+1 yılKendini buna koşullandırma derim. Ona seninle konuşması için fırsat ver hatta yarat. Heyecanlı olabilir. Özgür iradeye müdahale etme sadece yol göster. Kadınların doğal bir savunma mekanizması vardır. Sizinle tanışmak isteyen bir erkeğe bu nedenle otomatikmen hayır dersiniz. Bu istem dışı yaptığınız bir hareket. O yüzden ona gelip selam vermesi için bir şans tanı. Seninle biraz konuşursa heyecanı geçer.
111 Yorumla- +1 yıl
2 defa falan konuştuk ama o da işle ilgili bir meseleydi. Zaten sonrada bakmaya başladı ama bende hep bakışlarımı kaçırdım.
- +1 yıl
Gözlerini kaçırmaya devam et. Ama sadece denk geldiğinde bunu çok yapma hafif bir şekilde gözlerine bakarak gülümse. Bu sendeki enerjiyi ona aktaracaktır. Öğle arası yemeklerinde denk gelirseniz sohbet açarak dahil olmasını sağlayabilirsin. Burada çok fazla çaba gösterme çünkü fazlası hem onun gözünde hem de çevre de olumsuz bir görüntü oluşturabilir. Ara sıra ama ruhuna dokunarak.
- +1 yıl
Gözlerimi kaçırırsam onu istemediğimi düşünmez mi?
- +1 yıl
Çok sık bakışmanız garip kaçar üstelik etraftakilerinde dikkatini çeker. Bu yüzden bazen göz göze gelmeye çalış. Bu esnada da hafifçe gülümse.
- +1 yıl
Zaten çok sık karşılaşmıyoruz ki.
- +1 yıl
O zaman ilk karşılaşmanda hafif bir gülücük at heyecanlansın
- +1 yıl
Atamıyorum işte sorun orada. Çok utanıyorum, onu görünce telefonla falan ilgileniyorum.
- +1 yıl
İkinizden birinin cesur davranması lazım. Erkek tarafı da bu şekilde hissediyor ise hareket geçmeniz çok zaman alır.
- +1 yıl
Adımı falanda bilmiyor.
- +1 yıl
Ortak bir alanda hiç bir araya gelmediniz mi? Ne bileyim yemek yerken falan. İsim önemli tabi ama önce aranızda iletişimin başlaması daha önemli. Zaten bu aşamada isimlerinizi de öğrenirsiniz.
- +1 yıl
Ben onunkini biliyorum ama o benimkini bilmiyor.
En İyi Cevaplar
adım atmak istiyor ancak tepkinden korkuyor olabilir. sana tavsiyem düşman gibi bakışlar atıp daha da ürkütmemen. aksine biraz cıvıl cıvıl olmaya çalış, örneğin sabah birkaç kişiye günaydın derken ona da günaydın diyebilirsin. veya göz göze geldiğinde utanarak gülümse hafif öyle gözlerini kaçır. bi şekilde yalnız bi anı denk getirmeyi çalış ve herhangi bişey sor. işle ilgili veya günlük sorular da olabilir (ilk kez paragraf yazdım kendime şaşırdım)
110 Yorumla- +1 yıl
Bana baktığında utanıp hemen kafamı çeviriyorum😢
- +1 yıl
Onunla karşılaştığımızda nasıl davranmalıyım sence?
- +1 yıl
öncelikle yüz ifadeni birazcık yumuşatman gerek, ne kadar süredir bakışıyorsunuz? ona göre sohbeti açmadıysa bi türlü senin açman lazım. kendini çok kasmaman lazım biraz akışına bırak gerisi doğaçlama şekilde ilerler. sohbet başlatma hakkında da kitap falan okuyosa kitabın ismini sor veya bir şeyine iltifat falan edebilirsin absürt kaçmaması şartıyla. ortak tanıdığınız var mı? eğer öyleyse işin kolaylaşır
- +1 yıl
8 ay oldu ama her zaman karşılaşmadık, arada bir karşılaştık. Kendimi çok kasıyorum, onu görünce telefonla falan ilgileniyorum, bana baktığını gördüğüm zaman kafamı falan çeviriyorum.
- +1 yıl
Öyle olsa bakmazdı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Sosyal medya hesabını biliyorum ama o benim adımı dahi bilmiyor.
+1 yılMüdürünle muhabbetin yok mu? Evli değilse zaten o da iş dışında çok sosyalleşemediği için etrafına bakıyordur. Fakat kendi altında biriyle ilişki kurmayı etik bulmadığı için sana o gözle bakmıyor olabilir.
07 Yorumla- +1 yıl
Neden bakıyor o zaman?
- +1 yıl
Gözlemliyor olabilir. Kaç kişi var altında bilmiyorum ama yoğunluğa bakıyordur. Kim ne kadar iş yapıyor vs. Zaten ilgisi olsa müdür olmuş biri çekinmez gelir iletişim kurar... Sevgilinin olup olmadığını sorar takılır sana vs.
- +1 yıl
Aynı departman da değiliz ki, benim ne kadar iş yapıp yapmadığım onu ilgilendirmiyor yani. Zaten molalarda karşılaşıyoruz.
- +1 yıl
Senin müdürün değil yani :) O zaman daha iyi molalarda sohbetlerine katıl kafana takılan soru varsa sor yani iletişime geç onun da niyeti varsa zamanla her gün seninle sohbet etmeye gelecektir ;)
- +1 yıl
Hiç muhabbetimiz yok, sadece bakıyor.
- +1 yıl
Bir gün sen bahane bul konuşmayı dene yani bakarak nereye kadar... İş ile ilgili konularda onun bilebileceği şeyler varsa onu sor... Karşılaşınca... Bey nasılsınız vs. kıs sohbet et yani ilk hareketi sadece onan bekleme... Ve iyi geceler :)
- +1 yıl
Utanıyorum işte sorun orada.
Bir erkek etkilenmişse gerçekten ne yapar ne eder iletişim kurar. Parmağında yanlış anlaşılmaya müsait bir yüzük vs varsa onu çıkar, gerisi kolay
16 Yorumla- +1 yıl
Adımı ve sosyal medya hesabımı falan bilmiyor, belki de ondan iletişim kurmadı. Bide yüzük falan takmam ben.
- +1 yıl
İş ortamı ve kendiside benim müdürüm.
- +1 yıl
Yok öyle bir durum değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEtkilemek ile uğraşma kendisi etkilensin
00 Yorumla
+1 yılEmin ol buna ihtiyacın yok bırak o seni kazanmaya uğraşsın.
32 Yorumla- +1 yıl
Bırakınca da olmuyor işte, sadece bakışmakla kalıyor o iş.
- +1 yıl
Nasipse olur zaten emin ol çok kasmamak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBakıyorsa zaten etkilenmiştir. 2 saniye kadar göz teması kurup yumuşakça gözlerini aşağıya doğru kaçırmak onu cesaretlendirebilir.
28 Yorumla- +1 yıl
Gözlerimi kaçırıyorum zaten.
- +1 yıl
Ama bazı erkekler kendilerini yeterli ve değerli görmeyebiliyorlar. "Benden daha iyisini bulur, bana bakmaz" gibi korkuları varsa yaklaşamayabilir de.
- +1 yıl
Ne yapayım o zaman?
- +1 yıl
@SpunkyChick1 Bence kadınlar da açılabilmeli ama karşı taraf nasıl anlar, kendini nasıl hisseder bilemiyorum.
- +1 yıl
Başka ne önerirsin?
- +1 yıl
@SpunkyChick1 Kendini yeterli hissetmeme durumu varsa aylarca bakabilir. Bakışmalar böyle uzarsa ve o zaman siz açılırsanız çok sorun yapacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Bu gidişle öyle olacak zaten. Peki kendini yeterli hissetmesini nasıl sağlarım?
- +1 yıl
@SpunkyChick1 Onu bilemiyorum. İlişki başladıktan sonra her koşulda sevginizi ve desteğinizi göstererek olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdımı birinizden biri atmadan iletişim nasıl olacak ki bir ortak varsa konu başlat
12 Yorumla- +1 yıl
Ortak tanıdığımız yok.
- +1 yıl
ya da ortak olduğunuz bir konu ne bileyim iş konusu olur vs ya da bir konuds görüş alışverişinde bulunabilrsiniz
+1 yılGidip konuşabilirsin, kartını verebilirsin, devamı gelecektir.
17 Yorumla- +1 yıl
Konuşamam çok utanıyorum ve kartım yok.
- +1 yıl
Bir kağıda telefonunu yazıpta verebilirsin tabi ama istiyorsan, ama sana söyliyeyim tecrübelerime dayanarak, bunun sonu yok, sonu hep ayrılık oluyor.
- +1 yıl
Tecrübelerinden faydalanmak istiyorum, bana yardımcı olursan sevinirim.
- +1 yıl
Ok, bak dediğim gibi bu işin sonu çoğunlukla ayrılıkla sonuçlanıyor, örnek veriyorum, bilardo salonundayız, arkadaşlarıyla bir kız gelip gitmeye başladı, bakışma yaşadık, bir, iki, üç gidip geldi ve bana bir heyecanla yanıma gelip kartını uzattı, aradım tanıştık, yaklaşık 8 ay bir birlikteliğimiz oldu ama sonra ayrıldık, bir diğeri havuzda, bir kaç kez göz göze geldik ve kendisi bir kağıda adını ve numarası yazmış ve havuz görevlisine vermiş, havuz görevliside bir tebessümle kağıda bana verdi neyse, aradım tanıştık, yaklaşık 3 ay sonra ayrıldık, sana anlatmak istediğim bu tarz tanışmalar geçici hevesler, sana tavsiyem çevrende sana değer veren saygı duyan insanlarla tanışıp ilişkilerini sağlam taşlara oturtarak ilerlemen olacak, yoksa bir heves uğruna kendini ne üz nede üzül, sağlıcakla kal✌🏻
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Öyle tanışıp evlenen çiftlerde var, bu kişiye bağlı bence. Ben sadece onun bakışlarına nasıl karşılık vermeliyim, karşılaştığımız zaman nasıl davranmalıyım onu merak ediyorum.
- +1 yıl
Onun bakışlarına nasıl karşılık vereceğinizi, marşılaştığınız zaman nasıl davranacağınızı siz daha iyi bilirsiniz.
- +1 yıl
Genelde utanıp kafamı falan çeviriyorum😅
+1 yılUmursamayarak, bu tarz kişilerin ilgisini daha fazla çekmenin yolu iterek çekmektir bu da bakmamak, umursamamaktan geçer.
18 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyle yapıyorum aslında, utandığım için bakışlarına karşılık veremiyorum ama hala bir adım yok.
- +1 yıl
Belli olmaz zamanla olabilecek bir şey. Az sabret bakalım
- +1 yıl
Ama böyle yaparak benim onu istemediğimi düşünür.
- +1 yıl
İnan bana bakışlarından, davranışlarından belli ediyorsundur. İstemediğini düşünse zaten sana bakmaz sadece adım atmak için emin değildir. Sen onun ilgisinden emin olmadan karşılık verirsen kanka eğer red yiyebilirsin o yüzden beklemek en doğrusu sana bir şekilde ulaşma çabası olursa ancak karşılık ver.
- +1 yıl
Adımı, sosyal medya hesabımı falan hiçbir şey bilmiyor, bana nasıl ulaşacak?
- +1 yıl
Anlıyorum ama inan bana bir erkek bir kızı istiyorsa, onunla bir şeyler kuruyorsa gelip diyolog kurmak ister adını bilen birinden adını öğrenmeye çalışır bir şeyler için çabalar sadece bakmak önemli değil. Her şeyde değil demek ki adm atması için yeterli değil baksana. Riskli ama sen ona yazarsan belki diyolog kurabilir ve sohbet edebilirsin. Soğuk da yapabilir ilgisi yoksa emin misin sana ilgi duyduğundan
- +1 yıl
Karşılaştığımız zaman uzun uzun yüzüme bakıyor.
- +1 yıl
Yaz o zaman, şansını dene dünya sonu değil ya olursa olur olmazsa yoluna bakarsın hem emin olursun bir şey çıkacak mı çıkmayacak mı
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Sadece bakıyor ama nasıl bakıyor bu önemli
116 Yorumla- +1 yıl
Uzun uzun yüzüme bakıyor. Hatta 1 kez göz göze geldik ama ben kafamı çevirdim.
- +1 yıl
Peki nasıl davranmalıyım sence?
- +1 yıl
Çok abartılı olmaz mı öyle?
- +1 yıl
O hep öyle yapıyor, acaba adımı, sosyal medya hesabımı falan bilmediği için benden mi bir adım bekliyor?
- +1 yıl
İş ortamı diyelim. Adama adım atması içinde bir cesaret vermediğimi düşünüyorum. Onun bana baktığını görünce kafamı çeviriyorum, telefonla falan ilgileniyorum.
- +1 yıl
Peki başka neler yapmalıyım sence?
- +1 yıl
O sana bakınca sende bak diyorsun yani.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim🙏
+1 yılKendisine ilginin olduğunu göstermen yeterli
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gösterebilirim peki?
- +1 yıl
Kendisiyle sohbet etmen bile başlangıç olacaktır veya hareketlerinle belle ederek kendisine özgüven verebilirsin
- +1 yıl
Hareket olarak nasıl belli edebilirim?
- +1 yıl
Yumuşak yüzün sıcak davranışın veya sohbeti kendin baslatman
Cesur olan sen ol ve adımını at ona
19 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyadan yazsam olur mu sence?
- +1 yıl
Ama ya inkar ederse?
- +1 yıl
Peki onunla aynı ortamda olursak veya karşılaşırsak nasıl davranmalıyım?
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Ne yapayım peki?
+1 yılÇok mu yakışıklı? Belki de etkilemişsindir ama açılamıyordur? Benim başımda da var öyle bir durum
02 Yorumla- +1 yıl
Sen neden açılamadın?
- +1 yıl
Karışık durumlar konuşmak istersen Yazıver
+1 yılYemeğe davet et sonrası gelir
10 Yorumla
+1 yılİletişim kur önce.
11 Yorumla- +1 yıl
Kuramıyorum işte utanıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakışların yetmiyorsa işin zor o gözler fena😉
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ona bakamıyorum ki o bana bakıyor.
Ensesine şaplak atıp kaç
01 Yorumla- +1 yıl
Çok komik.
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Abaza olabilir dikkat et🤫
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakıslarınla etkılermsın sence?
01 Yorumla- +1 yıl
O beni etkiledi ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede denk geliyorsunuz?
06 Yorumla- +1 yıl
İş ortamı diyelim.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sıklıkla, aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
- +1 yıl
Bazen karşılaşıyoruz işte.
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim The diye takip etsene buradan zor olacak mesaj atıcam
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için.
Cevap sahibi+1 yılBeni takip et ben atabilicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadınla iletişim kurulmaz mı
00 Yorumla
+1 yıliletişim yoksa zor
02 Yorumla- +1 yıl
2 kere falan bir iletişimimiz oldu ama oda işle ilgili, sonrada bakmaya başladı.
- +1 yıl
Bakmak ilgi çekmekle alakasız. Eğer niyetin ciddi ise direkt konuş.
+1 yılAmuda kalk
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddi bir soru sordum.
- +1 yıl
Ciddi cevap verdim
- +1 yıl
Aynen çok mantıklı bir cevap.
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılTeshir?
00 Yorumla Saçlarınla oyna
10 YorumlaKuşu görmek iste
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem