AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aa cok ilginc bir bakis acisi💐👏👏 simdi dusunjnce sayilsalci kizlar zor. Ben tipta okuduk, kizlara 4-5 sinifa kadar bakilmazdi. Sonra sonra bakimli hale geldiler
Sayisalcilar genelde hareketli eşit ağırlıkçilar tutarlı ve sözelciler cok agir başli oluyor bence sayisalci
Sozelciler, biraz daha nazik zarif olurlar. Sayisalcilar maskülen olur huy olarak keyif vermez mk
abi çünkü hayvan gibi calismak gerekiyor , hanimefendilik zedelenmesi yasiyoruz be
O zaman maskülen kızları seven erkekleri bulacaksınız. Ben de severim maskülen kız ama, ben sadece yüz olarak maskülen severim huy olarak değil.
hayir ya biz de femineniz. gayet topuklu ayakkabi , pembe elbiselerle geziyorum. huy olarak da citipitiyim ama oyle aşko kuşko gibi calisirken kibar olamiyoruz yani ya da boyle ciddi moda geçiyoruz çoğunlukla
Ya boş ver. Salla gitsin. Niye bu konuya kafa taktın bilmiyorum ama eğer bunu yargılayan biri varsa karşında vur tekmeyi gitsin. Hiç uğraşma bak
sen niye cok kastin asıl dksbfka ben eglencesine genel sordum. sen geldin maskulen seven bul falan dedin yani arayip da bulamadığımız bisi yok ki
O zaman msja gel bebek
ne alaka
Ya iki muhabbet edelim gelsene
gerek yok
Var.
kanka baska kız dusur boyle ya ben bu tavri sevmiyorum
Düşürmeye çalışmıyorum yavru ne var gelsen yani 2 dk.
niye geleyim ki , şu usluba hitaplara bak
Knk, sen demek ki hiç duymamışsın böyle şeyler. Duyanda sana hakaret ediyorum sanacak ya. Taam söylemedim say onları. Gel yine de hadi tanışmak istiyorum olay bu
boyle seyler duyuyorum da tanimadigim , internetteki herhangi biri bi anda bebek , yavrum deyince itici ve igrenc geliyo anlatabildim mi
Hepsi kız. Çekicilikle alakası yok yani bunların. En azından ben öyle düşünüyorum.
karsi cins olarak bakin bence
Karşı cinste de çekici gelen bir alan yok ya😄 ama bazıları çekici bulabilir. Herkes aynı değil sonuçta.
Sözelci kızlarla işim olmaz. Eşit ağırlıkçı kızlarla takılırım, sayısalcıyla evlenirim.
Ne fark eder hepsi kız işte
karsi cins olarak size hangisi daha cekici gelirdi diye dusunebilirsiniz. umursamadan hepsi erkek iste mi diyorsunuz
Evet başka soru
anladim o zaman sizin icin karsi cinsin meslegi veya dusunme yapisi onemsiz (:
Önemli ama çok da değil karaktere ve uyuma bakıyorum ben genelde 🥰
insanin genel hayatina yansidigi icin calisma alani ve meslegi , dusunce sistemiyle baglantili ya hani o açıdan dedim
Bağlantılı tabiki ama doktor olup da kendini beğenen egolu insnalar da var ya da avukat olup sen bir alt meslekte isen seni hor gören ya da bir dükkanda çırak olaraktan çalışıp hayatı ve insanlığı öğrenen de değişiyor yani meslek sadece para kazandığın iştir ben karşımdaki ne düşünüyor nasıl düşünüyor olaylara tepkilerine bakarım
profiline baktim da , sordugun sorudaki cevaplarindan gordum bisiler. anliyorum simdi seni. neyse. fazla sığ bakmissin sordugum soruya. sözelci birinin dusunme yapisiyla sayisalcininki farklidir mesela. eften püften muhendislik okuyan değil gerçekten iyi bi yerde mühendislik okuyan birinin kafasi gercekten farkli calisir. o açıdan soruyorum. meslek statüsü sormadim
Açıkçası insnalarin seçtiği bölümlerle ilgilenmediğim için sözelci veya sayılsalcı dediğinde haklısın bir mühendisin kafası bir öğretmene göre farklı çalışır da bu yine bir erkekte neyi ifade ediyor anlamadım zekayı mı zeka daha mı çekici yapıyor muhakkak öyledir
evet
Ben genel olarak herkese erkekler veya insnalar böyle şeylerle ilgilenmiyorum benim kendi hedeflerim ve hayatım var o açıdan çok da anlayamadım seni evet
anladim
Dilci kızlar
bagnaz herif sen git kendine bakire kadin bul
Sende kucaklarda zıplamaya devam et dinimiz bakire kadınla evlenin diyor
senin dinin beni ilgilendirmez. benim oyle yaptigimi nereden biliyorsun? oyle bir sey yok gunahima girdin , iftiracı. sen önce kendin müslüman olabil
Dinsiz misin
Ben zaten müslümanım konunun soruyla ne alakası var
ateistim ben. iftira attin bana gunahima girdin bu senin dininde buyuk günah. oturup bunu onemsemiyosun da hala benim dinimi sorguluyosun.. hepiniz aynisiniz , hic şaşırtmaz
nasil muslumansin sen? senin dininde var mi tanimadigim bilmedigin kisi hakkinda soyle boyle yapiyosun demek
Niye ateistsin ayrıca beni nerde gördün ne zaman iftira atmışım
az once kucaktan kucaga ziplamaya devam et sen dedin. ben boyle bir sey yapmiyorum. gunaha girdin hakkımda bilmeden kotu hukum vererek. nasıl muslumanlik bu?
Sen bana bağnaz dedin bende kızdım karşılık verdim
Demek ki beni tanıyorsun ayrıca bağnazlık değil
senin peygamberin kizdiginda boyle seyler mi diyodu? sen nasil muslumansin? seni baska yorumdan taniyorum evet , orada da sacma sapan konustun. burada da sacmaliyosun zaten
Nerede tartıştık bir onu söyle ilk
Sayisalci kizlar daha ateşli olur
neden
Öyle işte sen sayisalci misin
he.
Kendinden pay çıkar 😄😄
sayısalcı
Sozelci
neden
Biraz slklik olabilir oda güzel bir şey
Cekingen kizlar
ne alaka