizden utanıyoruz gibi hissetmişler. Yakistirmislar bizi. Ve plan yapmışlar. Alkol masası ayarladilar hep beraber oturduk. Arkadaşlarımiz çocukla beni yan yana oturucak şekilde ayarlamislar. Çocukla birbirmizin yüzüne bile bakmadan konustk. Neden bilmiyorum ben utandigimdan o neden bilmiyorum. Her neyse o masada bı tartışma çıktı en yakın arkdsmla benim aramda. Sonra ben babam çağırıyor falan diyerk masayı terk ettim. Hiç kimseyle vedalasmadim. İyi akşamlar diyp eşyalarımı toplayıp çıktım. Herkesin moreli bozulms. Bu olayın üstüne yinede umut kaybetmemisler. Çocukla konuşmuşlar. Arkadaşımın sevgilisi çocuğa sormuş sence olur musunuz biz sizi yakistirdk gibsinden. Çocukda şey demiş kız o gün o masayı çok kötü terk etti. O masadan öyle kalkilmazdi. Eğer o zamn sevgili olsaydık ben çok kötü kavga ederdim onunla. Hatta ayrılırdım. Benim hayatımdaki kız böyle davranamaz çevreme falan demiş. Yani kısaca beni reddetmiş. Anlamadığım bı şekilde üzüldüm. Sanki aramizda bı çekim var ama ikimizde sırf aynı arkadaş ortamındayiz diye engellemeye çalışıyoruz gibi hissettim. Siz ne hissediyorsunuz çocuğun duygularını tahmin edebiliyormusunuz.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haha. Bu çocuğu onunla aynı kafa yapısında ve duygu durumunda olmayan biri anlayabilir mi sence? Mesela bu çocukta özdeğer problemi varsa ve sen onu böyle bir problem yaşamayan kişilere soruyorsan?
Öz değer? Öz güven mi yani
Bence aynı şey değil. Bir şeyi yapabileceğini hissetmekle (özgüven) bir şeyi "hakettiğini" hissetmek (özdeğer) gibi.
Masadan kalktı gitti ben onla sevgili olsam aynı hareketi bana yapsa kavga ederiz biz onla demiş.
Diyebilir. Bu kendisini saklamak/saklanmak için söylediği bir söz gibi geliyor bana. Ayrıca böyle demiş olması o durumda gerçekten bunu yapabileceği anlamına gelmiyor.
Seven insan hoşlanan insan ilişki yaşamak istemezmi sevdiği kişiyle. Böyle biseyi bahane ederek beni reddetmemişmi
Kadınların mesaj atmak isteyip atmadığı olmuyor mu? Red mi ediyor erkeği böyle yaparak?
Aahahaha adama bak naz mı yapıyor bana manyak
Naz yapmak değil, saklamak. Duygularından, duygusallaşıp zayıf düşmekten korkmak.
Sadece istediği halde kadınların da uzak durabildiğini söylemek istedim.
Özgüvensiz erkek <<<<
Kimsenin geçmişte ne yaşadığını bilmiyorsun. Kimsenin potansiyelini de bilmiyorsun. Onu yükseltmeyi deneyebilirsin.
Daha önce sadece bı tane sevgilisi olmuş onun haricinde olmamış nasıl başladı nasıl bitti kimse bilmiyor kapalı kutu gibiymiş o çocuk
Evet öyledir. Çok kurmadan hamleni yap bence. Ama ilişki başlarında da temkinli ol.
Bugün yine beraberdik. Arkadaşımla sevgilisini aradım ve buluşmak istediğimi söyledim. Arkadaşımın sevgilisi ortamda pot kırdı. Sen aradın çocukları topla kesin bulusalm dedin çocuklar olmadan gelme dedin ya dedi. Bunu duyan benimki sigara içiyordu sigarayi püskürttü güldü. Her şeye gulen bir çocuk olmamasına rağmen çocuk güldü ya. Resmen rezil oldum. Bide evlere dönerken saat 12ye geliyodu. Bunlar arabayla gitceklerdi. Kız arkadaşım ben yürüyerek gidicem dedi. Bende dedimki ben kankami yalnız bırakmam gece gece tek yürüyemez siz gidin dedim. Sonra ordan benimki atladı şey dedi sen bin arabaya onu ben bırakırım dedi. Bende reddettim.. ya resmen arkadaşımı eve birakcakti. Baş başa gitceklerdi. Bu çocuk benden deilde arkadasimdan hoslaniyo olmasın.
Ne düşündüğünü bilemezsin. Belki de yürümene kıyamadı. Seni güvene almak istedi ama seni bırakacak kadar özdeğer de hissetmedi kendinde vs. Aranız ısınıyor. Güzel bir ilişkiniz olacağını umuyorum :)
Kısa bı şort giymiştim belki ondan dolayı beni arabayla göndermek istemiş olabilir evet ama arkadaşımla beni bırakmayı da teklif etmedi direk ben bırakırım dedim peki dedi ısrar etseydim keşke
Şort giymiştim baya da kısaydi belki ondan dolayi olabilir bilmiyorm ama ısrar da etmedi ki ben bırakırım dedim peki dedi. Bizimle beraber de gelebilirdi. Üç kişi de gidebilirdik bence buda romantik zekksskldleld her neyse arkadaşımdan hoşlanma ihtimalini düşünüyorum şu an of inşallah yanılıyorumdur
Seninle yürümeyi teklif ederek sana yazıyor gibi görünmekten çekinmiştir. Böyle bir teklif o karakterdeki bir insan için o yaşta çok zor.
Sanki arkadaşına ilgi duyuyor olsa yine üç kişi gidemezdiniz...
Bu arada o şortu onu etkilemek için mi giydin?
Şortu onu etkilemek için giymedim. Bugün aynı yerde denk geldik selam bile vermedi. Arkadaşım da sevgilisine bu durumu bildirdi. Bir daha hep beraber takılmayalim kararı alındı. Çocuk bize selam bile vermedi. Ve çok iyi biliyorum ki benden ötürü yapıyor. O kızla sevgili olmam Allah korusun diyen birinden ne beklediysem. Allah'ın odunu. Hödük. Dağdan inmiş boz ayı. Bidaha karsilasmayiz umarım. Bugün sinirimden ağladım. İSTEMİYORUM onu artık. S... Gitsin.
Muhtemelen bugün ona her zamankinden daha güzel geldin.
Oha ne alaka mzksksksks
Bu arada aranız ısınıyor güzel bir ilişkiniz olacağını düşünüyorum demişsin eminmisin bak ısındığına bugün selam bile vermedi çünkü
Onun duyguları hakkında daha fazla konuşmak etik gelmiyor. Sana karşı yoğun bir ilgisi var ve desteğe ihtiyaç duyuyor. İstersen kibar bir adım atıp çekilebilirsin.
O çocuğun ne hissettiğini de onun gibi olmayan kimse bilemez. Sağda solda sorup boş yere kafanı karıştırma.
Nasıl bir adım atabilirim çocuk çok ruhsuz. Bana tavsiye verebilir misin bu konuda. Böyle bi insanla nasıl anlaşabilirim
Büyük ihtimalle ruhsuz birisi değil. Sadece onu saklıyor. Saklanan şeyi de insanlar göremiyor.
Tavsiye vermeyeyim. Çünkü çocuk hassas ve kapalı. Söyleyeceğim şeyleri senin ne kadar doğru uygulayacağını, onun nasıl tepki vereceğini kestiremem. "Kalbini dinle, onunla bu konuşmayı yaparken dürüst ve ciddi ol, söyle, çekil, zaman tanı" nasıl?
Teşekkür ederim arkadaşım. Uygulucam. Çok çok sağ ol🙂🌼
Sağlıcakla :)
Selam. Ne durumda çalkantılı iletişiminiz? : P
Yanilmadim. Çocuk en yakın arkadaşımdan hoslaniyormus. Hatta flörtlesmisler. Kız bizden saklamış. Arkadaşlığımızi kestik. İntikam aldımm olay Çarşamba günü gerçekleşti. Çocuk ondan hoşlandığımi anlamamış bile. Ama Çarşamba günü herkes her şeyi ogrendi. Kızı rezil ettim. İstersen onuda anlatirim. Neler yaptığımızı kiza. Kız artık bizm arkadaşımız değil . Ama çocukla hala görüşülüyor. Çünkü onun suçu yok. Dün gittim yine aynı ortama. Çocuk hoşlandığımi öğrendi ya rahatsız olur belki die düşünmüştüm. Öyle olmadı. Eve girdiğimde herkese selam verip bı ona vermemiştim. Utanmistm. O geldi tokalaştı benle. Sohbet edememistim. O geldi etti. Normalde buz gibi biri. Asla o yanaşmıyordu. Arkadaşlığımız bozulmasin grup dağılmasın die uğraşıyor. Farkındayım. Ve ne kadar üzüldüğümün de farkinda. Netice de en yakın arkadaşım benim sevdiğim çocukla sevgili yoluna girmiş. Bunu bile bile. Çok üzüldüm. Hâlâ da toparlamis deilm. Çocuk gizlii gizli kızla görüşücek. Öyle hissediyorum.
Wow. Hiç beklediğim gibi değilmiş olaylar. Demek o kız kıskanmasın diye senden o kadar uzak durmuş. Ama neden kızı rezil ettiğini anlamadım.
Çünkü dostumdu ve benim hoşlandığımi bile bile çocukla ilişki yaşamaya çalıştı. Benden sakladı bana yalan söyledi. Beni sırtımdan vurdu. Daha ne yapabilir.
Sen bu olayları nasıl öğrendin? Bizzat çocuk mu söyledi?
Selam. 3 gün olmuş cevap gelmemiş. Herhangi bir gelişme var mı?
Grup dağıldı. Arkadaşımla sevgiliside ayrıldı. Çocuk da benm için bitti. Herkesten nefret ediyorum
Pofff. Bu grup kaç yıllıktı?
Yeni oluşmuş. Şimdi tekrar okudum.
Edemiyorum çünkü tanımıyorum