Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 12,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben ikisine de önem veriyorum hiç boşuna sadece karakteri düzgün olsun tip önemli değil demek istemiyorum hem tip hem karakter benim için çok önemli.
Tabii ki şöyle bir şey de var o sevgi aşk sevda insanın kalbine bir kere düşünce gerçekten de karşı taraf ne kadar kötü görünürse görünsün çok fazla umrunda olmuyor ama genel olarak dış görünüşe de önem veriyorum karaktere tabii ki önem veriyorum bunu artık söylememe gerek yok.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Lifeisnice | Aşk İlişkileri konusunda 685 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Karakter daha önemli tabi ama bu çok karakterli ama beğenmediğin biri ile olmak değildir. Ortalamanın üstünde bir tipe sahip ama karaktersiz biri yerine karakteri yerinde ve tipi de en azından gözünüze biraz hoş gelecek düzeyde olması demektir.
şimdi kimse burada bos yere gogsunu gere gere edebiyat yapmasin, ki ben de dahil. tipine bakılıp begenilmedigi surece kimsenin karakteri de pek merak edilmez istisnalar harici. Sana cirkin gelen başkasına güzel gelir, sana güzel gelen başkasına çirkin gelir tamamen goreceli bi kavram olduğu için. Kim, kimin güzellik algısına uyduysa karakterine de bakılır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yorumla
TAPASYA_ | Aşk İlişkileri konusunda 291 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Valla tip de aşırı önemli açik olmak gerekirse sadece karakter diye tipi goz ardi edemeyiz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
therapistcat | Aşk İlişkileri konusunda 879 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
121Ben ikisine de önem veriyorum hiç boşuna sadece karakteri düzgün olsun tip önemli değil demek istemiyorum hem tip hem karakter benim için çok önemli.
Tabii ki şöyle bir şey de var o sevgi aşk sevda insanın kalbine bir kere düşünce gerçekten de karşı taraf ne kadar kötü görünürse görünsün çok fazla umrunda olmuyor ama genel olarak dış görünüşe de önem veriyorum karaktere tabii ki önem veriyorum bunu artık söylememe gerek yok.
Karakter daha önemli tabi ama bu çok karakterli ama beğenmediğin biri ile olmak değildir. Ortalamanın üstünde bir tipe sahip ama karaktersiz biri yerine karakteri yerinde ve tipi de en azından gözünüze biraz hoş gelecek düzeyde olması demektir.
şimdi kimse burada bos yere gogsunu gere gere edebiyat yapmasin, ki ben de dahil. tipine bakılıp begenilmedigi surece kimsenin karakteri de pek merak edilmez istisnalar harici. Sana cirkin gelen başkasına güzel gelir, sana güzel gelen başkasına çirkin gelir tamamen goreceli bi kavram olduğu için. Kim, kimin güzellik algısına uyduysa karakterine de bakılır.
Valla tip de aşırı önemli açik olmak gerekirse sadece karakter diye tipi goz ardi edemeyiz
tipini beğenmediğinin, karakterini sorgulamazsın :)))
İkisi de önemli karakter biraz daha ağır basıyor.
İkisi de önemli benim için
Karakter ama tipde önemli
Karakter
Karekter
Karakter
Karakter >>>>>
Nefes alıp vermesi