Kaç senelik arkadaşım kendisi bugün doğum günü gece mesaj atmıştım. Kutladım. Pazar günü kahve içelim mi dedi. Tamam dedim. Gece bana fotoğraf atmış. Kendi doğum gününde bana hediye almış. Ne alaka şaşırdım sadece

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç senelik arkadaşım kendisi bugün doğum günü gece mesaj atmıştım. Kutladım. Pazar günü kahve içelim mi dedi. Tamam dedim. Gece bana fotoğraf atmış. Kendi doğum gününde bana hediye almış. Ne alaka şaşırdım sadece

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla bende bi arkadaşa hediye aldım da acaba senin gibi düşünür mü hani entelektüel açıdan bakarsak hoşlanma olasılığı %65. Ben mesela iyi niyetten bide teşekkür etme niyetinden aldım.
İlk başlarda hoşlandığı dedi ben arkadaş olarak görüyorum seni demiştim
O zaman hala hoşlanıyordur. Ama öyle kalır gider zararı olmaz. Oda nasibini bulana kadar arkadaş olarak kalırsınız. Nasibini bulursa pat diye iletişimi kesebilir.
13 sene oldu
Ooo çok farklı bir durum o zaman. Yani hoşlanıyor da olabilir dostça da vermiş olabilir 13 sene sonuçta ama hani sende bekarsın oda bekar 13 senedir birbirimizle tanışıyoruz neden evlenmeyelim ki diye düşünceler içerisinde de olabilir. Bence bi test et. Sana karşı gereğinden fazla ilgiliyse çok yardımseverse gün içerisinde sürekli senle konuşmak istiyorsa senden hoşlanıyor olabilir.
Kimseyle konuşmaz çok yoğun maddi durumu çok iyi şirketleri var. Benle iki eli kanda olsa konuşur. Annesi babası dedesi kuzenleri bilir hep beni. Her zaman yanımda olmak ister. Çok destekleyici saat kaç olursa olsun gelir o derece deyim
Arkadaşlıklar her zaman olur da dostluk çok nadir olur biliyor musun. Bence bunu ona yansıtma bırak sana ilgili olsun öyle kalsın. Sen başkasıyla evlendikten sonra düğününe gelip en kötü bi altın veya para takiyorsa bence güzel bir dost olabilmişsinizdir yani mesele bu değil anlatmak istediğim şey dostluk gerçekten şu devirde zor bulunan bişeydir insanlar menfaatçidir. Zamanla görürsün. Şimdilik böyle kalsın.
Tamamdır teşekkür ederim
zaten erkekler kızlara yanaşmak için en iyi arkadaş olmaya çalışıyorlar sonra bir an yakalıyorlar açılıyorlar
Kar küresi delisi ve her çeşidini biriktirdiğimi biliyor
@afrodit429067 Kadınlar içi bu çekici bir durum mu? Direkt yaklaşan erkekler daha çok red yiyor gibi.
@Lindorinand bu iğrenç bir durum hiç bir çekiciliği yok hatta direkt söyleyen erkekler bu tip erkeklerden bin kat daha iyi
@afrodit429067 Ideal yaklaşım nasıl olmalı sence?
@Lindorinand bence kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığını analiz etmelisin ona göre açılmalısın senden hoşlanıyorum diye
@afrodit429067 Hoşlanma durumu varsa direkt açılınabilir diyorsun yani. Peki hoşlanma durumu varsa ama çok muhabbet yoksa?
olasılık mı? hoşlanıyor işte şaşırtıp etkilemek istemiş ben etkilendim sen nasıl etkilenmedin tuhaf buldun?
Arkadaşım sadece etkilensem arkadaşım ommazdı
o zaman gitme kahveye işim çıktı de ya da konuş beni yanlış anlamıyorsun değil mi de renk verir o
Tamam haklısın