Sevgilimin benden önce yaşadıklarını unutamıyorum?

Öncelikle empati kurarak düşünmenizi istiyorum. Kısaca kendimi özet geçeyim şu an ki sevgilim dışında geçmişte ne konuştuğum ne flört olduğum ne de sevgilim olduğu biri olmadı şu an ki sevgilim benim her konuda ilkim. 8 aydır birlikteyiz ve ben sevgilimden geçmişinde yaşadığı bir durum için soru sormuştum ilk başta yapmadım demişti fakat çok sonradan bana itiraf etti. Yaşadığı şeyde şu benden yaklaşık 2-3 ay önce instagram da ona yazan bir çocukla çok konuşmadan sanal s*x yapmış bunun dışında benden 1-2 ay önce snapten bir çocuğa kendi biraz açık fotoğraflarını atmış. Ben bundan şüpheleniyordum ve başta sorduğumda hiç yapmadığını söyledi çok sonradan vicdanı el vermeyip söyledi. Bu konuda çok pişman olduğunu dile getiriyor ve beni cidden sevdiğin inanıyorum ama ben geçmişe takıntılı oldum. Sevgilimle her konuştuğum vakit bu aklıma geliyor ve moralimi bozuyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu arada ben üniversiteye geçtim o ise hazırlık okuduğu için 11'e geçti be okul ortamı çok kötü. Sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel bilgi olarak paylaşmak isterim. Kendisi üniversiteye gitmemi beklemiş. Gittikten sonra beni aldattı üstüne iftiralara boğuldum.
Sevgilimin benden önce yaşadıklarını unutamıyorum?