Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben size vucudum nasil diye sordugumu hatirlamiyorum? Tshirtim nasil diye sordum. Herkes cok zayifsin bilmem ne demiş. Ben halimden gayet memnunum size vucudum nasil diye sormadim. Ben sizi eleştirmeye kalksam neler bulurum. Boyum 177 kilom 52. Gayet fitim sıfır göbek ve sifir yag vucudumda bir tane bile saglik problemim yok sukurler olsun. O yizden bence kendinize bakin. Eminim ki beni kiskandiniz hepiniz yag tulumusunuz cunku cogunuz ;) zargana olmaktan gayet mutluyum 😀😮
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka ben korkuyorum artık tesadüfler üst üste geliyor bir tişört olmaz
Neyden korkuyosun :o
yakısmıs cubuk kraker
Cok saolun :o 😀🙃
Normal Tshirt
kilo alsana knka biraz
Çok zarganasın knk iyi beslen spor yap
Kilolu bir insana nasilki sen cok kilolusun diyemiceksen kirilir uzulur diye zYiflara gelince niye bunu yapiosunuz anlamiorum
Kilolu olsan da sağlığın için zayifla derdim kötü mü diyorum sanki küfür etmiyorum ya
Asla demezdin bence alınır kırılır diye kanka cok kilolusun demezdin. Zayif olunca aman nasil olsa alinmaz çocuk dedin :o
Ya kardeşim çok zayıf olunca bağışıklığın düşük olur çok sık hasta olursun çabuk yorulursun gün içinde sağlığın için iyi beslen spor yap daha gençsin yanlış anlama beni
Oha çok saolun :o siz çok iyi bi insanmışsınız aslinda. Ben sizi ilk başta kötü biri sandim
Kötü biri olsam dalga geçerdim kardeşim ya
düdük gibi olmuşsun knk çok zayıfsın
Seneen bin kat daha iyiyim. Ayrica ben manken olcam boyum 177. Mankenler tabikide zayif. olur :o annemle babamda dedi bunu
bende zayıfım manken olabilir miyim acaba
Boyun ve kilon kac :o
58kg 74boy
Evt olabilirsin acikcasi :o benim annemlen babamda izin verdi bana ben olucam sahsen. Ayrica sen cok komik bi insansin bu hayatta. Sende cok zayifsin bana diosun bide :o cidden sana sok oldum
manken olup paranın belini kırmamız yok mu kenks
Olur ikimiz berabermi olsk :o
Ben zaten zenginim annemlen babam doktor. Hatta bana annem dün vans aldi 1700 tl verdik :o
vay amunagaoyum hayat sana güzel kenks
Evet. Ben seninle kanka olmaya karar verdim :o
😱 😱
Yemek ye kankam vücut geliştirmeye başla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!