Merhaba iyi geceler hepinize arkadaşlar erkek arkadaşımla yeni başladık aramızda 4 yaş var ben büyüğüm ve o bana 2 senedir aşıkmış içten içe yani açıldı bana sonra biz denemeye başladık sonra da ilişkimiz başladı aynı iş yerindeyiz ancak bu çocuk bana açıldığından beri panik atak geçiriyor ve beni o an görmek istemiyor bugün oturduk sohbet ettik güldük konuştuk ve yanında otururken ben benim kafamı göğsüne bastırdı sonda saçlarımı kokladı ve saçımı öptü başka masum olmayan bu zamana kadar hiç bir şey geçmedi aramızda daha sonra ensemden öptü ve bu kadar ama birden bire çok kötü oldu bana yakın olduğunda bu kadar BİLE bir yakınlaşmada panik atak geliyor ve bana dedi ki midem bulanıyor ellerim uyuşuyor çok kötü oldu ve göğsünü tuttu bana dedi ki sen git ben sana yazacağım hala haber alamadım ama servisle giderken o servis kullanmıyor normalde bir kez geldi bizimle ve yanıma oturdu sonra yine atak geçirdi elimi tuttu öptü avucumdan ama servisten indi nefes alamadı bu neden olur? Yani o an beni görmek istemiyor mesela ama bu kadar bir yakınlıkta BİLE atak geçiriyor sebebi nedir ve yemin ederim ölecek gibi oluyor..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmaz bu çocukla senin iş. Geçen de anlatmıştım.
Kimsiniz siz?
Sen şef değil misin?
Hayır
Biri bana bu hikayenin aynısını anlattı hatta o soruda oğlan işyerinde ki bir kıza baktığı için sinirliydi soruyu soran kişi.
Yok ben ilk defa yazıyorum
Oda BİLE diye yazardı))
iPhone kullanıyorum genelde bazı kelimeleri büyük yazıyor da siz neden bahsediyordunuz ben ilk defa yazıyorum size yalan borcum yok ki benim
Vay be… harbi aşık olmuş. Bende böyleydim çok sevmiştim bir çocuğu 1 sene peşinden koştum çok heyecanlanırdım aynı böyle. Onun elinde olmayan bişey. Zamanla alışır. Anladığım kadarıyla baya sevmiş ve aşık olmuş
Ama yani dokunurken bile yüzüme çok garip oluyor yüzü.. nasıl olacak böyle alışamadı 4 ay oldı
Adam 2 senedir aşık senin haberin yokken o ölüyo aşkından öyle düşün. Valla çok temiz seviyo belli ki anlayış göster bence yavaş yavaş geçer
Anlayışlıyım zaten bir kere sarıldı ve ensemden öptü sonra midesi bulandı elleri uyuştu nefes alamadı çok içine kapanık zaten..
O yine iyiymiş benim hoşlandığım çocuk yanıma oturmuştu o kadar heyecanlanmıştım ki hatta dönüp bakmıştı oturduğu yerden kalbimin atışı sanki dışardan vuruyordu öyle geliyordu 1 gün boyunca yemek giyememiştim midem bulanıyordu heyecandan her aklıma geldiğinde de yemek yiyemiyordum çok güzel hislerdi :(
Oda bunları yaşadı hasta oldu işe gelemedi sebebi sensin dedi bana ama yani ben üzülüyorum neden böyle ben sanki ona bişey mi yaptım
Ay kıyamam ya aynılarını yaşadım ben de okula 1 ay falan gidememiştim. Ama sebebi sensin diye sana şey yapmasına gerek yok aşk bu yani keyfini çıkarın bence böyle hisler kolay kolay bulunmaz
Gerçek aşk mı diyorsun peki büyük olmam engel mi
Kafanız uyuşuyorsa birbirinize denkseniz bence bir engel değil bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın senin için bir mücadele verebiliyor mu vs bunlara bakarsan ileride kafanda oturur bazı taşlar bence böyle heyecanların yaşanması çok güzel günümüzde böyle bişey çok nadir olduğu için insanlar hep böyle rahat ulaşılabilir kolay ilişkiler basit ilişkiler yaşıyor. Bence aşk böyle bişey umarım çok mutlu olursunuz…
Çok teşekkür ederim canım.. bazen kavga ettiğimizde sorumluluk alamıyorum diyor bana yani üstlenemiyorum sanırım yaşından sebep diyor sonra yanıma geliyor sarılıyor ben seni çok seviyorum anlaşmamız lazım sensiz yapamıyorum diyor çok güzel bir kokun var diyor ve yanımda çok zorlanıyor..
Bence yaşın ondan büyük diye değilde genel olarak seni kaybetmeme amaçlı üstelemiyor olabilir. Ama zamanla sana alıştıkça kendini rahat ifade etmeye başladıkça düzelecektir. Gözlemleye devam etmelisin bana kalırsa.
Toxsic ilişki modeli Zehirli
Derken?
Sizin iş olmaz Hem yaş farkı hem ayilma bayılma olayı Normal sağlıklı biri değil karsindaki
Sağlıklı değil derken?
Bu panik atak dediğin şey psikiyatrik bir hastalık Kendini koruma. altina alma Sana karşı kendini koruyan biri normal mi Erkek bu hem
Cogito ergo sum
Bana yakın olunca oluyor ama beni çok sevdiğini biliyorum ama kendini toparlamamışlar
Toparlayamıyor ben varken
Bazen sevmek yetmez sana zarar verir Demek istediğimi anladın mı Bir zaman sonra rahatsızlık verecek zarara dönüşecek
Erkek rol modeline aykırı bu tip insanlar
Zarar noktasını açar mısınız
O sevgi aşırılığa kaçar rahatsızlık yaratır Baskı ve kıskançlık hastalığı Hastalıklı sevgi modeline döner
Gerçekten anlattığın gibiyse durum kötü ozaman.
Yemin ederim böyle ne demek kötü derken?
Sağlık sıkıntılari ola bilir
Panik atak işte? Ama benimle alakası nedir bunun o an beni uzaklaştırıyor git diyor ama bil seni çok seviyorum diyor
Senin bilmemi istemediği bir hastalığı ola bilr bence
Olsa söyler.. ama benimle başlamış bu panik atak hali öyle söyledi
İlginç
Panik
Neden ama
tahrik oluyor :/
Nasıl yani ama neden panik atak b
heyecanlaniyor
Anlıyorum ama yani sonra o an beni görmek istemiyor?
Ne alakası var