Selam
Arkadaşım olarak gördüğüm birisi sürekli saçma sapan konular açarak örnek:nasılsın?
***Kişisiyle gorustun mu ben ulaşamıyorum
Veya burcun ne falan diye bana mesaj atıyor hoşlanıyor olabilir mi?
Selam
Arkadaşım olarak gördüğüm birisi sürekli saçma sapan konular açarak örnek:nasılsın?
***Kişisiyle gorustun mu ben ulaşamıyorum
Veya burcun ne falan diye bana mesaj atıyor hoşlanıyor olabilir mi?
Sana ilgisi var ve seninle muhabbet açmaya calışıyor. Seninle konuşmaktan çok mutlu oluyor. Ama eminim sende çocuğu tersliyorsundur sürekli. Yazık..
Hoşlaniyor senden sanırım. Peki ya sen?
Hımm bu kötü.. Kırılacak çocuk.
Ne yaptı hayırdır.
İnsan kimi sevecegini seçemez ki
Yani kötü bir durum tabi çocuk için ama kız da ne yapabilir abi bir şey hissetmiyorsa. Ne ilginç bir savunma bu😅 aynı şey tam tersi de olabiliyor bu hayatta maalesef bunlar oluyor elden bişey gelmez bazen. Mesela benim bir erkek arkadaşım bir kızdan hoşlanıyordu, kız ona o gözle bakmıyordu. Çocuğun başka yakın kız arkadaşı vardı o arkadaşımdan hoşlanıyordu ama arkadaşım d ona o gözle bakmıyordu 😂🙄 öyle bir paradoks un içine girmişti çocuk. ne oldu bilmiyorum görüşmüyoruz ne zamandır
@Mericeyn10 Yo ben bir şey demedim. Sadece çocuga uzuldugumu soyledim. Yoksa tabi ki kendini zorlayarak bir sey hissedemezsin.
Teşekkürler
Cevap
5Cevap
Rahatsız olduğunu belirt bence güzel bir üslupla ya da sormayı dene neden böyle yapıyorsun gibisinden
Seni tavlamaya çalışıyor
Seni ıstırmak istiyor anlaşılan
Sor direkt hoşlanıyor musun?
en fazla saçmalama der. yanılmışsan
ricalar
Takmış durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?