Bu çocuk benle neden konuşmuyor?

Arkadaşlar bı arkadaş grubumuz var. Daha çok yeni. 3. Buluşma falan gerçekleşti dün. Çocuklardan biri en yakın arkadaşımin sevgilisi. Bu vesileyle bizm kız grubu o ekiplw takılıyoruz. Bı çocuk var bu çocuk diğer iki arkadaşimla konusuyor baya bülbül gibi. Ama benle konuşurken yüzüme bile bakamıyo. Hatta biz hiç konuşamıyoruz resmen. Bı garip anlamadım. Diğer iki kız arkadaşımda bizi shiplemis. Aramızda elektrik oluşturmaya çalışıyor. Bizi yan yana oturtmaya çalışmışlar bilerek. Ama çocukla aramızda uçurum var resmen. Uzak oturuyorz. Ve hafif birbirmize sırtımız dönük. Niye böyleyiz. Bu arada çocuk benim 5 yaşındaki erkek kardeşimle herkesten daha çok ilgilendi. Hatta benim en yakın arkdaslarmdan bile daha çok ilgilendi. Ama benle ilgilenmiyo mxmekxkskskksdkks

Güncellemeler
+1 yıl
Ekipte 3 kız 4 erkek var bu arada dün de onların bir kız arkadaşı geldi 4 kız 4 erkek olduk xnskdkskskks
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta çocukla yan yana oturuyoruz arkadaşım dedi ki mezeleri kim yaptı yanımda ki çocukta dediki ben yaptm arkadaşımda tebrik ederm kız sende tebrik etsene dedi bana bende hiç çocuğun yüzüne doğru dönmeden tebrik ederm dedm oda hiç benim yüzüme dönmeden teşekkür ederim dedi ikimizde masaya bakıyoruz arkdslarmda haliyle güldüler bize nxkekskksks ve bencede komiktik yani nzmskskskskskosks
Bu çocuk benle neden konuşmuyor?