El ve ayak bileklerimi kıskanıyor ben zaten kapaliyim ama bazen gayriihtiyari görünüyor napabilirim ki? Çarşafa gireyim istersen diyorum abartma istersen diyor sen abartma diyorum orada bir şey demiyor 😂
Doğru mu bu tepkisi
El ve ayak bileklerimi kıskanıyor ben zaten kapaliyim ama bazen gayriihtiyari görünüyor napabilirim ki? Çarşafa gireyim istersen diyorum abartma istersen diyor sen abartma diyorum orada bir şey demiyor 😂
Doğru mu bu tepkisi
Bazı kapalılar açıklardan daha açık giyiniyor valla. Eşin neyi kıskanıyor anlamıyorum gözümüze kadar kapatmayı da ben saçma buluyorum kimse kusura bakmasın. Kapalı insanla sorunum yok. Çok açık giyime karşıyım aynı şekilde gözlere kadar çarşaf giyilmesine de. Cidden abartmaya gerek yok. El bileğine yapacak bir şey yokta uzun çorap giy diyecem yahu her kıyafete de uzun çorap olmaz ona göre ayakkabı giy o zaman bilmiyorum ama eşin abartıyor biraz sanki parmak ucuna kadar kapanamazsin
Ben de baldırda tunikler giyiyorum altına İspanyol pantolonlar giyiyorum ve bir beden büyük alırım zayıfım da
Cevap
2Cevap
Seni kıskanması güzel, ama biraz abartıyor. İster istemez biraz gözükebilir insanlık hali.
Ben de öyle söylüyorum bir şekilde istesen korursun ben seni zorlamiyorum ama gönlüm hiç razı değil bil diyor
Yani bileklerden pek bir şey olmaz ama bilemedim. Bilek yani sonuçta, normal bilek 😂
Çok güzel dikkat çekiyor görmesini istemiyorum kimsenin diyor. Eşim birde bana aşırı bağlıdır
Bunlar güzel şeyler bağlı olması falan, sevindim senin için. Ama bilek ne kadar güzel olabilir 😂
Yani biraz abartıyor bence.
Kıskanıyor derken nasıl yani? Gözükmesini mi istemiyor?
Evet çok güzel görünüyor görünmesini istemiyorum dışarıda diyor
Hahaha seninki nelerden kıskanıyor ben dikkat ediyorum aslına bakarsan bol da giyinirim uzun da aynı zamanda. Ama yazın sandalet giyerim görünür ona takılır elime takılır. Hani güzel söylüyor kaba değil ama komik söylediğin gibi 😂😂😂
Hayat geçmez onunla
ben ne diyim şimdi
Deme istersen bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?