Flörtünüzün hangi davranışı ilişkinizi bitirmek için yeterli bir sebep?
Umursamazlığı
Yazmayışı
Saygısızlığı
İlgisizliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Flörtünüzün hangi davranışı ilişkinizi bitirmek için yeterli bir sebep?
Eğer bir taraf, flört döneminde partnerine yeterince ilgi göstermezse, diğer taraf kendini değersiz veya istenmediği hissedebilir. İlgisizlik, ilişkinin bitmesine neden olabilir. Sürekli tartışmalar, flört dönemindeki ilişkinin olumsuz bir atmosferde ilerlemesine neden olabilir. Eğer sürekli anlaşmazlıklar ve kavgalar varsa, ilişki sona erebilir. Bir tarafın diğerini ihmal ettiği veya önceliklerini başka yerlere yönlendirdiği durumlar, diğer tarafın değersiz hissetmesine neden olabilir. Sürekli eleştiriler ve olumsuz yorumlar, partnerin özgüvenini zedeler. Olumsuz bir ortam, ilişkinin sağlıklı gelişmesini engelleyebilir. Eğer bir tarafın sürekli olarak partnerine güvenmediği veya gizli davranışlar sergilediği hissedilirse, ilişkinin temelinde güven eksikliği oluşabilir. Bir tarafın ilişki içindeki sorumluluklarından kaçması veya sürekli olarak bağlılık göstermemesi, diğer tarafın güvensizlik duymasına neden olabilir. Partneri alay etmek, aşağılamak veya küçümsemek, duygusal yaralar açabilir ve ilişkiyi zedeler. Bir tarafın sürekli olarak ilişkiyi ayakta tutma çabası içinde olması, dengesizlik hissi yaratabilir. İlişkinin karşılıklı çaba ve katılım gerektirdiği unutulmamalıdır.
Aynen öyle katılıyorum. Benim için ilgisiz biri o ilişki çoktan bitmiştir demek. İlgisiz biri ile olamam şahsen ben. İlgisizlik bir ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep diye düşünüyorum ben. Birde saygısızlık.
baya bir bokmuş gibi yüzde yetmişi yalanla dolu sürekli kendini övücü ve sadece kendine özgü yaşam biçimini anlatan durumlar da o insanla o dakka dialoğu şak diye keserim gitsin bir duvar bulsun duvar çatlayana kadar anlatsın yalan dolu hayatını
Cevap
8Cevap
Her ilişkide olmazsa olmaz karşılıklı saygı. Saygı yoksa sevgi olmaz birliktelik te olmaz.
Aynen katılıyorum. Saygı yoksa bir ilişkide o ilişki birgün ne yazık ki bitmeye mahkumdur. Çünkü saygının olmadığı yerde ne sevgi olur ne aşk olur ne bir ilişki. Yani ilişkinin bence en baş temeli saygıdır..
Seçeneklerdeki bütün şeyler ilişkimi bitirmeye yeter
Çözümden çok sorun odaklı biri olması, sabit fikirli, karamsar, empati yoksunu biri olması yeterli bitirmem için.
Dengesiz olması ugrastirmasi
Aynen böyle biri ile zaten ilişki çok uzun sürmez. Yani ne istediğini bilmeyen biridir genelde böyle insanlar o yüzden öyle insanı hayatına alıp bence kendine kötülük yapmış gibi olursun o yüzden uzak durmak gerekir.
Saygı duymaması
Gtü başı ayrı oynuyosa
Hepsi aq
Yapaylık
hic olmadıki bitirelim :D
Saygısızlık, trip atması, gevşek davranışlar
Seçeneklerden hepsi
İlgisizlik.
Aynen katılıyorum. Bir ilişkide ilgisizlik var ise o ilişki ne kadar çok sevseniz bile birgün ne yazık ki bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum. Çünkü biz kadınlar asla ilgisiz kalmaya gelemeyiz hemen soğuruz.
Kessinlikle öyleee 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?