Kimseye söylemediğiniz gizli saklı bir aşk yaşadınız mı?

Kimseye söylemediğiniz gizli saklı bir aşk yaşadınız mı?

Yaşadığım aşkı herkes duymak zorunda değil. Sevgili olduğum birisini de gerekmedikçe başka insanlara söylemem. Ortamda bir konu açılır bu konu üzerine ilişkim var der geride dururum. Gizli bir aşk değil sadece milletin gözüne sokacaksına gibi davranmaktan ziyade her yerde gerekmedikçe bahsetmediğim aşk yaşadım ve tüm ilişkilerime de bakış açım böyle olur.
Lise aşkım ile çok absürt bir tanışmamız olmuştu, bunun yanın da o zengin kız ben fakir oğlandım hikayesi vardı aramız da. Fakat işi daha da ilginç kılan ise sınıfımız da ve tüm çevremiz de herkesin bizi düşman olarak bilmesiydi, daha çok bir birini sevmeyen iki kişi olarak. O sıra da biz içten içe bir birimize yanarken gizli gizli de görüşürdük, ta ki babasına yakalanana kadar 😅
Merhaba,
Hayır, gizli saklı aşk yaşayamam! 😅
Çenem düşüktür, dilimden düşmez, anlatmak isterim, içim içime sığmaz ki! 😅
Ben sussam gözlerim konuşur! 😅
Benim tüm aşklarım gizlidir. Reklamı sevmem jxjdjds
Cevap
37Cevap
Benim kimseye diyemediğim bir şey olamaz çok konuşkanım ben bir kere
Gizlemek zorunda kalacağım veya bırakılacağım bir ilişkide ben yokum. Asla kabul etmem.
Biriyle aşk yaşarsam mısırdaki sağır sultan bile duyar 😅😅
Evet ilk etapta eşimle gizli yaşıyorduk
Hayır hiç aşk yaşamadım. zaten olsa da kimseye reklam yapmam ama gizlemem de. sorduklarında sevgilim var derim o kadar.
Ask yasamaktan kastın; hosuna gidenle yatmaksa ( fotodan öyle anladim ) hayır. Zina yapmadim. Birilerine karşı his beslemek ise kim gizliden gizliye birini sevmemistir ki? Üstelik ben cok ayran gönüllüyümdür. Ruhum ve bedenim ve aklım sadıktır. Gidip de aldatmam elimi bile değmem başkasına. Ama kalbim or s.. p uluk peşinde bi tutamıyorum. Ota bo. ka aşık oluyor M. A. L beynim diyor ulan kimin organi bu namus. suz bu bize ait olamaz.
Aşkla alakalı soruyorum. Görselde öpüşen çift var sadece
Kimseye soylemediysem sana da söylemeyeyim 😉
Söyle aramızda kalsın kdkf
Bahsetme kimselere yaramızda kalsiiin ahsjs
Ah kadehlerr kırıldılar sana bu gece 🚬
Hali hazırda platonik bir şeyler yaşıyorum. Kendi içimde (:
Reele dökülür umarım 😊😊
Dökülemez. İkimiz de evliyiz. Başkalarıyla.
Owww dökülmesin tehlikeee
Evett.. arada bir görüyorum onu. Bakışıyoruz. Belki de k bana normal bakiyor ama ben ondan etkileniyorum. Karizma geliyor bana. Off aklma dustu simdi.
Lise yıllarında oldu.. kaçak göçek saklı gizli buluşurduk. en toy zamanlar... arkadaşlara bile söyleyemedik.. babamlarin haberi olur diye.. sokakta abimin bizi görmesiyle kıyamet kopmuştu
Olmadık ki daha yaşayalım. Aşk denilen şey hikaye haline geldiyse artık ona masal derim aşk demem.
Hayır. Aşkımı niye gizlemem gerekiyor? Devlet sırrı mı bu?
Ben aşkımı, ne sevdiğim kadından, ne de başkasından gizlemem.
Bir kere olmuştu hatta asla yapmam dediğim bir şeydi ama yaptım. Sonra zaten açıkladım herşeyi ama yani bir zamanlar gizliydi 😂
Ne yaşadıysam hepsi aleni oldu
Gizli saklı yaşayamam ben
Aşık olmadım hiç kim iyi davrandı da aşık olup gizleyecem
@uusseerr kimsin bu nasıl uslun napıyon egitim ne acaba
Yaşamadım, gizliliğe de karşıyım. Seven sevdiğine sahip çıkar ve gurur duyar!
Gizli saklı şeylerle işim olmaz, her şeyim ayan beyan açıktır
Ben gizlemiştim sonra açıkladım meğer herkes biliyomus
hepsi gizliydi
ilişkilerini ailesine anlatan birisi değilim
Gizli yaşamak değilde birilerinin gözünü sokmamayi tercih ederdim
Bir aşk yaşıyorsam kimseden gizleme, herkes bilsin isterim sevgimi, aşkımı...
Normalde atlamam görüşe fakat şu an şaşkınlık içersindeyim. :D sen ki, ilişkinin gizli saklı tutulmasını savunurdun, lan nolduuuu
Siteyi kastetmemiştim, reeli ele almıştım. Bu sitede açıkta aşk yaşanmaz
Burada yaşadığın ilişkiyi ne kadar ciddiye aldığınla alakalı bir durum.
Buradaki ilişkinin içine ediyorlar sitedekiler...
Sitedekileri bir yerine takanda kabahat. İlişkine sahip çıkarsan bir halt olmaz.
Sen sahip çıkabildin mi? İşte, bu sitedekilere ne girip çıkıyorsa açıkta yaşanan ilişkinin içine ediyorlar...
Sorun bende değil muhatap olduklarımdaydı. Ben ilişkime gayet sahip çıkabilen taraftayım her zaman.
@Sosyetic_SheqiiL Hep mi sorun muhatap olduklarıydı? Senin hiç mi hatan olmadı?
Tabii ki hatam oldu. Hata olarak bakarsak olaylara. Bir ilişki neden biter sorusuna herkesin verdiği tipik cevaplar vardır; ihanet, yalan, ilgisizlik gibi. Bak bunların hiç biri benim ilişkilerimin bitme sebebi değildi. Neyse sonuç itibari ile konu bizim ilişkilerimiz değil.
Bu sitede biten ilişkilerin nedenleri yüzde 90 aynı olduğu için, bu sitede her şey gizli yaşanmalıdır, kem gözlerden uzak durulmalıdır. Yalan, ihanet, ilgisizlikten ziyade daha başka şeyler var... Neyse uzatmayacağım..
İyi olur :)
Bence de kapatalım...
Uzaktan aşık olduğum oldu. 4 sene kadar. Sadece yakın arkadaşım biliyor nasıl olduğunu
Yok, yiğidin malı ortadadır. Kaçak göçek şeylerle işimiz olmaz.
Herkes gizeme bayılıyor, sanırsın Angelina Jolie Brad Pitt'ler😂 niye gizleyim yaşıyorsam seviyorsam
Bazı sebeplerden dolayı bi süre daha bilmeyecek kimse
Evet
Eşcinsel deneyimim var
Evet fakat karşı taraf saklamak istediği için saklı oldu. Zaten de çokta öyle gönül ilişkilerine sıcak bakan biri değilim o yüzden pekte dert etmedim
Tüm aşklarımı herkesten gizlerim , hatta hayatimi insanlardan gizlerim. kimseye birsey anlatmam.
Evet birçok kez yaşadım
Kadınlar gizli aşkı daha çok seviyor
Evet yaşadım. Çocuğu olan bir kadınla yaşadım bunu. Çok gençtim, 21-22 yaş. Kimseye de söyleyemedim. O zaman ki aklım işte, korkakmışım da.
Dizilerdeki gibi olmasını istemezdim sonu The End oluyor,,,,
Oldu tuhaf bişeyler bende anlamadım
Görüşmediğim babam bile biliyor şu an ki ilişkimi
Gizleyecek bir aşk yaşamadım
Tanrıyla evet
Hiç aşk yaşamayan ben 😥
Her aşk öyle değil midir aslında?
hayir yasamadim yasamak istemem de
Hayır yaşamadım
Yaşarsam öyle olmasını isterim
Ben ilişkimi gizli saklı tutmam tarzım değil
Hayır hiç yaşamadım