+1 yılAllah korusun, inşallah başıma gelmez. Sadece burada coronanın ilk yılı bana yürüyen birisi olmuştu. İnstagramımda ekliydi, birbirimizde numaramız vardı. Birbirimizin instagram şifresini falan da biliyorduk. Ben, bununla sevgili olmak istemedim. Sadece bir günlük boş bulunup kabul ettim. Onda da çok sürmedi. Ertesi günü ayrılmak istedim. Kendi kendime vicdan yaptım. Sonradan beni birkaç gün sonra instagramdan çıkarmış. Nedenini sordum, bir şey demedi. Sonradan numarasını falan değiştirdi. Meğersem gerçek hayatta da sevgili olmaya çalışmış olduğu biri varmış. Kızın uzun süreli bir ilişkisi varmış. Ayrılmış kız ve ayrıldıktan sonra da onunla sevgili olmuş. Beni de bu yüzden engellemiş. İyi ki bir şey hissetmemişim ve güven duymamışım dediğim an oldu. Çünkü ben sormadan oturduğu semti demişti görüntülü konuşurken. Yalan çıktı. Kim bilir daha ne yalanlar söylemiştir diye düşündüm.
Kendine bu durumdan yola çıkarak çıkart her şeyini değiştirdi ise. Günahını almak istemem ama belki o da yeni birini bulmuş olabilir. Belki de farklı bir şey olmuştur. Onu da sen araştırıp bulacaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Pay çıkar
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun benzeri başıma gelmişti çok olmadi aslında. Instagramda tanıdığım bi çocuk vardı iki üç kere bana yazmıştı her seferinde sert tepki vermiştim sonrasında pişman olup ben ona yazmıştım aramız düzelmişti numarasını almıştım buluşmuştuk her şey iyidi bi süre konuştuk sonra ortadan kayboldu bende bi süre bekledikten sonra numarasını sildim instagramdan çıkardım ve sonrasında kendi geldi bana tekrar istek attı (bi süre kabul etmedim) numarasını da kaydetmedim ama yazıyordu sürekli sonra ( o zaman ramazan ayındaydık geç saate kadar konuşuyorduk ve bayramdan sonra buluşalım demistik) sonra düzeldi zannedip numarasını kaydetmistim ve takibini kabul etmistim. Bi süre yine konuştuk ve biz bulusamadan tak tekrar kayboldu. Ne instagramdan çıkardım ne numarasını sildim hicbir şey olmamış gibi öylece duruyor. Geçenlerde doğum günümdü onu kutladı teşekkürler yazıp gectim. Niye numarasını silip instagramdan çıkarmadın derseniz bunu yaptigimda kendisini değerli zannediyor bende öyle zannetmesin diye hicbir şey yapmadım. Bu olaylar yüzünden insan kimse ile konuşmak istemiyor ve güven duygunuz zamanla azalıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle bir şey yaptı? intikam mı alıyor amaç ne
- +1 yıl
Nedenini bende bilmiyorum ama intikam olduğunu sanmıyorum. Kendisi büyük ihtimalle sadece öylesine eğlence olsun falan diye konuşuyordu benimle.
- +1 yıl
Olsun insan yine de bir açıklama yapar
- +1 yıl
Yapmadı üstüne de utanmadan doğum günümü kutladı ve numaramı bile silmiyor. Bu tarz insanlar senin ona bağlı kalmanı istiyorlar ama kendileri bi adım bile atamiycak kadar korkak insanlar :)
Aslına bakarsak günümüzde birtakım love bombing veya ghosting gibi acımasız teknikler kullanan insanlar var. Bunlar günümüzde neden yaygınlaştı diye düşünecek olursak; teknolojinin gelişimi ve teknolojinin insan üzerindeki psikolojisi üzerinde birtakım etkiler meydana getirmiş olmasından günümüzde yaygın teknikler olduğunu düşünüyorum. Bu teknikleri uygulayan kişinin ahlaki ve etik kavramından uzak dolayısıyla vicdani değerinin düşük olması sebebiyle böyle bir şeye maruz kaldığımda normal bir iliskinin yası nasıl tutuluyorsa tutulur ve sonrasında unutulup yolumuza bakılır. Çünkü bu tekniği uygulayan insan son derece acımasız, sosyapat bir insan olabileceğinden dolayı bir nevi kurtulduğumuz için kendimizi şanslı saymalıyız.
43 Yorumla- +1 yıl
Love bombing ne ilk defa duydum. Sen bu kadar uzun yazar mıydın ya? hesabın mı çalındı ajklsdflk
- +1 yıl
Hesabın çalındı yani akldsjd
+1 yılİlk akla gelen bize değer vermediği dimi? Halbuki yanlış düşünüyoruz. Bu tarz kişiler ilişki yaşamaktan, kendini ifade etmekten korkan kişiler. Muhtemelen gittiği kişiyle de mutlu olamaz.
Huzurlu giden bir ilişkiyi kaldırma kapasitesi olmayn insanlar zaten giderler. Çünkü içleri bilir ki o huzur onları sıkar. Huzur demek birçoğu için sessizlik demek, yok olmakla eşdeğer bir şey.
Çocukluktan beri o kişiler istismara, kötülüğe alışmıştır. Bazı evlerde sadece konuşulan mahallede olanlardır, aile içindeki kötü olaylardır. Hatta evin kızına bile sorulur "yeni olay var mı?" Gibi. Kaos bazı insan için korunaklıdır.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda tek farklı düşünen sen oldun. Bu dediklerin bazı kişileri için geçerli olabilir ama herkes için geçerli değil. Bazıları başkasını sever ve bunu söylemeye cesaret edemeyip toz olur, bazıları aniden soğur toz olur, bazıları sırf başkasına acı çektirmekten duyduğu haz nedeniyle bunu yapar. Bazıları da intikam olsun diye. Aslında herkesin farklı nedenleri olabiliyor ama senin dediğin gibi da olabiliri sonuçta. Full kötü de yaklaşmamak lazım. Nedenini sorgulamak lazım. Bir neden bulunamıyorsa tamamen unutmak lazım
- +1 yıl
İnsan evinden çıkarken bile haber verir. Kaldı ki ilişki bitirirken en azından doyum alamadığını falan söylemek zor değildir. burada ben anlayışlı olamam.
Ghostingi tam bilmiyorum, bir anda her yerden engellemek veya iletişimi bir anda kesmek diye biliyorum.
Cesaretsiz insanların bu hayatla hep alacakları olur. Bunu sevdikleri insanlara yansıtırlar. İçinde bir şeyler biriktiren insanlar mutlaka yanındaki kişiye patlıyor bir şekilde.
Acı vermenin de yüzde yüz haz verdiğini düşünmüyorum. Sadece geçici bir tatmin yaratır bana göre. Freud her sadist aslında bir mazoşisttir diyor. Başkalarına yoğun kin duyan veya empati duyamayan insanlar öfkelerini kendilerine yönlendiriyorlar nihayetinde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hayatım birkaç yıldır ya da birkaç aydır tanıdığım adamdan ibaret değil. Ne arar, ne de sorarım. Sonuçta bir açıklamayı bile çok görmüş bir insanın ardından çok düşünmeye gerek yok..
36 Yorumla- +1 yıl
Meraklı insanların çok zorlanacağı bir durum adsljfk
- +1 yıl
Allah'tan bu konuda umursamazim
- +1 yıl
En iyisi. Bizim gibi olsan her saniye bunu düşünmek zorunda kalırdın:(
- +1 yıl
Teraziler çabuk unutuur jfjfjf
- +1 yıl
Dünyaya terazi olarak gelmek varmış ajkldf
- +1 yıl
😎
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi bilir, yoluma bakarım. Ama benimle olan benimle kalır. 25 yıldır yanımda 🥰
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen merak ederdim aşırı başına bir şey geldiğini düşünürdüm çünkü. ve araştırır bulana kadar da durmazdım.
13 Yorumla- +1 yıl
Senden aniden soğuduğu için gittiğini öğrenince ne yapardın?
- +1 yıl
O zaman kendi yoluma bakardım
- +1 yıl
En iyisi bu olur sanırım
+1 yıl2 yıl önce bana çok değer veren bir flörtüm vardı benden dolayı bitmişti.
2 hafta önce yeniden konuşmaya başladık bu sefer ben ona karşı çok ilgiliydim her şey çok güzeldi eski günleri yaad ediyorduk geleceğe dair hayaller kuruyorduk ben ondan benden bizden bu sefer çok ümitliydim.
sabah bir uyandım sosyal medya hesaplarından takipten çıkılmış, başta bir boşluk oldu hiçbir şey hissedemedim şaşkındım. Neden diye düşünüyorum sadece neden? ben en azından geçmişte ona bir açıklama yapmıştım şimdi bomboş soru işaretleri ile bırakılmayı hak ediyor muyum bilmiyorum.
bunu bence kimse hak etmiyordur.
naparsınız diye soracak olursanız da kendi kafamda gerekli bir açıklama cevap bulaba kadar geceleri gündüzleri düşüneceğim sanırım.
umursamamak isterdim ama öyle kolay değil bir daha o kişiyle ne konuşur ne de iletişime geçmeye çalışırım
11 Yorumla- +1 yıl
Sence neden öyle bir şey yapmıştır? Geçmişin intikamını mı almaya çalıştı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok can sıkıcı bir durum. Sevgili olduğum insan gidecekse de bir açıklama yapsın yani. Bu kadar değersiz hissettirmesin🥲
144 Yorumla- +1 yıl
Yani değil mi, bir açıklama bekliyoruz. Soracak binlerce sorumuz olabilir. Neyimi beğenmedin, on üzerinden kaç puanlıktım falan filan aklsdfjklf
- +1 yıl
Binlerce soruya da gerek yok. Bitti desin gidiyorum desin yine de bu kadar koymaz
- +1 yıl
Yani bu terk ediliş biçimde öyle bir şey olmuyor. Adama ulaşamıyorsun bile. Dün seni çok sevdiğini söylerken ertesi gün kayboluyor
- +1 yıl
Aman defolsun öyle sevgi mi olur yalan dolan işler
- +1 yıl
Bazılarında ani soğuma ve ortadan kayboluş oluyor alsjkfkl
- +1 yıl
1 günde soğuma mı olur hadi ordan shdhd
- +1 yıl
Bazılarında oluyor. Özellikle ikizler burcunda olabiliyor. Dikkat tehlike var alksdjfljkf
- +1 yıl
Boşuna sevmiyor değilim ikizleri jsjsjdjej
- +1 yıl
asdfjkllk ikizleri kim sever ki. ben bile sevmiyorum. duyunca bile tüylerim diken diken oldu bak aslkjdfkjl
- +1 yıl
Haklısın uzak dursun bizden kfktt
- +1 yıl
aksljdfl ikizler olarak dünyaya gelmediğimiz için çok şanslıyız lakjfdl
- +1 yıl
Aynen iyi ki koç burcuyum kdkdkdk
- +1 yıl
Bende iyi ki ikizler burcuyum ayyy pardon dilim sürçtü. iyi ki kova burcuyum diyecektim aslkdjflkf
- +1 yıl
Kovalar çok iyidir ya severim ndjdjf
- +1 yıl
Kova olduğum için çok şanslıyım aslkjfsd
- +1 yıl
Bilim adamı burcu ebet bende kova olmak isterdim haklısın kdkfkf
- +1 yıl
asdjlkfl kim istemez ki. ikizlerden kat ve kat iyidir. kesin yakınlarda bir yerde ikizler var çünkü tüylerim diken diken olayi aslkjfklj
- +1 yıl
Çok var çok aman uzak dur dengesizlerden kfkfkf
- +1 yıl
alsjkdfjlk Allah'ın belaları gördüğüm yerde kaçıyorum zaten. Kesin çok yakınımda ikizler var hissediyorum alkjsdfkl
- +1 yıl
Evet itiraf ediyorum benim oldu 🥲
- +1 yıl
asfkjlljk kim o @stoneecold mu
- +1 yıl
Yok bacımsu yapmaz bana öyle şeyler 🥰
- +1 yıl
İkizler laneti etrafını sarmış farkında değilsin akldsjfkj
- +1 yıl
Terkediyorum burayı hemennnnn
- +1 yıl
Kaçsan da bu lanet peşini bırakmayacak alsdjfjl
- +1 yıl
Hiç kimseden çekmedim ikizlerden çektiğim kadarrr
- +1 yıl
İkizler büyüsü yapılmış sana. Bütün ikizleri kendine çekion alkfdjjlfdd
- +1 yıl
Bay bana baylar bana
- +1 yıl
Vay sana vaylar sana asjfkdlj
- +1 yıl
Yazma bana ikizler
- +1 yıl
Bacısuu 🤧 yükselen akrep ay burcum başak sjsjd birisi bana yazmış deccal misin
- +1 yıl
Nerede ikizler ben göremiyorum alsdkfjlf
- +1 yıl
Öyle bir burç mu var 🙄
- +1 yıl
ajkfdlkj ben de şüphelendim şimdi. deccal misin?
- +1 yıl
Owww müthiş karma bacısu böylesi nadir bulunur kdkfkf
- +1 yıl
Uzak durun benden korkuyorum 🥲
- +1 yıl
%1’lik kısım erosbu koç burcuydu çok çektirdi bana ya
- +1 yıl
Erkek koçlar aşırı tehlike iyi kurtulmuşsun bebek
- +1 yıl
Koçların hepsi tehlikeli alksdjfl
- +1 yıl
İkizler kadar değil kskdkfk
- +1 yıl
Koç ikizleri ham yapar aljkdffd
- +1 yıl
Aslanlar çok fena ya
- +1 yıl
Sonamelbükücü aslanlar
- +1 yıl
Aslan bile ikizler karşısında melek adksfljf
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıllık ilişkimiz vardı aramız çok iyi gidiyordu her şeyi birlikte yapıyorduk. Gerçekten işine çok bağlıydı hep gelecekte şunu alıcam bir hafta şu kadar para kazanmam lazım diyordu harbiden de istediklerini yerine getiriyordu hedefleri büyüktü ama bana vaktini az harcamaya başladı sonra sabahları bir günaydın akşamları iyi geceler onun haricinden gün içeresinde hiç yazmamaya başlamıştı baktım harbiden unutulmuşuz.(Tabi bende o yazmayınca yazmadım). En son 1 ay önce seni çok özledim demiştim öyle de kaldı hiç mavi tik bile olmadı.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ya çok kötü olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bir şey başıma geldi. Facebook'ta tanıştığım bir kız ile 6 ayı geçkin bir süre görüştük. Ama ne olduysa önce bana cevap yazmamaya başladı. Daha sonra da hesabını komple kapattı. Bir daha ne ulaşabildim kendisine. Ne de haber alabildiim
11 Yorumla- +1 yıl
Sanaldakilerin ortadan kaybolması daha kolay oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani kendi bilir ne diyeyim ben. Ortadan kaybolan adamın peşinden koşacak değilim. Giderse kendi keyfi bilir kimseyi geri döndürmek için ne uğraşırım ne de çabalarım. Benden giden insan için bana bir elveda demeyen bir insan için kendimi neden boş yere üzeyim ki gerek yok bence. O yüzden yoluma bakarım bende.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Hiç başıma böyle bir şey gelmedi düşmanımın bile başına böyle bir olay gelmesini istemem çünkü gerçekten çok kötü bir şey ve ayrıca böyle bir durumda onu bulmak için elimden gelenin fazlasını sarfederdim...
12 Yorumla- +1 yıl
Bazıları zevkine yapıyor bunu, acı çekip düşünüp üzülmen için. intikam için yapan da var
+1 yılBen bunu yaşadım ve 2 ay kendime gelemedim, nerde yanlış yaptık diye düşündüm. Çabaladım, çözüm ürettim ve en büyük hatam sevmeye, çoook sevmeye devam ettim ama değmedi.
21 Yorumla- +1 yıl
Değmez boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTerk edecekse bile insan söylemeli bunu o ne öyle yaşanan şeylere, insana saygısı olmayan tipler gibi. Büyük ihtimalle onu bulur başına bela olur "Ben seni terk ediyorum be" derdim. d
21 Yorumla- +1 yıl
Tokadı yapıştır kaç oradan asdkflj
Bir süre sinirlenirim ve üzülürüm hatta arkasından beddua ederim ama sonra kendime gelirim. Kimse vazgeçilmez değil, Kimse benden daha değerli değil ve herkes zaten yalnız doğdu yalnız ölecek.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencil olana bencil olmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSoruyu okuyunca bi yutkukanamadım.. ve insanlar bunu yaşıyor... Bilmiyorum napardim deli gibi onu arardım.. evladını kaybetmiş bir anne gibi arar dururdum sanırım.. Allah vermesin kimsenin başına
111 Yorumla- +1 yıl
Kimsede pesine düşmemiş 😅adam yok ortada yok.. kaçırıldı diye düşünürüm ben.. ben çok mu safım ya
- +1 yıl
Herkes canı cehenneme dedi ajsdfkl adam öldüyse de arayanı soranı yok. sende ölmüştür de yoluna bak boş ver alskdfj
- +1 yıl
Ölüsünü ararım o zaman jjjs
- +1 yıl
Ölmemişse bile bulup öldürürüz alkjdsff
- +1 yıl
Her şey güzel giderken pat diye ortadan kaybolmasini sebebi ben oyle anlarim.. zaten o öyle biri değil dedigimiz kim varsa o öyle biri olmadi mi.. benden adam olmaz
- +1 yıl
Valla psikopat çok. Kimin neyi neden yaptığını anlamıyorsun bile. Her şey güzel giderken pat ortadan kayboluyorlar
- +1 yıl
Oda bir rahatsızlık sonuçta... yine bulurum benden kaçış yok jsjsjjs
- +1 yıl
Bazıları evli olduğunu gizliyor ve eşiyle arasını düzelttikten sonra aniden ortadan kayboluyor. Yani onu ellerinde çocuklarıyla bulabilirsin. Bence hiç aramamak lazım akslfjdjklf
- +1 yıl
Ohara senaryoya bak... ama bunu bulmadan ogrenemem.. buluyum o yine dursun karısının yaninda.. ben hayatıma devam edemem, heran o gelecek diye beklerim.
- +1 yıl
Beklerken yıpranırsın ama bence beklememelisin
- +1 yıl
He bulayim goreyim beklemeyeyim
- https://www.youtube.com/embed/wog_MDSujPM
Benim yerime şarkı konuşsun. d
Her şey gibi bu da geçiyor tabii ki..
18 Yorumla- +1 yıl
ajlkdf Şarkı uyumlu oldu soruyla teşekkürler. Şarkıyı dinlerken benim de canım yandı adfjk
- +1 yıl
Şöyle ki, örneğin normal bir ayrılıkta aldatılırsın, tartışırsın, bir sorun olur soğursun bir nebze ama böyle bir anda sebepsiz ayrılınca ve asla karşı tarafa ulaşamayınca aklında 1288273773 tane soru işaretiyle kalakalıyor insan. Güveninin yerle bir oluşu, beklenmedik bir son.. Canı yanmaz olur mu? Ciğeri sökülür.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Bir sürü şey gelir insanın aklına. Acaba aldatıyor muydu, başkası mı vardı hayatında, benim bir kusurum mu oldu, benden soğudu mu yoksa mecbur mu kaldı, beni terk etmeleri için ona para mı teklif ettiler, umarım ucuza gitmemişimdir falan filan yığınla soru insanın aklına takılıyor
- +1 yıl
aksdjlf oluyor böyle şeyler adsjklf
- +1 yıl
Türk filmlerinde oluyordu alsjdfk
5 sene önce yaşadım. Belirsizlikten insan kafayı yiyecek gibi oluyor. Acaba bu kadar severken neden terketti beni diyorsun. Küçüktüm gurur nedir bilmiyorum çok yazdım aradım ama keşke yapmasaymışım. Hikaye yarım kaldığı için beyin sürekli hikayeyi tamamlamak istiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın güzel benzetme oldu. Sebebini öğrenemedin mi?
+1 yılgeldi başıma güvenmiştim embesil birden hesabını sildi kayboldu sonra geri döndü bende lafı soktum engelledim sanırım yol geçen hanı zannetti benim kalbimi
13 Yorumla- +1 yıl
Neden birden kayboldu, gerekçesini sordun mu?
- +1 yıl
çok çalışıyordu bende onun psikolojisinin bozulacağını biliyordum onu uyardım o ise dinlemeyip hem işiyle hemde ailesiyle uğraşmaya devam etti bu yüzden uzaklaştı herkesten 2 ay sonra geri döndü aslında biraz akıllansın diye hakaret ettim kabul etmedim aslında affedicektim 2 gün sonra o diğer gün nedensiz yere terk etti beni sonra tekrardan döndü engelledim mal madem gidicektin niye geri döndün cidden aptal insanlar çok buda kanıtı yani
- +1 yıl
Çok var öyle dengesiz insan. Sanalda özellikle çok var ve sanalda pek kimseye bağlanmamak gerekiyor. Aniden hayalet olup ortalıktan kayboluyorlar. Seninki de ona benzer bir şey olmuş. İyi yapmışsın engellemekle. Çocuk oyuncağı mı bu
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
21 Yorumla- +1 yıl
aljdsfkjl aynen böyle oluyor genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ederim. Ulaşmaya çalışırım dönmesini beklerim bi müddet. Baktım dönmüyor yoluma bakarım napacam
18 Yorumla- +1 yıl
En iyisi hiç düşünmemek ama insanın aklına takılıyor yine de amaç ne diye
- +1 yıl
Hiç umursamam diyen yalan söylüyordur. İnsan illaki merak eder, düşünür. Acaba ben mi bişey yaptım acaba kaza mı geçirdi. Ne oldu diye illaki düşünürüz ama ömür boyu değil tabikide sadece bir yere kadar
- +1 yıl
Ben ömür boyu düşünürüm. Son nefesimde bile neden gitti acaba diye düşünür son nefesimi veririm alkdsfljkf
- +1 yıl
😅😅aman düşün. Düşüne düşüne saçlarını beyazlat. Ömrünü çürüt
- +1 yıl
alkjdsf meraklı biriyim ajdslf
- +1 yıl
Bende meraklıyım da böyle yarı yolda bırakan, değer vermeyen, hiç sevmemiş olan birini de merak etmem. Canı cehenneme..
- +1 yıl
Ne hali varsa görsün asjdfkd
- +1 yıl
Sürüm sürüm sürünsün inşallah 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapmam isterse o iletişime geçer ve nedenini açıklar zaten peşinden koşup hava basmaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
ajskldf az şımartsaydın adamı
+1 yılBöyle bir şey yaparsa gözümdeki değeri sıfırın altına iner o yüzden çok umrumda olmaz bir iki gün üzülür hayatıma devam ederdim ✔️
13 Yorumla- +1 yıl
Acaba başkasını mı buldu, aldatıyor muydu gibi sorular aklını kurcalamaz mı?
- +1 yıl
Bir iki gün merak eder sonrasında hayatıma devam ederdim zira hayattaki önceliklerim farklı
- +1 yıl
Haklısın üzerinde pek düşünmemek lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapmamm hiiçç bir şey yapmam. Bir kere bile arkasından ne oldu nerdesin demem. Bu da benim ona tepkim olsun ahsjs
13 Yorumla- +1 yıl
Onu bekler misin yoksa beklemeden hayatına mı bakarsın alkjdsff
- +1 yıl
Hayatıma bakarım ne beklicem
- +1 yıl
5 yıllık bir ilişkin olsa bile beklemez misin? Peşinden gitmez misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık böyle olaylara hiç şaşırmıyorum artık. Devir o kadar kötü ki kimseye güven olmuyor. O kişiyi bir an önce unutup yoluma bakardım.
16 Yorumla- +1 yıl
Neden terk ettiği konusunu ikide bir aklına takılır mıydı?
- +1 yıl
Takılsa ne olacak terk edip gitmiş sonuçta, en iyisi unutmak diye düşünürüm.
- +1 yıl
Haklısın en iyisi unutmak ama insanın ister istemez aklına takılıyor
- +1 yıl
Ben kendimden eminsem sorun yok.
- +1 yıl
Böyle bir durumda kendinden şüpheye düşmez misin? Acaba ne kusurum oldu diye düşünmez misin?
- +1 yıl
Dediğim gibi kendimden eminsem, suçu karşı tarafta görürüm.
+1 yılTerk edilme demeyelim de başıma geldi. Her şerde bir hayr var dedim kapattım defteri. Önüme bakıyorum artık 🥳
118 Yorumla- +1 yıl
Sebebini merak etmiyor musun?
- +1 yıl
Ben sebep oldum ama olması gerekiyormuş. İyi ki oldu : )
- +1 yıl
Sen ne yaptın ki sebep oldun?
- +1 yıl
Manyak bir yalan uydurmustum kıskansın diye. O da yalan sevmezdi normal olarak ayrılmak istedi
- +1 yıl
Ne gibi bir yalandı?
- +1 yıl
Tanıdık çıkacakmış gibi soruyorsunuz 😂. Beni seven biri var demiştim ama yüz vermiyorum demiştim.. o sürekli derdi zoruma giderdi benimde kıskanırdım.. o kıskanmazdı ondan..
- +1 yıl
aksljdf o kadar da kötü bir yalan değilmiş
- +1 yıl
Olmaması gerekirdi ama
- +1 yıl
Yani yalandan öte kıskandırmaya çalışan sevgiliden ben de kaçardım. İnsanın ömrünü törpüler ajksdfj
- +1 yıl
Ama hiç kıskanmazdı ki ahaha napayim. Başından hata idi ama zaten. Suç bendeydi yani. Sevmiyordu zorladım manyak gibi
- +1 yıl
Sevmiyorsa bahane bulup gitmiş. boş ver seni sevmeyeni ne yapacaksın. Bir hayrı yok ajksdf
- +1 yıl
Evet öyle tabii ki. Hafifledim sonrasında
- +1 yıl
Sevmiyorsa salmak lazım aslfjdk
- +1 yıl
Salali 2 ay olucak aaa 😂😂 boş ver amann
- +1 yıl
Bu şarkıyı ona armağan edelim aldfjkf https://www.youtube.com/watch?v=k9TnS2N1ew8
- +1 yıl
Beni ilgilendirmiyor kendisi 😄
- +1 yıl
Kurtuldun gitti alskfa
- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılDepresyona girerim geri dönerse de eskisi gibi davranmam soğuk davranırım ya da hiç konuşmam
15 Yorumla- +1 yıl
Düşünsene yıllardır sevgilisiniz ve dün seni ne kadar sevdiğini anlatırken ertesi gün birden ortadan kayboluyor. Ve hiçbir şekilde ona ulaşamıyorsun. Numarası değişmiş, adresi değişmiş, hesapları kapanmış. Tam kafayı yemelik senaryo
- +1 yıl
Intihar etmeyi bi kez daha düşünürüm
- +1 yıl
Hiç böyle bir şey yaşadın mı?
- +1 yıl
Eeevet o zaman da düşündüm
- +1 yıl
Hiçbir açıklama yapmadan mı gitti? Neden terk ettiğini öğrenemedin mi?
+1 yılBen bunu yaşadım ne yazarsam görüldü yapıyordu arıyordum açmıyordu delireceğim sandım en azından neden bunu yaptığını ne olduğunu yazsaydın diyip durdum
Bitiremedim de
Bari engelleseydi onu da yapmamıştı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAy çok acı verir... Ölsün ya öyle yapacağına..
12 Yorumla- +1 yıl
adfjlksl öldürdün adamı akdsjlf
- +1 yıl
Ni hoşça kalı esirgemesin.
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Çok kötü hissederdim ya, meraktan çatlardım kesin🤦♀️🤦♀️
117 Yorumla- +1 yıl
Dizinin en heyecanlı yerinde yayından kalkması gibi asldfjlk
- +1 yıl
İzini kaybettirmiş ve ona ulaşamıyorsun. Neden kaybolduğunu öğrenemiyorsun maalesef. Sezon finali bile olmadan bu aşk yayından kalktı alkjdsfjkl
- +1 yıl
Sokakta yanlışlıkla ona tesadüf geldin diyelim ne yaparsın? Yakasına yapışıp neden terk ettin diye hesap sorar mısın? Sanırım bu olay incir reçeli filminde yaşanmıştı. Kız birden ortadan kaybolmuştu alsjdfjkf
- +1 yıl
alsjkdflkj takip edip ne yapacaksın. Yapış yakasına, cebinden çakıyı çıkarıp boynuna daya, ne ayaksın olum sen de. Bu arada filmde kız aids hastasıydı adam da bunu bilmiyordu. Kız da hiçbir açıklama yapmadan her şey güzel giderken aniden adamın hayatından çıkmıştı. Adam yıkılmıştı ve sonra otobüste tesadüfen karşılaşmışlardı lakjdsf
- +1 yıl
Onu takip ederek öğrenemezsin ajskdlflj
- +1 yıl
Bıçağı boynuna dayaman lazım başka yolu yok alsjkfd
- +1 yıl
asjldkfj benim senaryoyu kullan asdjlkf
- +1 yıl
Güzel senaryo ya asldfk
- +1 yıl
asljfdlk yok ben unutmayı tercih ederim. iyi geceler adsjkfl
Polisi ararım başına bi şey gelmiştir kesin
14 Yorumla- +1 yıl
Kendi isteğiyle ortalıktan kaybolmuş, başına bir şey gelmemiş?
- +1 yıl
Sen yenisini bulunca tekrar ortaya çıkıp seni sevdiğini söylerse ne yaparsın alsfjd
Oh öldü inşallah derim rahatlarım. Böylesi çok çok iyi ben kabulüm.
17 Yorumla- +1 yıl
aldjksfjk sevmiyor musun
- +1 yıl
Yoo çok seviyorum aksine 😂😂
- +1 yıl
asdkjfl neden hemen öldürdün adamı alkjfd
- +1 yıl
Başkası ile olduğunu hayal etmektense öldüğünü bilmek huzur verici🙃
- +1 yıl
aklfjkl sen de böyle bir mezar taşı yaptırırsın artık
- +1 yıl
Bu tam uydu bak ona harika bir taş😂
- +1 yıl
aslkjf bence de güzel uydu aljkdsf
+1 yılSadece benim için güzel gidiyormus ya da ölmüştür başka ihtimal yok
111 Yorumla- +1 yıl
Aniden soğuyup gitmiş olamaz mı?
- +1 yıl
Bence bu kolay kolay olmaz olgun bir insansa
- +1 yıl
Evet kolay kolay olmaz ama nadir de olsa oluyor. Özellikle sanal ilişkilerde oluyor
- +1 yıl
O yalan dolan zaten
- +1 yıl
Bütün sanal ilişkiler mi yalan?
- +1 yıl
Sadece sanalda kalırsa bence öyle zaten ona ilişki de denmez ama gerçeğe tasindiysa farklı olabilir tabi
- +1 yıl
Sanal üzerinden bir ilişki ömürlük olamaz mı?
- +1 yıl
Ben olacağını sanmıyorum ama bu kişilere göre değişir dediğim gibi
- +1 yıl
Bence ömürlük olabilir. Teknoloji gelişti artık sanal çocuklar da evlat edinebiliyorsun. Sanal olarak evlenip farklı insanları da sanal olarak evlat edinebiliyorsun. Hiç aile sevgisi görmemiş kişiler de sanal anne ve babalarıyla beraber wp gruplarında gül gibi geçinip gidiyor
- +1 yıl
Farklı bir evren mis
- +1 yıl
Teknoloji çok gelişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir anda yitip gideceksende bir sözün olmalı bir açıklama ihtiyacı kişi kendinde hissetmeli.. acı çekmek ölmekten daha kötüdür.. karşındakini bu yüzden daha iyi tanımlayabilmen duygularını fazla bağlayıcı unsurlar olmadan biraz sağlıklı yaşamak gerek...
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kimseye fazla bağlanmamak gerek
+1 yılHayatımdan çıkarırım. Bir açıklama yapamayacak korkak biri olduğunu gösterir
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç böyle türden bir terk ediliş yaşadın mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCehennemin dibine kadar yolu var. Yapacak bir şey yok
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir terk ediliş yaşarsan depresyona girer misin?
- +1 yıl
Kesinlikle hayır 😄
- +1 yıl
Ben de öyle düşünmüştüm aldksjf
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirden bire açıklama bile yapmadan defolup gidiyorsa zaten umurumda olmaz ki.. Başına bir şey gelir o başka konu ama bilinçli şekilde giden kişinin üzerine sifonu çekerim olur biter.. :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıkla ilgili bı durum değilse güle güle der yoluma bakmaya çalışırım sonuçta hayat devam ediyor bı yerden tutunmak lazım ölenle ölünmez gidenle gidilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim değil ama çok sevdiğim birinin gelmişti resmen travma olmuş hiç kimseye yaklaşmıyordu haliyle
11 Yorumla- +1 yıl
İnsan o saatten sonra birine bağlanmaya korkar
boş ver , bunu yapan birinin ardından ne düşünüp üzülücem , demekki ne kaybetiğini anlamayıcak kadar canım. O gittikten sonra düşünüceğim tek şey neden böyle bi canım muhatap olmuşum olurdu ,
O zaten kaybetmiştir
19 Yorumla- +1 yıl
Hem kızıyorsun hem de canım diyorsun. Canın mıydı? Çok mu seviyordun?
- +1 yıl
Peşine düşmez miydin?
- +1 yıl
Haklısın sanırım teşekkürler
+1 yılaslında üzerinde durulması gereken bir konu, aldatmaya maruz kalmış kadın ya da erkek çok sevdiği halde artık ilişkiyi sürdüremiyor aşırı kırılgan oldukları için ama bir yandanda sevsede arayıp sorma olayını bitiriyolar.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle yapıyorlar?
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Umrumda olmaz yoluma bakarım.
22 Yorumla- +1 yıl
Hayatına başkası girdikten sonra geri dönerse senin için bir değeri olur muydu? Neden gittiğini sorar mıydın?
+1 yılBence aşırı zor bir durum yani yapılacak pek bir şey yok onsuz devam edeceksin geri dönse bile kabul etmeyeceksin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yıllardır hayatımda olan biriyse neyi neden yaptığını az çok anlar farkederim ve ona göre anlayışla karşılarım veya üstüne giderim.
10 Yorumla
+1 yılGidiyorsa açıklama yapıp gitsin aniden gitmesin
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç böyle bir şey yaşadın mı?
- +1 yıl
Yok, çok şükür bunu yaşamadım.
- +1 yıl
Tecrübe edinmek gerek askdjlf
- +1 yıl
Başıma bir bu gelmedi o da gelmesin uğraşamam
- +1 yıl
Gelmez umarım asdfjjkl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık mesajı atar engellerim peşinden mi koşcam aw
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmam ayrılmanın da bi onuru saygısı olur asla da bi daha sevgili olmam
10 YorumlaKendi bilir kıçında gezmem herkes kendine yakışanı yapar.
10 YorumlaAdı da mı varmış... yaşadım... sayesinde... güvenmeye de korkuyorum... biri susunca ya gittiyse diye...
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım üstesinden gelebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesajlaşarak uyuduk
Sabahı ne telefonlara cevap verdi ne de mesajlara
Hiçbir haber alamadım
Aradan 7 ay geçtikten sonra beraber çekildiğimiz bir resmimizi gönderdi
Sebepsiz bırakılmak daha zor
11 Yorumla- +1 yıl
En kötü terk edilme biçimi buymuş
mesela burada çok hayalet var, çok istekli sohbet başlatıp sonrasında ki günlerde tamamen yok oluyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Buradan da çok var doğru alsdkfj
+1 yılEski manitalarıma sormak lazım benim etrafımdan kaybolmak pek kolay olmaz 😎
11 Yorumla- +1 yıl
akjdladf neden kolay olmaz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşıma geldi çok berbat bir durum insanın nefesi kesiliyor gibi oluyor rüyadan uyanmış gibi oluyor
27 Yorumla- +1 yıl
Sonradan ne oldu devamında görüştün mü hiç
Cevap sahibi+1 yılGeldi 2yıl sonra kovdum sövdüm hala ara ara karşıma çıkıp hayayıma dahil olmaya çalışır
Cevap sahibi+1 yıl*hayatıma
- +1 yıl
Gizlden çıkar mısın lütfen. Bu konu hakkında konusalmm
Cevap sahibi+1 yılKonuşacak pek bir şey yok
- +1 yıl
Sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendimi kötü hissederim, bir aciklama yapmali ya 😑
10 Yorumla
u +1 yılHelvasını kavururum
28 Yorumla- +1 yıl
aljkdf bir tabak alırım
- +1 yıl
Bana da yolla sjjsjsk
- +1 yıl
Oyş helva severler 😃
- +1 yıl
Helvası yapılan kişi ben olmadığım sürece severim asdlfjk
- +1 yıl
Bana helva olsun farketmez kimin olursa olsun skjsjsjs
- +1 yıl
Öyle yaptığını bilirsen kavurursun, bilmezsen aşkitoma ne oldu diye ağıt yakarsın 😂
- +1 yıl
Oha :D @GüzellikPeriSi_ acımasızca oldu bu djdjd
@Ekmek_Kırıntısı tövbe de - +1 yıl
@dreamghosters o sosyetiği çoktan uçurdum, kimseye bir halt olmaz.
+1 yılCIA FBI MI6 seferber ederim zira haber vermeden ortadan kaybolmax 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
yeni moda terk etme şekli bu. artık vedalaşmak yok alkdsjff
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyi yaparsın bunu narsist 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Narsidt deilim ya adımı çıkarma 🤣😅😂
- +1 yıl
Çıkarayım da burdan kız bulama 😈😅😅😅
- +1 yıl
Daha çok kız bulurum. Buradaki kızlar narsist seviyor 🤣
- +1 yıl
İyi bul o zaman 😂
- +1 yıl
Sen bunu yazdiktan sonra beş kız mesaj attı. Play boy oldum senin yüzünden 1🤣
- +1 yıl
Hahahah 😅😅😅
+1 yılCehenneme kadar yolu var ne diyim
12 Yorumla- +1 yıl
akdsjlfl başka söze gerek yok asklfjd
- +1 yıl
Sanırım evet😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılyeni birini bulurum kendi kaybetmiş ben değil
115 Yorumla- +1 yıl
Uzun süreli biri ilişkin ise peşine düşmez misin? Geri dönmesini beklemez misin?
Cevap sahibi+1 yılÖyle bile olsa tek kademede siliyorsa bende silerim.
- +1 yıl
Ama sen neden sildiğini bilmeyeceksin. Acaba başkasını mı buldu, beni aldatıyor muydu diye aklına takılmaz mıydı?
Cevap sahibi+1 yılHayır neden takılsın dediğim gibi kendi kaybeder. Biri aldatıp vs giderse burada kaybeden taraf ben olmam
- +1 yıl
Ne bileyim hayal kırıklığına uğrama hissi falan kötü oluyor
Cevap sahibi+1 yılKendi değerini bilirsen değil hayal kırıklığı öfke bile duymazsın özgüvensizlikten bunlar
- +1 yıl
Özgüvenle mi alakalı bilemiyorum ama karşındaki kişiye çok güvenip boşa çıktığını görünce hayal kırıklığı olması normal değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYani biraz ama karşımdaki çöpe atabiliyorsa bende düşünmem
- +1 yıl
Hiç başına geldi mi böyle bir şey?
Cevap sahibi+1 yılGeldi
Cevap sahibi+1 yıl1 gün içimden geldiğince ağladım özgüvensiz olduğum bir dönemdi ve kendime suç buldum ertesi günü toparladım ve hayatıma devam ettim tekrar başıma gelse tek damla göz yaşı dökmem
- +1 yıl
Hiç umurunda olmadan unuttun gitti mi?
Cevap sahibi+1 yılArada aklıma geliyor tamamen unutmam imkansız tabi ama beni üzerek gelmiyor aklıma tecrübe olarak geliyor
- +1 yıl
Neden terk ettiğini öğrenebildin mi?
Cevap sahibi+1 yılYok bahanelerini merak etmedim
+1 yılBak bunu baya bir yaptım
113 Yorumla- +1 yıl
Neden yaptın?
- +1 yıl
Toksikleşmeye başladıkları değer bilmedikleri için. Şeytanı mı uyandırıyorlar.
- +1 yıl
Öyle aniden hiçbir şey demeden ortalıktan kayboldun mu? Sebebini hiç merak edip peşine düşen olmadı mı?
- +1 yıl
Taktik şu en son iyi ama dramatik bir an geçiriyorsun sonra bam ortadan kayboluyorsun.
- +1 yıl
Kafalarını olabildiğince bulanık bırakman lazım. O an aranız %60 iyi %40 kötü olmalı
- +1 yıl
Ondan sonra ne oluyor, onlar kafayı yiyor mu?
- +1 yıl
Evet ilk hafta panik şekilde çeşitli senaryo kuruyorlar sonraki haftalardada psikolojik bunalıma giriyorlar.
- +1 yıl
Onların o şekil üzülmesi sana ne hissettiriyor?
- +1 yıl
Küstahlara verilmiş cezada çektikleri eziyetin bana verdiği mutmain bir his.
- +1 yıl
Sonra seni unutup başkalarıyla olduklarında üzülür müsün?
- +1 yıl
Bak bu hayatta bırakan değil bırakılan üzülür, o hareketi yapacak hale geldiysen zaten o kişiye karşı içinde zerre sevgi kalmamıştır heleki birde alacağınıda almışsan , ondan sonra onun çabası bataklıkta çırpınmaya benzer. Ve hiçbiri asla daha iyi bir konumada gelemedi zaten çabaladıkça dahada battılar. Ellerini tutarken değer bilmeleri gerekiyor saçma sapan şekillerde yıpratmaya çalışmamaları gerekiyordu.
- +1 yıl
Yani bir bakıma haklısın tabi. Hak edene hak ettiği gibi davranmak gerekiyor
- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılartık her şey güzel gitmemiş olur,
111 Yorumla- +1 yıl
Dün seni çok sevdiğini söylüyor ve beraber çok eğleniyorsunuz, evlilik hayalleri kuruyorsunuz ve ertesi gün adam tamamen kayboluyor. Hayalet oluyor. Çok üzülür müsün?
- +1 yıl
şu an empati kurmak bile istemiyorum desem,
- +1 yıl
Çok mu kötü bir durum? Neden kurmak istemiyorsun?
- +1 yıl
çok kelimesinin ötesinde bir şey,
- +1 yıl
Haklısın çok kötü bir durum. İnsan en azından ne olduğunu bilmek ister
- +1 yıl
ne olduğunu değil de neden olduğunu merak ederdim sanırım
- +1 yıl
Cevap olmadığı için sürekli bunu düşünürdün ve unutması zor olurdu
- +1 yıl
ya tamamiyle kafamda bitirirdim ve hayatıma devam ederdim ya da takıntı yapıp bulmaya çalışırdım,
- +1 yıl
En iyisi sevmemiş demek ki deyip unutmak
- +1 yıl
belki ardında başka bir neden vardır, bilemeyiz
- +1 yıl
Başka ne neden olabilir ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah cezasını versin
16 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi?
- +1 yıl
Hayır, hiç başıma gelmedi. Umarım gelmez de yoksa karşı tarafın başı belaya girebilir
- +1 yıl
Nasıl bir bela alsjdkf
- +1 yıl
Kara bela djxj
- +1 yıl
Belanın karasına bulaşmamak lazım aslkjdfl
- +1 yıl
Kesinlikle sjsj
+1 yılİnsan bir açıklama yapıp öyle giderdi, suçlu gibi kaçmak nedir
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!