Güncellemeler
+1 yıl
Ekipte 3 kız 4 erkek var bu arada dün de onların bir kız arkadaşı geldi 4 kız 4 erkek olduk xnskdkskskks
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta çocukla yan yana oturuyoruz arkadaşım dedi ki mezeleri kim yaptı yanımda ki çocukta dediki ben yaptm arkadaşımda tebrik ederm kız sende tebrik etsene dedi bana bende hiç çocuğun yüzüne doğru dönmeden tebrik ederm dedm oda hiç benim yüzüme dönmeden teşekkür ederim dedi ikimizde masaya bakıyoruz arkdslarmda haliyle güldüler bize nxkekskksks ve bencede komiktik yani nzmskskskskskosks
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her insan iyi anlaşamaz bazısı uzak durur bazısı yakınlaşır kendini ona neden ona mecbur ediyorsun ki yani neden niye bu heves
Çocukla aramızda tuhaf bı çekim var arkadaşlarım fark etmiş bunu
Beni sevmeme gibi bişey düşünmüyorum ben birini sevmemek için ona zarar vermiş olman gerek bide beni sevmese kardeşimle nie o kadar ilgilensnki
Seni değil onu sevmiş olmasın
Seven insan sevdiğiyle ilgilenir ama sana bile bakmıyor garipsin sen de ha
Seni sevmek zorunda mı niye kendini ön plana atıyorsn ki belki midesi bulanıyor kendini düşürme lütfen nefret ettirme hiç sevmiyorum söyle insanları ilgilenmiyorsa sevmiyordur bu kadar basit
Kendini kandırma lütfen başkasıyla konuşuyor diye sana niye ilgisi olsun bu ne saçmalık
İlgilenmiyor değil yüzümüze bakarak konusamiyorz konuşurken saf gibi gülerek masaya bakark konusyorz ama yuzumuze bakamiyorz iletişim sorunumuz yok diğerlerine oranla az ve garip bı iletişim var sadece ccouk da çok utanıyor konsurken bende
Beni sevmeyeni anlamicak değilim herhalde
Değişik bilmiyorum ama ben bir şey olduğunu sanmıyorum aranızda
cok ufak hoslanti var bence ama senin arkadas grubun daha iyi bilir
Çocukta mi
evet iki ihtimal var ya senden hic haz etmiyor ya da senden hoslaniyor. bence gayet hoslaniyor bir de utangac olabilir sana karsi ben oyle dusunuyorum
Galiba bende hoşlanıyorum ama kendime itiraf edemiyorum arkadaşlarım bizi yakıştırmış ve plan kurmuşlar ikimizden habersiz mesela bizi yan yana oturtmak gibi çünkü ben özellikle onun yanına oturmuyorum doğruluk cesaret oynadık falan saçma sapan sorular sordular bana da ona da böyle bizi konuşturmaya falan çalıştılar ben anladım arkadaşlarımın ne yaptığını ama o anladımi bilmiyorum inşallah anlamamistir gün sonunda arkdslarima rahatladnzmi bakın aramzda hiç bişey olamaz yan yana otururken aramızdan dag geciyodu flan dedm çocuk benden haz etmiyor dedim onlarda şey dedi biz öyle düşünmüyoruz o çocuğun utangaçlıginin sebebinin başka bişey olduğunu düşünüyoruz bı kaç gündür ama bugün fark ettikki sadece çocuk öyle değilmiş bence sende ondan hoslaniyosn dediler cvp veremedim evetde diyemedim hayır da ama çocuğa teslim olmamak icn ona uzak davraniyorm ve aşırı utanıyorum bu konuda haklılar o nie öyle onu bilmiyorz eğer duygular karsilikliysa bittik çünkü çocuk doğru kişi ben yanlış kişi
neden sen yanlis kisi olasin ki
sen de ondan cok uzak durma ya belki o da senin ondan haz etmedigini dusunuyordur bencd sen de hoslaniyorsun surekli aklinda ise kesin hoslaniyorsun
kesin anlamistir bu arada arkadaslarinin ne yapmak istedigini 🙂
Çocuğun hayatında hiç sevgilisi olmamış bense daldan dala kondum aşık olmamak için sonra bı dalda takılı kaldım ucamadim hep o dalda yaşamak istedim ama bu seferde dal kırıldı bende yere düştüm kanatlarım kırıldı başka dalları kullandım yaralarım iyileşene kadar iyileştikten sonra tüm dalların yapraklarına zarar verdim bu sefer sadece daldan dala konmadim dalları parçaladım şimdi karşımdaki kişi hiç yaralanmamis hiç daldan düşmemiş kanatları kırılmamış kirlenmemiş bı şekilde karşımda duruyo bense kirlenmiş yaralanmış hasta bir kuşum ona gidip gitmeme konusunda kararsızım o çok güzel rengarenk tüyleri var bense renkli tüylerimi toza toprağa buladim simsiyah oldum yaralandım o çok güzel yanlış değil ben yanlışım
kendini boyle gorursen hic sağlıklı iliskin olmaz ki ama lutfen kendin hakkinda boyle kotu dusunme cunku gunun sonunda kendimizle tek kaliyoruz cok daha guzel bir iliskiniz olabilir cocuk utangac sen ise ona nasil yaklasilmasi gerektigini bilen bir kadinsin.
peki senin gecmisin hakkinda bir seyler biliyor mu belki bundan cekiniyor olabilir mi?
Biz o gün arkdsimla orada tartıştık bende ani bı şekilde babam eve çağırdı diyerk alkol masasindan kalkıp gittim hiç kimseyle vedalasmadm ben gittikten sonra doğru düzgün oturmamış masaya hep sigara icmeye çıkmış oyle dedi kızlar bana hatta herkesn modu düşmüş bizm tartışma sonrası çocukla bu yzudn bidaha bir araya gelebilcegimizi sanmiyorm çünkü şu an o arkdslardan biryle konsmuyorz o arkdsmin sevgilisiinin ortamı olduğu icn haliyle çocuğu bidaha görmem arkdsmlada barisirmiyz bilmiyorm ben barisirsak die soruyorm bunları ztn hep böyle salk salk tartışırız ama arkdsm diğer arkadaşıma "aramzda ne geçerse gecsn kimseyle vedalasmadan bastı gitti ben buna sinirlendm" demiş
Yani masayı o şekilde terk etmem üstelik tüm masanın sırf o çocukla benim için kurulmuş olması ve benim bu planı yapan arkdsmla kavga etmem büyük sorun oldu kız o yüzden barışmayabilr benle
Benim hakkımda hiç bişey bilmiyor o cocuk daha yeni yeni bir aradayız konuşma vaktimz olmuyor hep oynlar oynanıyor okey pişti gibi
arkadasinla arani duzelt belli ki sana onem veriyor ayrica cocuk bana hala hoslaniyor gibi geldi arladasinla konusursun sen yine ayni ortama getirir ve nasil biriysen oyle davranmaya devam etmelisin cocuk belli ki bundan hoslaniyor kendini yipratma
sen de ona sans vermelisin yanina oturup sohbet acabilirsin mesela konuyu kardesinden acabilirsin sevdigin herhangi bir seyden bahsedebilirsin illa agzini acip konusur
Teşekkür ederim güzeller güzeli Cook güzel tavsiyeler verdin bana💜
rica ederim canim iyi sanslar 💓
Şansın için teşekkür ederim. Tesadüf bu sanırım. Arkadaşımla aram hafif düzeldi. Bugün yeniden bı ekip toplanması düzenlendi gezelim dediler. Gitmeyen iki kişi varmış oraya. Biri ben biride arkadaşlarımın aramı yapmaya çalıştığı çocuk. Sanırım çocuk anlamış ve rahatsız olmuş. Benim de geleceğimi düşünüp gelmemiş. Sanırım çocuk benden hiç haz etmiyor.
ama neden iste haz etmemesi icin ona batan hareketlerinin olmasi lazim
Arkdsmla konstm çocuk ailevi sornlardan dolayı gitmemis.. ama çok fena şeyler ogrendm. Arkadaşımın sevgilisiyle knk ya bu çocuk. He işte çocuk gitms bu bebeye hafif bı çıtlatmış beni. olur musunuz sence falan gibisnden. Çocukda şey demiş. O kız o gün masayı çok kötü terk etti. Eğer o zamn benm sevgilm olsaydi ve masayı öyle terk etseydi biz çok kötü kavga ederdik onunla. Bu tarz şeyler bana ters demiş. Devamini konuşamadık. Yarın arkdsmla yüz yüze olayların devamini konscz neler olms dinlicm bakalm. Şimdilik durm bu
Güncel bilgilere göre çocuk benimle sevgili olmak istemediğini söylemiş. Ve sebebi de o gün masayı o şekilde terk etmemmiş. Bence bu bı bahane de neyse. Yani çocuk sanırım benden haz etmiyormuş. Ve nedense benim morelim bozuldu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!