Nerde yakışıklı, kendine bakmış erkek varsa aşka sevgiye sevgililiğe tamamen karşı, kadın düşkünü ama bağlanma karşıtı.
Hepiniz mi sevdiniz, aldatıldınız/terk edildiniz ve spora başladınız âmnq?
Nerde yakışıklı, kendine bakmış erkek varsa aşka sevgiye sevgililiğe tamamen karşı, kadın düşkünü ama bağlanma karşıtı.
Hepiniz mi sevdiniz, aldatıldınız/terk edildiniz ve spora başladınız âmnq?
Yakışıklı, fit, kas kütlesi yüksek erkek elbette diğer erkeklerden daha fazla kadın düşkünüdür. Çünkü atletik vücutlu erkeğin libidosu da fazladır.
Ama bu demek değildir ki bu tip erkekler bağlanma karşıtı. Bahsettiğin standartta erkekler, kızların gözünde daha çok dikkat çeken, beğenilen, tercih edilen stereotipler olduğu için bu tip erkeğin alternatifi fazladır. Bu yüzden kendisine hayat arkadaşı olacak kadında da belli standartlar arar. Nedir onlar?
1. Güzellik. Söz konusu standartta bir erkeğin güzelliği, kadının eli yüzü düzgün olması değil cazibeli olmasıdır. Yani ışıltılı bir yüz, boyuna uygun bir fizik, diri ve sıkı bir vücut.
2. Hanımefendilik. Bahsettiğin standartta bir erkek, kesinlikle maskülen özellikler taşıyan bir kadını tercih etmez. Onun aradığı feminen kadındır. Prensesvari kadındır. Argo/küfür kullanmayan kadındır. Abi/abla ya da askerlik arkadaşı modunda konuşmayan kadındır.
3. Eğitimli ve aristokrat kişiliğe sahip olması. Bu maddede saydığım özellik, olmazsa olmaz bir kriter değildir bu beyefendi için. Lakin bu maddeki özellikteki bir kadın, eğer ilk iki maddedeki niteliklere de sahipse bu erkek işte o kadına kesinlikle aşık olur, bağlanır, sevdalanır, yanar kül olur yoluna. Daha da kimseleri görmez gözü.
Üşenmedim okudum ihtiyacım olmamamsına rağmen😂
@Mavimavimsii Teşekkür ederim.😆😁😅🤣🥀🌹💐
Cevap
8Cevap
Kendine değer veriyorlar işte.
Önce ben diyorlar.
taliplerimiz çok olunca birisine bağlı kalmak saçma geliyor :) güzel kız mantığı yani alksdj
Yazık.
neden yazık olsun ki, illaki sıkılırsın birisine bağlı kalınca, e seni beğenende, seninle olmak isteyende çok olacaksa heyecanı diri tutmanın neresi yanlış
Bu kafa yapına yazık cidden, neyse ki 30 yaş üstü dayıları umursamıyorum.
umursayanlar bana yeter küçük hanım ;)
spor testesteron seviyesini yükseltiyor yüksek testesteronda insanın ağzına mıçıyor
Bu durum kadınlar için de mi aynı? Yani kadinlarda da mi testosteron yükseltir? Yoksa östrojen mi salgılar
testesteron bi hormon sporda bu hormonun yükselmesine sebep oluyor çünkü kemik ve kas sistemini destekleyen bir hormon kemik-kas sistemlerinizi zorlayınca bu hormonu üretip desteklemeye çalışıyor vücut. yani kadını erkeği yok hayvanlarda da aynı.
Kizlar spor erkegi sevmez
E ben seviyorum ama
Cogu kiz özellikle turk kizlari tembeldir spor pek yapmaz sisman ve parali erkek severler
Ben spora gitmiyorum onların kafasını bilmem
Umrumda değil
Yooo
Genelde öyle
Hepsi 4mcıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?