Tebessüm iyidir. Sert bakışlı isen bunu değiştirmek istiyordur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sert bakışlı değilim ilişkimiz yok bu arada ama hep gülememki ben normal olunca o gülemyince bende onun gibi geçip gidiyorum arada bana ya bi gül ya der hep
Elbette hep gülünmez ama gözlerde hep bir içsel gülümseme bulunabilir. Bazı kişiler yetişme tarzlarından ötürü mesafelidir gülmeyi "sululuk" olarak kabul edip özellikle sert bakar. Bizim kültürümüzde özellikle kadınlar için ciddiyet ile asık surat eş anlamlı olmuştur. Öyle bir durum yoksa, kendisiyle konuş. Ne demek istiyorsun de.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli gülmenizi isteyen bir erkek ona bakmanızı gülümsemenizi isteyen bunu neden hep ister ya bi gül gibisinden diyor hep?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tebessüm iyidir. Sert bakışlı isen bunu değiştirmek istiyordur.
Sert bakışlı değilim ilişkimiz yok bu arada ama hep gülememki ben normal olunca o gülemyince bende onun gibi geçip gidiyorum arada bana ya bi gül ya der hep
Elbette hep gülünmez ama gözlerde hep bir içsel gülümseme bulunabilir. Bazı kişiler yetişme tarzlarından ötürü mesafelidir gülmeyi "sululuk" olarak kabul edip özellikle sert bakar. Bizim kültürümüzde özellikle kadınlar için ciddiyet ile asık surat eş anlamlı olmuştur.
Öyle bir durum yoksa, kendisiyle konuş. Ne demek istiyorsun de.
Sen gülünce mutlu oluyordur.
Gülümsemeni sevio demek kii
Dişlerini seviyordur.
cıvıklık resmen
Gülünce daha güzel olduğunuz için
Sevis. mek icin
Nasıl yani?