İletişim kurmalı mıyım?

merhabalar biraz uzun olacak ama okuyup yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

iki yıl önce aynı yerde staj yaptığım bir kıza aşık oldum daha önce hiç ilişkim olmamıştı o yüzden ona çok bağlandım bir kaç ay konuştuktan sonra ona olan hislerimi açıkladım akışına bırakalım diyip konuşmaya devam ettik lakin bir müddet sonra sınavları bahane edip en zor anımda beni terk etti bir yıl onu bekledim bir mesaj bir gülümseme belki ama zamanla umudum yok oldu.

bu süreçte başka bir kız arkadaşım oldu mutlu olmak istedim değer görmek istedim bana verdiği değeri görüp ikimiz içinde bir şans vermek istedim onu sevmeyi denedim lakin beceremedim aklımda biri varken onunla olamadım ve uzatmadan bitirdik

üç dört ay sonra ilk sevdiğim kıza mesaj attım aradı konuştuk bir süre ona olan hislerimi anlattım hayatıma birini almamın hata olduğunu ondan hiçbir ümit bulamayınca zorla da olsa unutmak için yaptığımı söyledim kendisi de araya çok zaman ve başkalarının girdiğini söyledi.

hayatına bir kaç yıl kimseyi almak istemediğini bana karşı da hislerinin olmadığını söyledi bir hafta kadar sonra konuştuğum kızın instagramını bulmuş güzel kızmış falan diyip sinirlendi sonra konu kapandı o gün bu gündür yaklaşık üç ay oldu ara sıra konuşuyoruz kendimi tutamayıp mesaj atıyorum zamanla yumuşuyor gibi geliyor ilk günler gibi soğuk değil ama ben atmazsam atmıyor tabi...

sizce hata mı ediyorum iletişimi kesmeli miyim , ayıp olmasın diye mi cevap veriyor aklımda birsürü soru var lakin daha önce bir mesajla bitirdiği için neden ben konuşmak istemiyorum mesaj atma demiyor bilemiyorum içim içimi yiyiyor

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
İletişim kurmalı mıyım?