Aşk İlişkileri Sitedeki birinden hoşlanıyorum ama nasıl biri tam bilmiyorum benim için öğrenir misiniz 😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncellllll Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkese Sitedeki birinden hoşlanıyorum ama nasıl biri tam bilmiyorum benim için öğrenir misiniz 😅? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
secondd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tabi nick ne gdcbfdsfb 1 5 Yorumla Soran +1 yıl @denizege37477 ksskjssn Yorumla secondd +1 yıl Normal birine benziyor soru sorduğunda görüş falan yap dikkatini cek güzelde bı profil fotosu yazar sana xbdjsn Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederim ☺️🌸 Yorumla secondd +1 yıl Ne demek bu hikayenin devamını merak ediyorum ama bana istediğin zaman yazabilirsin xbdjxns Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim 🥰 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Biz niye öğreniyoruz sen sor öğren 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum ama Yorumla 34Constantine +1 yıl O zaman kalkışma öyle şeylere. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasıl öğrenicez 2 29 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Stalk yaparak ya da konuşarak? Sohbet ederek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece kızları takip etmiş Yorumla Soran +1 yıl Olsun arkadaşıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç erkek yok mu arkadaşı Yorumla Soran +1 yıl Yoktur belki 🙄 Yorumla Soran +1 yıl O sapık değil bence diğerleri gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem artık Yorumla Soran +1 yıl Of ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Neyse teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim, bu çocukla konuşmamı istiyor musun peki nasıl biri olduğunu öğrenmek için? Yorumla Soran +1 yıl Yapar mısın ki gerçekten 😃 çok teşekkür ederimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparım da nasıl başlatıcam ki 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 😅 bilsen ve utanmasam ben konuşacağım zaten ama olmuyor. Merhaba nasılsın falan desen? Yorumla Soran +1 yıl Benim şimdi gitmem gerekiyor da bir şeyler yazarsan ve nasıl biri olduğunu öğrenirsen bana haber ver olur mu, çok sevinirim ☺️🌸 iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam veririm ama o bu sorunu görmeyecek mi Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Sorunun sahibi erkek kendine yazdirmak için yapıyor puhahahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @RΞSPΞCT yok artık ya değildir Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Kanka abazalar her türlü yolu dener Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Hshdhshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @RΞSPΞCT sanmıyorum öyle olduğunu Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Ffğhhh neyse Yorumla Soran +1 yıl @RΞSPΞCT yuh snsnns Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsa engeller zaten Yorumla Soran +1 yıl Sorumu şikayet eder misiniz o görmesin Yorumla Soran +1 yıl Yazdın mıığ ;D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yazmadım hala istiyor musun yazmamı Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Sen öğren keşfet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fake hesap aç yaz 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazacağım ki 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selam nasılsın nerde yaşıyorsun okuyor musun çalışıyor musun falan sonra devamı gelir Yorumla Soran +1 yıl Gelmezse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fake hesaptan dene ve gör bir şey kaybetmezsin. Böyle olumsuz düşünerek her zaman kaybedersin. Sen yazmazsan başkası çoktan ona yazar ve sevgili olurlar. Sen de ömrümün sonuna kadar yalnız kalırsın Yorumla Soran +1 yıl Yaa tamam Yorumla
Çapkınzeus38 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Kim acaba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @denizege37477 Yorumla
Nakre04 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yaz ona direk 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz 🙈 Yorumla Nakre04 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Ne yazacağım ki ayrıca utanıyorum Yorumla Nakre04 +1 yıl Sen utanırsan utanmayan biri kapar sonra üzülme Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🥺 Yorumla Nakre04 +1 yıl Bak düşünmek bile üzüyor sen dediğimi yap yaz Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öğrenirsin 😏 0 8 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Yardmci olurus Yorumla Soran +1 yıl Tişikür ederimm Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yardımcı olabilirsiniz peki 😃 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Hm 🤔🤔 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Bunu öğrense öğrense bı kız öğrenebilir ya da başka bir hesaptan sohbet et Yorumla Soran +1 yıl Uff 🙁 Yorumla Soran +1 yıl @denizege37477 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabi nick ne gdcbfdsfb
@denizege37477 ksskjssn
Normal birine benziyor soru sorduğunda görüş falan yap dikkatini cek güzelde bı profil fotosu yazar sana xbdjsn
Yaa teşekkür ederim ☺️🌸
Ne demek bu hikayenin devamını merak ediyorum ama bana istediğin zaman yazabilirsin xbdjxns
Tamam teşekkür ederim 🥰
Biz niye öğreniyoruz sen sor öğren
Utanıyorum ama
O zaman kalkışma öyle şeylere.
Nasıl öğrenicez
Bilmem..
🤷🏻♀️
Stalk yaparak ya da konuşarak? Sohbet ederek?
Kim peki
Sadece kızları takip etmiş
Olsun arkadaşıdır
Hiç erkek yok mu arkadaşı
Yoktur belki 🙄
O sapık değil bence diğerleri gibi
Bilemem artık
Of ya 🥺
Neyse teşekkürler
Rica ederim, bu çocukla konuşmamı istiyor musun peki nasıl biri olduğunu öğrenmek için?
Yapar mısın ki gerçekten 😃 çok teşekkür ederimm
Yaparım da nasıl başlatıcam ki 😅
Bilmiyorum 😅 bilsen ve utanmasam ben konuşacağım zaten ama olmuyor. Merhaba nasılsın falan desen?
Benim şimdi gitmem gerekiyor da bir şeyler yazarsan ve nasıl biri olduğunu öğrenirsen bana haber ver olur mu, çok sevinirim ☺️🌸 iyi geceler
Tamam veririm ama o bu sorunu görmeyecek mi
Sorunun sahibi erkek kendine yazdirmak için yapıyor puhahahahha
@RΞSPΞCT yok artık ya değildir
Kanka abazalar her türlü yolu dener
Hshdhshs
@RΞSPΞCT sanmıyorum öyle olduğunu
Ffğhhh neyse
@RΞSPΞCT yuh snsnns
Öyle olsa engeller zaten
Sorumu şikayet eder misiniz o görmesin
Yazdın mıığ ;D
Hayır yazmadım hala istiyor musun yazmamı
Sen öğren keşfet
Fake hesap aç yaz
Ne yazacağım ki 🙈
Selam nasılsın nerde yaşıyorsun okuyor musun çalışıyor musun falan sonra devamı gelir
Gelmezse?
Fake hesaptan dene ve gör bir şey kaybetmezsin. Böyle olumsuz düşünerek her zaman kaybedersin. Sen yazmazsan başkası çoktan ona yazar ve sevgili olurlar. Sen de ömrümün sonuna kadar yalnız kalırsın
Yaa tamam
Kim acaba
@denizege37477
Yaz ona direk
Olmaz 🙈
Neden
Ne yazacağım ki ayrıca utanıyorum
Sen utanırsan utanmayan biri kapar sonra üzülme
Yaa 🥺
Bak düşünmek bile üzüyor sen dediğimi yap yaz
Tamam
Öğrenirsin 😏