Sevgilim çok geç saatlere kadar dışarıda?

Sevgilim ile ben farklı şehirlerdeyiz bana çok bağlı olduğunu biliyorum o yüzden güveniyorum ama benden önce nasıl söylenir bilmiyorum da sanaldan öylesine tanımadığı kişilerle sadece zevk için se*ting yapmış en az 180 den fazla kez ama hiç biri ile yazışmadan öteye geçmemiş sadece öyle kafasında kendisi hayal kurmuş ama ne karşıdaki kişiyi biliyor ne karşıdaki kişi onu çok fazla kez belki 100 lerce öyle fotoğraf attığı (açık fotoğraflar bunlar) kişiler falan varmış benden önce şu an hiçbir şey yok o tarz. Zaten diyor önceden tanışsak asla yapmazdım senin geleceğini bilmiyordum diyor. İstanbul'da Gazi Osman Paşa gibi sapık dolu biryerde her gün saat gece 12 belki daha uzun süre boyunca geziyor yanında bı tane aynı yaşta olduğu kuzeni var hep onunlalar yan mahalleye gidiyorlar hep dolaşıyolar dün gece 11 gibi eve gelmişler çok geç dedim "geç mi :D annem seslendiği için geldik normalde en az 12 ye kadar dışarıdayız :DD" dedi bende karışmayı sevmiyorum pek ama yani. Sizce ne demeliyim? sadece kuzeni ile çıkıyor hiç erkek arkadaşı yok realde.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız düşündüğünüz kadar büyük değil öyle içmeye gidip seks yapacak yaşta değil biz ikimiz onunla zaten yapıyoruz sextingi gerçek hayatta anne baba kontrolü var zaten adam akıllı dışarı çıkamıyor yakalandığı için ebeveynlerine en fazla yan mahalleye kuzeni veya anne babası ile gidiyor
Sevgilim çok geç saatlere kadar dışarıda?