Merhaba arkadaşlar sabahtan beri düşünüyorum?

Merhaba iyi geceler hepinize arkadaşlar erkek arkadaşımla yeni başladık aramızda 4 yaş var ben büyüğüm ve o bana 2 senedir aşıkmış içten içe yani açıldı bana sonra biz denemeye başladık sonra da ilişkimiz başladı aynı iş yerindeyiz ancak bu çocuk bana açıldığından beri panik atak geçiriyor ve beni o an görmek istemiyor bugün oturduk sohbet ettik güldük konuştuk ve yanında otururken ben benim kafamı göğsüne bastırdı sonda saçlarımı kokladı ve saçımı öptü başka masum olmayan bu zamana kadar hiç bir şey geçmedi aramızda daha sonra ensemden öptü ve bu kadar ama birden bire çok kötü oldu bana yakın olduğunda bu kadar BİLE bir yakınlaşmada panik atak geliyor ve bana dedi ki midem bulanıyor ellerim uyuşuyor çok kötü oldu ve göğsünü tuttu bana dedi ki sen git ben sana yazacağım hala haber alamadım ama servisle giderken o servis kullanmıyor normalde bir kez geldi bizimle ve yanıma oturdu sonra yine atak geçirdi elimi tuttu öptü avucumdan ama servisten indi nefes alamadı bu neden olur? Yani o an beni görmek istemiyor mesela ama bu kadar bir yakınlıkta BİLE atak geçiriyor sebebi nedir ve yemin ederim ölecek gibi oluyor..
Merhaba arkadaşlar sabahtan beri düşünüyorum?