Sizin biriyle sevgili olabilmeniz için hangisi olmazsa olmaz? Dış görünüşü iyi olmayan biriyle sevgili olabilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tipine şans verir karakterine aşık olursun. Eğer bizde karakter yok ise tipine aşık oluruz
Tipi iyi değilse karakterini tahmin mi edecek uzaktan?
Şans vermediğin için edemezsin. Maalesef gözün beğenmediğini gönül kabul etmiyor
O zaman karakter falan ne saçmalıyonuz? Tip desenize
Sen sordun ben cevapladım, lakin soruna cevap verene saçmalıyorsun diyorsan ben yanlış yerde karakterden bahsediyorum
Karakter falan önemli değil. Tip en önemli ve tek kriterdir.
İlk olarak tip önemli daha sonra karakter önemlidir
Karakter zerre umurlarinda degil zaten artik itiraf ediyorlar
Karakter sağlam olmalı
dış görünüş tabiki önemli
karakter
Tipsiz biriyle karakteri iyi diye sevgili olabilir misin?
olmustum
ama karakteri de düzgün falan değilmis zaten aldattı
Niye aldattı ki? Sizin sağlıklı bir cinsel ilişkiniz olmasına rağmen niye aldattı?
sarışın cekti canım sarhostum dayanamadım dedi sakasız böyle dedi
Yakışıklı çocukmuş ama ne yaparsa yapsın hakkıdır. Ayrılmaman lazımdı.
ne diyon ya kardesim
Yakışıklıymış ki hem seni hem de başka bir kızı etkileyebilmiş. Bak ben mesela tipsizim 30 yaşındayım daha 1 kızın eline dokunmuşluğum yok. O adam yakışıklı ise yaptığı her şey onun hakkıdır.
KJHGFCDXCFVGBHNJMKÖNBVC sana nasıl yorum yapacağımı bilemedim 1. si bahsettiğimiz kisi toplumun yakısıklı diyeceği birisi değildi ne boy ne tip olarak ama dediğim gibi ben dıs görünüsle ilgilenmem 2. si Kız eskorttu 3. sü yakısıklı olsaydı dahi böyle bir hakkı asla olamaz bu tamamiyle karaktersizlik 4. sü bence tek bir kızın eline dokunmama sebebin tipsiz olman değil özgüvensizlik cünkü yakısıklı dediğin insanların her seyi yapma hakkı oldugunu düsünüyorsun 5. si de umarım troll değilsindir bos bos zamanımı harcadın
Troll değilim ve özgüvenle zerre alakası yok.
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz
Çirkin bakınca taciz ediyor.
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Çirkin küfür edince ağzı bozuk.
Yakışıklı az harcayınca tutumlu
Çirkin az harcayınca cimri
Yakışıklı yere tükürünce içinden geldiği gibi davranıyor.
Çirkin yere tükürünce iğrenç pislik insan.
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Çirkin kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı tek başına oturunca çok cool
Çirkin tek başına oturunca çok içine kapanık.
Yakışıklı yakışıklıyım diyince özgüvenli
Çirkin yakışıklıyım diyince bu da kendini bir bok sanıyor.
Yakışıklı çirkinim diyince mütevazi
Çirkin çirkinim diyince özgüvensiz.
Yani sen ne yaparsan yap. Yaptığın şeyin karşında oluşturduğu etkiyi tipin belirliyor. Kızlar yakışıklı erkeklerin yaptıkları herşeyi zaten iyiye yordukları için , yakışıklı erkeklerin karakterleri düzgün gibi geliyor. Çirkinsen de tam tersi , iyi bir şey yaparsan çok iyi bir arkadaş oluyorsun sadece. Asla çekici bulmadıkları için içlerine alabilecekleri biri olarak görmüyorlar. Kısacası , konu özgüvenli olup olmamak değil. Konu yakışıklı veya çirkin olmak.
Bak kardesim evet toplumun genelinde böyle bir algı var ve keske olmasa ama karakterin gercekten düzgünse karsına mutlaka düzgün birisi cıkar Belki de dogru kisi cıkmamıstır böyle düsünme lütfen Dıs görünüsün hic önemi yok aslında karsındaki insanlar da yeterli olgunluğa erişmişse bunu bilir Yeterli olgunluğa erismemis ve seni dıs görünüsüne göre yargılayacak insanları da bos ver zaten Umarım her sey istediğin gibi olur gercekten bos yere sıkma canını
Herkes beni dış görünüşüme göre yargılar.
Tipi güzel olmayanın karakterine bakılmaz.
Karakter
En son reddettiğin kişi karaktersiz miydi?
Kimse yok o yüzden kimseyi redddetmedim
Şuanda sevgilin var mı? Veya oldu mu hiç?
Yok 10 yıldır yok 10 yıl öncekide bilerek ayrılmak için iğrenç hareketler pislikler yaptı.
Karakterini bozuk göstermek için her yolu denedi direk ayrılmak istiyorum dememek için bende ipleri kopardım ve azad ettim. Beklediğim gibide oldu benden ayrıldı hemen başkasıyla evlendi
Benim hiç olmadığı için kıskandım.
Neyi kıskandın
Yakışıklı adammış ama
Kim
Eski sevgilin işte. Adamdaki lükse bak , birini bırakıp ötekiyle evleniyor falan. Bu kesinlikle yakışıklı birinin yapabileceği bir şey.
Tiple alakası yok aura olayı çok çirkindi hatta burnu patates gibiydi
Demek ki tipsiz değilmiş ki arzulamışsın.