Arkadaşlar bı arkadaş grubumuz var. Daha çok yeni. 3. Buluşma falan gerçekleşti dün. Çocuklardan biri en yakın arkadaşımin sevgilisi. Bu vesileyle bizm kız grubu o ekiplw takılıyoruz. Bı çocuk var bu çocuk diğer iki arkadaşimla konusuyor baya bülbül gibi. Ama benle konuşurken yüzüme bile bakamıyo. Hatta biz hiç konuşamıyoruz resmen. Bı garip anlamadım. Diğer iki kız arkadaşımda bizi shiplemis. Aramızda elektrik oluşturmaya çalışıyor. Bizi yan yana oturtmaya çalışmışlar bilerek. Ama çocukla aramızda uçurum var resmen. Uzak oturuyorz. Ve hafif birbirmize sırtımız dönük. Niye böyleyiz. Bu arada çocuk benim 5 yaşındaki erkek kardeşimle herkesten daha çok ilgilendi. Hatta benim en yakın arkdaslarmdan bile daha çok ilgilendi. Ama benle ilgilenmiyo mxmekxkskskksdkks
(Ekipte 3 kız 4 erkek var bu arada dün de onların bir kız arkadaşı geldi 4 kız 4 erkek olduk xnskdkskskks)
Hatta çocukla yan yana oturuyoruz arkadaşım dedi ki mezeleri kim yaptı yanımda ki çocukta dediki ben yaptm arkadaşımda tebrik ederm kız sende tebrik etsene dedi bana bende hiç çocuğun yüzüne doğru dönmeden tebrik ederm dedm oda hiç benim yüzüme dönmeden teşekkür ederim dedi ikimizde masaya bakarak konusmusuz arkdslarmda haliyle güldüler bize nxkekskksks ve bencede komiktik yani nzmskskskskskosks
Neden yüz yüze bakamiyoruz cidden bunu anlamadım. Sizn fikriniz var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen hangisini hissediyorsun?
Çekim var ama ikimizde istemiyoruz bence. Aynı arkds grubuyz die. O gün alkol masasinda ben en yakın arkdsmla hafif bı tartistm. Sonra babam aradı kalkıp eve gittim. Kimseyle vedalasmadim. Baya apar topar hızlı hızlı bastım gittim. Herkesin moreli bozuldu benm yuzmdn. Bugün de işte çocukla konuşmuşlar. Sen istermisn o kızla biseyler yaşamak faln demişler. Çocukda demiski o kız o gün masayı o şekilde terk ettiğinde eğer benim sevgilim olsaydı biz onunla çok kötü kavga ederdik demiş benim icin ayrılıga gitck konu bu demiş. Sonrasını bilmiyorm. Birazdan kızlar gelck yüz yüze konuscz. şu an sen çekim mi hissettin itimmi jxkekxkkdldkddk
Bilemezsin. Gerçekten de öyle söylemiş olabilir, duygularını gizlemek için de. Ama ben de ilk cümlende yazdığın gibi hissettim olayı.
Şimdi tekrar okudum da çocuk sana olan duygularını gizlemeye çalışıyor bence :)
Ben artık bu ekiple bir araya gelmek istemiyorum ama arkadaşlarım zorluyor. Bugün mesela beraber konsere gidicez diye biliyordum. Aradığımda öğrendim onlarında geleceğini. Sesleri geliyodu arkadan. Öyle anladım. Ve gitmedim. Ben çocukla sevgili olmak istemiyorum çünkü aynı arkadaş ortamındayiz. Ben iyi bir sevgili değilim. Kötü şeyler olur. Ekip dağılır arkadaşım mahcup olur. Kötü bişey bence. Ama işte arkadaşlarım ittirip duruyor. Sence nolur bı hikâyenin sonu. Bu arada çocuk çok temiz bı çocuk. Hiç sevgilisi olmamış. Benimse sayısız. Hatta biriyle birliktelik yaşadım. O yüzden de istemiyorum. Sence napayım. Nolucak bu hikayenin sonu tahmin edebiliyormusun.
Su akar yolunu bulur :)
Kendini kötüleme ve başkaları için bu denli koruyucu olma bence. Koruyucu olacağım diye kendinden vazgeçme. Çünkü aslında senin de korunmaya ihtiyacın var. Bırak herkes kendini korusun.
Güncel bilgilere göre çocuk benimle sevgili olmak istemediğini söylemiş. Ve sebebi de o gün masayı o şekilde terk etmemmiş. Bence bu bı bahane de neyse. Yani çocuk sanırım benden haz etmiyormuş.
Duygularını ifade etmekten çekinen birisi olabilir mi? Ya da kendini senin karşında yeterli görmemiş olabilir mi? Çünkü bana duygularını saklama hareketi gibi geliyor. Ama sende de yanlış düşünce oluşturmak istemem.
Çekingen bir çocukmuş evet. Hayatındaki her şeyi saklarmış. Arkadaşları kimi sevdiğini bile bilmezmis. Coook eskiden bı kızı sevmiş kısa bı sure beraber olmuşlar. Arkdslari bunu bizle doğruluk cesaret oynarken öğrendiler. Cidden her şeyi saklıyor. Ama ne bileyim söyledikleri çok kırıcı. Ben inanılmaz kırıldım. Sırf böyle bı olay için bı insan reddedilmez. Ya duygularım olsaydı ona karşı. Ne kadar üzülürdüm. Saçma bı bahane. Adam gibi haz etmiyorum o kızdan diyebilirdi
Puahahahha. Bence senden hoşlanmış. Yetişirken yaşadıkları onda bu tip bir karakter oluşturmuş. Kendini saklamak zorunda hissediyor. O kadar korkuyor ki duygularının açığa çıkmasından, saklayabilmek için bu denli ileri gidiyor sözlerinde. İstersen ona destek olmaya çalışabilirsin. Ama narsist bir kişilik de barındırıyor olabilir, dikkat et.
Hiiihh narsist insanın varyaaa çok tehlikeli bisey Allah korusun beni boylesinden
Hoşlandığını düşündüren şeyler ne sana. Bir erkek gözüyle bunlara deginebilir misin rica etsem. Mesela hani şöyle anlatabilirmisn hoşlanan erkek şu davranışı yapar bu yapmış falan ya da şu davranışı hoşlandığı anlamına gelir gibsinden. Yani mesela benim hiç anlamadığım şey birbirmizin yüzüne bakarak konuşamıyoruz bu çok saçma. Başkalarıyla oda ben de bülbül gibi şakıyoruz ama çocukla ben karşı karşıya gelince dut yemiş bülbüle dönüyoruz konuşmayı unutmuş gibi oluyoruz. Bu nefret mi acaba
Evet öyle. Ama bilmiyorsun narsist mi, değil mi.
Bir narsist tarafından reddedildim OMG nzmskksos
Sana karşı nefret duyması için ne gibi bir sebep olabilir ki? Duysa bile bunu yansıtmaz değil mi karşısındakine? Çünkü sebepsiz yere nefret gösterirse haksız olur insanların gözünde. Demek ki başka bir durum var.
Ben de bu çocuğa benzer dönemler yaşadım hayatımda. Yüzüne bakarsa sana duygularını açık edeceğinden korkuyor. Ama senden gelecek duygulara layık görmüyor kendini büyük ihtimalle. Ayrıca kendini duygusal olarak zayıf hissetmek de istemiyor olabilir.
Hadi o neyse de sen neden bakmıyorsun ki yüzüne?
Çocuğa narsist gözüyle bakma. Hazırlıklı olman için olabilir dedim sadece. O kelimeyi kullanmasaydım daha iyidi belki de.
Soruna cevap vereyim. Ben ilk gördüğüm anda beğendim çocuğu. Bunu belli etmemek ve duygularımın ilerlememesi için böyle davranıyorum. Sevmemek için. Samimi olursak biseyler hissetme ihtimalim var. Ben bundan kaçıyordum. Arkadaşlarımdan normalde hiç bişey saklamam. Ama mesela onlar bile hissetmiş o enerjiyi. Gitmiş olan kurmuşlar. Aslında o plana sevindim. Ama sonu kötü bitti. Reddetti. Reddettim. Aslında en baştaki yorumda bahsettiğim gibi. Birbirine çekilen ama bunu engellemek için elinden geleni yapan iki insan. Karşı koyabilcezmi bakalım bu duruma. Çekim mi daha güçlü yoksa bizim inadımızmı bakicaz gorucez. Zamanla...
Ya sen şu an aranızdaki şeyin ne kadar mükemmel olduğunun farkında mısın? Sen onu beğeniyorsun yüzüne bakamıyorsun, o seni beğeniyor yüzüne bakamıyor. Neyin engeli var aranızda kafanızda kurduklarınızdan başka? Bıraksan akacak, deli gibi birbirine sarılacaklar ama tutan bir şey var. Aşın onu ve akın bence. İnşallah ikiniz için de güzel olur.
İşte onun adı ne biliyormusun
Korku
Evet öyle. İşte onu aşın ve karışın :)
Ya bugün bı araya geldik pikniğe gittik. Çocukla kanlı bıçaklı gibi hiç konuşmadık. Masayı terk ettiğim gün ekipten Ali var o Mezdeke oynamış. Bende videosu var mı dedim. Tüm gün benle konuşmayan çocuk bana orada laf attı. Hatta resmen laf soktu. O gün masayı terk etmeseydin görürdün dedi. Tüm gün boyunca bana söylediği tek şey buydu. Ve videoyu açmadı bana. Video onun telefonundaymis. Hayır anlamıyorum ne bu kin. En yakın arkadaşımla bile aram düzeldi. Çocukla düzelmedi. Bu tavır neyin nesi anlamıyorum.
Ya anlasana, duygularını saklamaya, bastırmaya çalışıyor işte :) Bir dahaki sefere sana ters bir şey söylediğinde sakinliğini koru ve hemen bundan komik bir şey çıkarmaya çalış bence. Eğer o durumda güldürebilirsen muhabbettiniz çok güzel bir yere evrilebilir gibi geliyor bana.
Bugün tabu oynarken ekibi o kurdu kendjne en yakın arkadaşıyla beni aldı bende istemiyorum no no dedim jdjekdkeksk oda hayır ben ne dersem o dedi yooooo dedim en yakın arkadaşmla biz ekip olduk. Ekibine beni alınca şaşırdım mzkekzkkskks onla rakip olmak daha güzel
Ama dönüşte benim bildiğim arabyla gitmedi diğer arabyla gitti ve o arabayi sevmediği halde onlarla gitms bı bakıyorum artı bişey yapiyo bı bakiyorm eksi bişey yapiyo eğer gelseydi arka koltukta sadece o ve ben olcktk ondede manitalar vardı ztn baya eglndm ben giderken bunlar bizm arkamizdan bizi takip ediyordu bindiğimiz arabanin üstteki cami açılıyor orayı açtılar bende ordan dışarı çıktım şarkı soyleyerk dans ederk gittm onlarda gördüler arkadan tek olmak daha eglenceliydi aslnda çünkü onun yanında pek konuşamıyorum znkeksksksossos
Benim bindiğim*
Yani benim pek gülmeyen mutsuz biri olduğumu düşünmüşler bugün ama giderken baya tersini düşündürmusumdur eminim buna ama inşallah arabadan çıkıp öyle deli gibi dans ederken komik görünmemisimdir yani çocuk doğru bı karar vermism dememiştir umarm znskksksow
Seni takımına alarak o kendince bir adım atmış :) Ama sen reddetmişsin. Bu reddetme karşısında o kendini daha fazla korumaya alıp öbür arabaya binmiş. Senin no no demen "seni istemiyorum" gibi algılanır onun kafasında. O an incinmiştir ama belli etmemiştir.
Git açıl bu çocuğa ya. Çok sakince ben bunları bunları hissediyorum, sadece bilmeni istiyorum de ve çekil. Duygularından emin değilsen, duygularımdan emin değilim de. Sadece dürüst ol ve bir şey bekleme o an. Bunda herhangi bir ayıp var mı?
Bide şey diyo ben no no diyince hayır ben seni istiyorum xmekdksksksksk ya valla türk yaz dizilerine döndü ikiside birbirini istiyo ama kendilerine bile itiraf etmiyo reddediyo başlarda birbirine gıcık oluyo faln sonra yavaş yavaş aşk doğuyor ya resmen yaz dizisi gibi normalde ben asla duygularımı inkar etmem ama bu çocuğa karşı inkar etmek istiyorum kabullenmek istemiyorum kızlar da fark etmiş bence seviyosn dio saçmalama yok öyle bişey faln diyorm garip biseyler oluyo anlamıyorum ama inanılmaz hoşuma gidiyo be
Tamam tamam çok iyi :) Siz bu diziyi çekin. 50-60 sezon oynatın.
İtim
Utangacligi bu yüzden mi
Evet öyle görünüyor yani
Yani benden nefret ediyo
Bilmiyorum orasını
İtim ne demk
Haz etmiyor hoşlanmıyor demek değil mi
Sen sormuşsun yani çekim değil arada ki ilişki.
Evet öyle gibi duruyor davranışları