Hayat bu kötü zamanların olduğu gibi iyi zamanların da olacak. Bir sürü insan girecek hayatına. Yine iyi kötü anılar yaşayacağın zamanlar olacak. Azıcık daha sakin olmalı insan. Azıcık daha sabırlı. Belki bu gidiş senin için daha hayırlıdır bilemezsin😊
01 Yorumla
Soran+1 yılSabır.. geçmiyor ki. Yani belki zamanla acısı diner ama kalbimden sevdası geçmez.
En İyi Cevaplar
Yeniden birini sewince geçer 😉yapamam deme öyle bir yaparsın ki aklın şaşar insanlar bu anlarda kendine yüklenip durur neden sebep nedir bilemem tabi ama her ne olursa olsun kendini darlama boswer bu hayat böyle insanlar gelirler giderler sora başkaları gelir ewlenene kadar böyle hatta bazen ewlendigin kişide gider yani bu konuları aslında kafaya takmanın bı mantığı bile yok ama insanız isde mantık bizde ne arar🤣 senin için üzüldüm ama gecicegine emin olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYeniden birini sevemem, gerçekten yapamam ama dediğin gibi olur umarım.. kendini darlama demişsin ancak hatalı olan bendim. Çok kırdım onu çok üzdüm. Ve beni sonuç olarak hâliyle affetmedi. 😔Bende onun yaşadığı şehirde duramadim..
- +1 yıl
Ya geçer neler geçiyor buda geçer ayrıca ne yapdin mesela en fazla ne yapdin ya kaderin de nasibin de olsaydı her şey bir şekilde aşılır dı yani bu gün üzülüyorsun bı gün gecicek başkasını sevicen filan ben ne unutanlar gördüm yani o yüzden şimdi ne deseler iyi gelmez sana belki ama bı gün kendiliğinden gecicek yani gecmeyeni görmedim.
+1 yılBenimde iki yıllık ilişkim bitti oda başka şehre gitti unutsun diye bi baktım sosyal medyada herkesi eklemiş beni umursamıyor şu an keyfine bakıyor olan bana oldu ve ben hala saf gibi onu düşünüp kıskançlıktan kendimi yiyorum Başka şeyler yapmaya çalışıyorum keyif almıyorum her şey anlamsız geliyor düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum eğer çözüm varsa bende öğrenmek istiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılAşk diye bir şey yok. Saçma hepsi. Boşluktan acı çektiğini sanıyorsun. Zamanla anlayacaksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa suçluyum vicdanım bile rahatsız onu üzdüğüm için..
- +1 yıl
Ne yaptın
Soran+1 yılEski sevgilimle aldattım kırdım yalanlar söyledim kavgalarimiz sırasında ona şiddet uyguladım, küfürler ettim.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış yapmışsın
şehri terk ederek bile kendine yazık etmişsin01 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla hatalarım oldu ona karşı birbirimize zarar veriyorduk ben de onu bırakmak istedim kurtardım bir nevi kendimden
+1 yılHayırlısı böyle diyip yoluna bakmanı tavsiye ederim zaten hayırsızsa olmaz ki kendini boşuna üzme
024 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa keşke.. hayırlısı neyse o olsun.
- +1 yıl
Elinde bence öyle deme zamanla geçiyor yoksa kendine böyle zarar verirsin kolay değil anlıyorum anlıyorum ama sana değer vermeyeni kalbinden sök at senden değerli değil söyle düşün o yokken daha iyiydin sen hayatına girdi mahvetti değmiyor gerçekten
- +1 yıl
Keşke adam olsalarda o verdiğimiz değeri kalbimizi gözyaşımızı haketseler
- +1 yıl
Zaman sonra çirkinleştir dersin ki bunu mu sevmişim 😂
- +1 yıl
Gülersin bence zamanı gelsin
Soran+1 yılYalnız o bana değer verdiği için pişman olmalı çok fazla hatalar yaptım adam beni affetmiyor diye çektim gittim.
- +1 yıl
O zaman ayırın yolları gerçekten gittikçe zarar veriyorsunuz kendinize
Soran+1 yılAyırdık yolları beni bıraktı yoluna baktı bende dayanamadım çıktım anılarımızın olduğu şehirden..
- +1 yıl
Bence önüne bak sen onun yüzünden sen bu haldesin başka şeylerle uğraş ilgilen yokmuş gibi davran kime değer veriyorsan ondan zarar görüyorsun senden değerli degil
Soran+1 yılBen ona değer verdim ama aldattım kırdım yalanlar söyledim beni üzmedi ben onu üzdüm.
- +1 yıl
Şimdi senin bu hislerin geçene kadar zaman alır yazar durursun herkesten öneri alırsın ne yapayım diye konuşa konuşa atlatacaksin artık bende senin gibiydm
- +1 yıl
Evet benimde üzdüğüm oluyordu bazen gereksiz yere ama şöyle düşün seni bu hale getiren o bence sen kendi kendine yapmadın değer vermediği için tuhaf davranışlara girdin şimdi kendini suçlu hissediyorsun suçlu hissettiriyor kendini sana yapma böyle demek ki olmayacağı varmış hayırsız demek ki bırak
Soran+1 yılEski sevgilimle aldattım kırdım yalanlar söyledim kavgalarimiz sırasında ona şiddet uyguladım, küfürler ettim... Canım yanıyor suçlu olduğum için belki de bilmiyorum
- +1 yıl
Kendimi hep suçlu hissederdim çünkü değer gormezdim kendimi bos yere üzmüştüm gereksiz insan için
- +1 yıl
Senin ettiğin küfürleri bilerek yapmamışsindir eminim yine onun kışkırtıcı sözleri yaptırmıştır
- +1 yıl
Sana hiç ayrılırız veya da tehdit edici sözler söyledi ki veya da bu kızla gezerim sanane diye
- +1 yıl
Böyle cümleler küfür ettirir
- +1 yıl
Eğer bilerek kışkirtmistir sen onun her istediğini yaptın alacağını aldı kesin
- +1 yıl
Sen doğru olsan ne yazar seni kullanmış
- +1 yıl
Hadi diyelim sen haksızsın küfür eden insanla gercekten iliski kurulmaz ama o haklı mı seni ne hale getirmiş belki sözler vermiştir sana yerine getirmedi
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadı , benim ihanetimi defalarca kez gördüğü zaman kavga ettik o esnada haklıymışım gibi hakaretler ederdim evet bazen beni kıskandırmak için birilerinden bahsederdi ama ben o zamanlar da onun üzüldüğü için dediğini biliyorum beni çok kiskanirdi son ana kadar ayriyken bile, verdiği tüm sözleri de tuttu.
- +1 yıl
Hah işte bu ilişkiyi bitirir birisinden bahsedip kıskandırmaya çalışıyorsa
- +1 yıl
Hayatta her şey bahane bosversene hiç üzülme valla
- +1 yıl
İkinizde hatalisiniz
yıllarca sürer acın geçmiş olsun
aşık olmak riskli bir şey
gençliğinden gidecek
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa aşık oldum 22 yaşında sevdim çok deli sevdim her şeyimi verdim.. ama hatalarım oldu toydum sevmeyi bilmiyordum uzerek sevdim.. o da gitti. Şimdi canım çok yanıyor yemin ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğmeyen biri için üzme kendini Bende nişanlanacaktim ayrıldım ilk baslarda çok kötüydum ama zaman geçtikçe iyi ki olamamış dedim çünkü gerçek yüzünü gördüm
03 Yorumla
Soran+1 yılHatalı olan bendim. Affetmedi bende dayanamadım.
Cevap sahibi+1 yılZamanla unutursun
Soran+1 yılZaman sadece alıştırır.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaha sevgili yüzünden şehir terk etmek ne :D neyse bir iki gün hava al iyi gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşimi evimi taşıdım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeriye dönsen de ülkede değiştirsen de sonuç değişmez. Aklından silmedikçe o şehirdeki sokağın kokusu tüm şehirlere sinmiş olacaktır
143 Yorumla
Soran+1 yılBu söz var ya bu söz beni paramparça etti ağlaya ağlaya sürüyorum arabayı. Çok yalvardım dönsün diye dönmedi. Şu an bile her yerden engelliyim onda. Gittiğimi. bile bilmiyor. Hoş bilse ne düşünürdü onu bilr bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılGit, gez dolaş hava al, sakin bi’ yere Çek bi’ sigara yak. Acele etme, gitmeye de unutmaya da erken
Soran+1 yılİşimden istifa ettim, başka bir şirkette Çanakkalede iş buldum evimi taşıdım ev buldum eşyalarımı bile yerleştirdim. Artık dönmeye çok geç.
Cevap sahibi+1 yılÇanakkale’nin havası da insanı da iyi gelir sana, oradaki oksijen de şifalıdır
Soran+1 yılŞifam.. onda kaldı. Düşünüyorum da çok kırdım onu sinir krizlerine sebep oldum, canını yaktım gitmem onun için çok daha iyi çünkü ben gitmesem o gidecek.
Cevap sahibi+1 yılİkinizi de tanımam, ama buna karar vermek için biraz zaman geçmeli bence, bi’ sabah uyanıp kahveni yudumlarken aydınlanırsın bu söylediğin yanlış çıkar
Soran+1 yılYalan, ihanet, kıskançlık krizleri, öfke patlamaları.. bende gördüğü sadece buydu.
Cevap sahibi+1 yılBelki de acemi bi’ aşık, ya da şımarık bi’ çocuk. Herkes beceremiyor her zaman
Soran+1 yılBen ilk defa aşık oldum yaşım 25 o 36. Gerçekten aşkı iliklerime kadar hissettim ama eski sevgilimle aldattım eski sevgilim bana zarar verdiği dövdüğü hâlde aldattım iki hafta eski sevgilimin evinde kaldım geldim yine affetti 1 sene eski sevgilimle görüştüğümü de öğrendi yine affetti çok fazla yalan söyledim kavgalarimiz sırasında şiddet uyguladım. Onu ailesine karşı rezil ettim. O dayanamayıp Ankara 'ya iş için kafa dağıtmaya gitti beni engellemeden önce yoldayken bile konuştuk hakkımı helal etmiyorum diyip üste çıktığım için ılımlı yaklaştı sonra kıskandırmak için eski sevgilimle dün gece y. ttım dedim engelledi ciğeri beş para etmezsin dedi. Bir daha yaşadığımdan bile haberin olmayacak dedi. Bende dayanamıyorum onsuzluğa bu yüzden şehri de onu da her şeyi de bırakıp gidiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAraç kullanırken yazma bu kadar, bi’ kenara çek dinlen bari
Soran+1 yılÇektim kenara. Onu ariyorum mesela şu an engelliyim. Kafamı toparlamadan devam edemem.
Cevap sahibi+1 yılArama bu haldeyken, düşünmeden aramış olma. Biraz zaman tanı ona da kendine de
Soran+1 yılBaşka bir şehre yerleştiğim için 1 sene asla yan yana gelemeyiz. Barışsak bile uzak mesafe ilişkisi zaten zerre güvenmiyor.. ilk defa uyuduğum erkek o.. çok hatam oldu ama sevdim. Yanlışlar yaptım ama köpek gibi sevdim o yanlışları da neden yaptım bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖğrenmek için yapıyoruz bazen hataları
Soran+1 yılÖzler mi sizce? koynumdayken bana yalan söyledin derdi aynı zamanda komşuyduk, site toplantısında beni gördüğünde gözünü ayırmadan bakmıştı 1 hafta önce.. kıskandı diğer erkeklerden falan. Bilmiyorum.. kimseyi istemiyorum senin sayende kadınlardan soğudum der bana.
Cevap sahibi+1 yılEğer soğursa olaylar, belki dinler seni, dinlemek ister. Ama böyle zaten kırgınken ikna edemezsin hiç bir şeye
Soran+1 yılDünyalar tatlısı bir kızı var. Annesi ölmüş, Ona bile küfür etmiştim. Zor hocam zor.
Cevap sahibi+1 yılSoğuk suya girmek gibi seninkisi, başlarda titretir, üşütür ama mutlaka alışırsın. Acele etmek isteyeceksin evet, ama doğru olan zamanla arkadaş olmak
Soran+1 yılBu dert bitirdi hocam
Cevap sahibi+1 yılBeni de bitirmişti bi’ kere…
Soran+1 yılAşk.. erkekler aşık olmaz ki. O da olmadı belki de siz de.
Cevap sahibi+1 yılAşık olmadan mı affetti sence seni?
Soran+1 yılBen sana aşık değilim derdi hep.. kendi kendine mi itiraf edemedi.
Cevap sahibi+1 yılBelki de kendini bu kadar üzen birine aşık olduğuna inanamadı
Soran+1 yılGerçekten kadınların ilgisini çeken biri. Yaşına rağmen, gerek tavrı tarzı gerek iyi niyeti kalbinin güzelliği ile kadınlar deli oluyor bende öyle sıradan biriyim yani abartılı güzelliğim yok hatta nasıl desem güzel bile değilimdir. Ama nasıl olduysa benle oldu en uzun ilişkisi benmişim. Neyse bitti gitti işte.. çok üzdüm o da kaçtı gitti.🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılHava almak iyi geldi gibi sana
Soran+1 yılKüçük kardeşimi aradım. Onunla konuşmak iyi geldi. Bitti gitti dememe bakma hâlâ ağlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAğla ağla, ağlamak ne güzel şey. En son ağladığım zamanı hatırladığımda o zamanlar mutluymuşum, hislerim varmış onu anlıyorum
Soran+1 yılİşin garip yanı.. bir tek beni aglatabilen o. Başka her duygu öldü bende.. keşke onu unutabilsem. Ama olmuyor. Ne yapıyordur acaba şimdi? Sizin de derdiniz var belli.
Cevap sahibi+1 yılYok benim derdim bitti gitti, beni de götürdü giderken dertlerim 🥲. Merak etme, zor görünse de zaman sana çok iyi gelecek. Çanakkale de
Soran+1 yılPeki ya o.. zaman onu getirir mi m
Cevap sahibi+1 yılZaman ilaç olur, ilaç oysa gelir. İlaç belki de sadece sensindir yalnızlıkla iyileşirsin
Soran+1 yılGittiğimi bilmeli mi sizce?
Cevap sahibi+1 yılKendisi öğrenecekse bilmeli, senden duyacaksa daha da tatsız olur
Soran+1 yılSadece 1 günde karar verdim gitmeye. Ani bir kararla. Kendisi bana duvarlar ördü.. olması gereken buymuş dedi. Yani aşamayacagim duvarlar kaldıramayacağı WhatsApp engelleri, değiştirdiği telefon numaraları.. bunlar varken görüşmek istemeyen birine neyi anlatayım
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden zaman diyorum ya, kendine iyi davranman lazım
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İyi geldi.. ben yoluma devam edeyim.. mutluluk en çok onun hakkı ben onu mutsuz ediyorum, uzak kalmak belkide ona iyi gelir.
Cevap sahibi+1 yılHangi istikamettesin
Soran+1 yılOsmangazi Bursa
Cevap sahibi+1 yılBandırma üzerinden git, hem yol güzel hem de Bandırma ya da Erdek’te bi’ mola vermeni öneririm
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBol şans
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi misin?
+1 yılBiraz zamanla bu acılar kırıklıklar gelip geçer, hatırlamaz unutursun bile.
Birisinden ayrıldın diye neden şehri terk edersin? Bir ilişki biter, bir diğeri başlar, oradaki hayatın sevgilinden mi ibaretti yaptığın saçma olmuş.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmez. 2 yıl oldu hala unutamıyorum. Yerine birini koyamiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺 Allah yardımcımız olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçmez aşkım
Yeni birini bulmaya bak bende şehir değiştiricem onun yüzünden07 Yorumla
Soran+1 yılYeni birini bulamam, ilk defa sevdim. İşimi evimi taşıdım.. ama hâlâ aklım onda.
Cevap sahibi+1 yılBende böyle diyorum defolup gidiyorum 4 defa kalp kriz atağı geçirdim
Soran+1 yılHatalı olan bendim kıskançlık krizlerim ve aptalca davranışlarım yüzünden bitti. Çok sevdim. Kıyamam sana.😏ben kalp krizi değil ama daha kötüsünü yaşıyorum. m
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum
Senin için herşeyi yapıcam canımı bile veririm
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım
Yalnızlığına çaresizliğine en iyi ben gelirim
Soran+1 yılGerek yok güzel kardesim iyi günler
Kisi kendisiyle yuzlesmedigi sürece yıllarca uzak mesafeye de kacsa kendi içinde boğulur daralır.. bı kendimle yüzleş
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimle neden yüzleşeyim? Suçluyum, affetmedi. Yalvardım yakardım dönmedi.
Kıyamam delimisiniz arkadaş şu aşk meşk yüzünden hayatınızı berbat etmeniz ah ah
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatımın tek aşkı oydu
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺
Biraz zamana ihtiyacın var.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa
+1 yılArkana bile bakma
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevmiştim
- +1 yıl
Yeni sayfa ac amasi cimisi yok ayaga kalkman lazim
Soran+1 yılOlmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAdama ne yaptiysan. Kadin iste.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım ben kendi ellerimle onu kaybettim.
- +1 yıl
Kadinsin normaldir. Erkeklerin agzi. na zi. cmaya programlanmissiniz. Adam zamaninda kurtulmus. Uzak dur adamdan.
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
Kendi hatani bile kabullenmiyorsun. Ne, ne alaka. Adamin verilmis sadakasi varmis kurtulmus senden.
+1 yılZamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanla.. zamanla daha çok canım yanıyor.
- +1 yıl
Oradamısın
selam hanfendi düşünmemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYa ama onsuz o şehirde duramıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilistemi yasiyordun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır Malatya'da.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?