Eşimi aşırı kıskanıyorum napıcam?

Arkadaşlar eşim memur. Dolayısıyla kadın erkek beraber çalışıyorlar bende kıskanıyorum önceleri bu kadar çok kıskanmazdım ama son zamanlarda aşırı kıskanıyorum işe yeni bir kız gelmiş tanıştım bende kendisiyle, oda aşırı konuşuyor sürekli ama sürrreekkli alakalı alakasız bi şaka yapma gülme peşinde çok sevmediğim bir tip gibi geldi. Arada da eşimin olduğu odaya uğruyormuş arkadaşı orada diye haliyle benim eşimle de muhatap oluyor. Bende çok gıcık kaptım sürekli eşimi aramak istiyorum sürekli bi kontrol etme isteği oluyor, sürekli işte naptın nerdesin öğlen kiminle yemek yedin diye soruyorum. Eşim de beni çok sıkıyorsun her anımı sana anlatamam ki, hem sen ne sanıyorsun herkes işinde gücüne benim parmağımda yüzük var ben kimseye kimse de bana art niyetli yaklaşmıyor kafanda kurma falan dedi. Ama sürekli beni kontrol edemezsin her şeyi merak etme çok abartıyorsun ben neden iş yerinde yaşadıklarımı sana anlatayım işte olan işte kalır absürt bir durum da yok falan dedi. Bu nedenle eşimle aramız bozuyor. Şu anda da işte aramak istiyorum ne yapıyor ne ediyor diye merak ediyorum. Ya birkaç defa da eşimi ziyarete gittiğimde (eşim davet etti iş yerine yakındım diye) denk geldim başka kadın iş arkadaşları da var çoğusu evli arada şakala yapıp gülüyorlar kendi aralarında benim eşim de dahil. Bunları kıskanıyorum nasıl engel olabilirim kendime? Ben mi abartıyorum?

Eşimi aşırı kıskanıyorum napıcam?